Beli Kereta Proton dgn 0 Down Payment & Dapat Byk Hadiah Lagi.
Elly 11 - Wed 2/Feb/2011 9:43pm [Last Comment]
Berminat nk beli kereta baru...?? Inilah masanye..
Saya menawarkan hadiah2 yg menarik dan
juga diskaun untuk kebanyakan model proton .Nak tau keterangan lanjut berkenaan harga dan tawaran.. Boleh hubungi saya directly di 010 7969794 Elly..
Diskaun yang patut anda dapat, anda akan dapat... Keluar kereta duit balance kami bagi menggunakan cek kepada anda..

Hadiah2 yg menarik menanti anda.. Dokumen low jgn risau sy leh arrangekan dan susun utk anda.. Fresh graduate pun kami tlg..

Segala pertanyaan leh hubungi saya..

010 7969794 - Elly

Plz quote majalah.com when u call me .. Tq..

Niche: Kereta Baru
     
  1. Jessica 6 - Sat 5/Feb/2011, 2:03pm
    Saya br hbs blajar,baru mula bkerja awl january ni..sy nk kuakan keta 0 dp.
    Sy sedang mengambil kls memandu,slip gaji xde lg..leh uruskan x...  
  2. Endyumw - Sun 6/Feb/2011, 2:03am
    boleh..hubungi saya di 012-9122216 ataupun terus datang ke office kami utk mendapatkan nasihat dan cara2 meyelesaikan masalah2 anda.

    Kami bertempat di damansara.  
  3. Wanie - Mon 7/Feb/2011, 3:03pm
    saya nak apply skim graduan. Ape dokumen nk apply skim graduan tu? boleh bagi gaji minimum utk apply skim graduan?  
  4. Danny Rollis - Wed 9/Feb/2011, 10:42pm
    Call saya di talian 010-365 6377.

    Saya salah seorang Sales Advisor untuk wakil terbesar DMM Sales..

    Danny..  
  5. Azmie 7 - Thu 17/Feb/2011, 9:56pm
    di MELAKA mcm?ada kwn nak ambil kereta baru PROTON,klu ada cara call saya 0196754866  
  6. Ehzan - Thu 17/Feb/2011, 10:12pm
    kalu nk beli keta mewah(wish,estima merc,bmw dll)dgn 0 dpst pun kmi akn urus..malah blklist jua akn di bantu ...cal 012-3712934  
  7. Vad9 Pbsmkl - Sun 20/Feb/2011, 12:31pm
    Selalu promosi macam ini la..

    tapi ade ke agen yang bole bantu org keja swasta yg blacklist?

    keja kerajaan, blacklist pun msh bole pnjam loan.. mana adil..?

    camana nak laku kereta kalo org swasta yg blacklist tak bole apply loan..? kesian woo..

    hehehe.. jgn marah yer..? sekadar pendapat sahaja..  
  8. Amny - Mon 12/Sep/2011, 2:24pm
    boleh saya apply ke? basic 1.8k.
    fresh graduate. :)  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)