Berapa Lama nak Survey Harga? Orang Lain Dah Jalan Dah - Kedai Dobi Layan Diri
Siddiq Roslan 9 @ Go Vending Empire - Tue 19/Feb/2019 12:18pm
Dengan kesibukan kita bekerja atau yang belajar pastinya sukar untuk kita meluangkan masa untuk buat perkara lain. Contohnya, kita tiada masa nak mencuci pakaian. Betul kan?

👉 Jadi, apa yang kita buat? Biasanya, kita akan ke kedai dobi layan diri lah untuk khidmat dobi. Lebih cepat dan menjimatkan masa. 😉😉😉

Jadi, saya nak share kepada anda satu peluang bisnes perniagaan. Nak tahu lebih lanjut boleh pm saya atau lebih berkesan kita jumpa depan2 untuk sharing knowledge. Tak rugi pun, tak bayar pun.

hubungi saya untuk maklumat lanjut 01123176616 (siddiq)

Niche: Bisnes Dobi
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)