Bengkel Belajar Menternak Lebah Madu
Airist Management Resources - Wed 17/Apr/2013 11:32am [Last Comment]
Mulakan perniagaan madu lebah anda dengan ilmu yang diberikan selepas belajar.

Bayaran : RM3500/org. Dibekalkan dengan

i. 1 kotak rumah madu lebah
ii. 10 tray sarang madu lebah
iii. 10 000++ lebah
iv. 1 queen lebah
v. 1 Tray madu lebah ( 2-3kg )
vi. Perundingan selepas kursus

Tarikh : 10 - 12 hb Mei 2013
Tempat : TERBUKA 15 PESERTA SAHAJA.

Individu yang berminat sila hubungi dan booking untuk tempahan tempat.

0112-8476 124 / airistmr@gmail.com

Niche: Kursus Dan Seminar
 
1. Bono 2 - Sun 21/Apr/2013, 12:15am
mahai tu beb  
2. Sakinah 4 - Sun 21/Apr/2013, 7:03am
ada option yg murah dak? jbatan peranian takde buat ke?  
3. Airist Management Resources - Sun 21/Apr/2013, 7:07pm
Salam...

Nak murah ada FREE.. tp sy nak mencari yg benar2 ada komitmet krn nak menternak mesti ada modal sekurangnya rm3500 .. lepas kursus dah boleh mengusahakan ternakan lebah...

Sy pernah kursus serai, lintah, cacing dan lain2.. semua kena bayaran dlm rm500 - rm1000.. lepas kursus perlu ada modal lg utk memulakan usaha2 td..

Sy di sini hanya mencari 15 individu shj yg benar2 berminat nak menjadi penternak lebah dlm rangkaian airist..

kursus kami pula sekali ini shj utk team perintis dan sy sudah ada plan utk menjayakannya...

seandainya 5org shj yg ALLAH hantar utk bersama2 sy.. maka 5 peserta ini akan menjadi team perintis sy yg utama... sy akan dedahkan mcm mana perniagaan yg modal ini sekali dan tak perlu keluarkan lagi modal...

Sy ada kereta sewa, bengkel motorsikal dan ternakan lebah madu.. semua ini bukan milik sy sepenuhnya ttp sy mengambil alih pengurusan dan sy fokus pd strategi pemasaran bg memastikan perniagaan2 yg sy ambil alih mampu berdaya saing dan mampu maju kedepan semula...

utk en bono 2, mahal atau murah ada perbezaannya.. nak tau en call sy.. kalu dok kedah mai jumpa sy..

sy sentiasa ada di 3 lokasi.. bengkel di alor setar, kereta sewa jitra dan arau, ternakan lebah sg batu pahat perlis..

call sy kalau nak mai melawat lokasi bisnes yg sy uruskan ini...

0112-8476 124 / airistmr@gmail.com

wassalam  
4. Airist Management Resources - Wed 18/Sep/2013, 12:56pm
Kursus menternak utk sesiapa yg berminat di perlis.

Bayaran : RM550/org

Tarikh : 22 & 23hb Oktober 2013
Tempat : TERBUKA 25 PESERTA SAHAJA.
Lokasi : Tempat ternakan lebah Sungai Batu Pahat Perlis

Individu yang berminat sila hubungi dan booking untuk tempahan tempat.

0112-8476 124 / airistmr@gmail.com  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..