Beli Internet/Cyber Cafe @ KL/PJ
Sime - Wed 16/Feb/2011 5:19pm [Last Comment]
saya tengah mencari cc yang hendak dijual dalam harga, locasi PJ/KL. email saya simedarby@rocketmail.com, tel:0122320173

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Bisnes Cyber Cafe
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Nurul 130 - Wed 16/Feb/2011, 9:09pm
    barape budget u??  
  2. En Shah 2 - Fri 18/Feb/2011, 5:34pm
    betul2... berapa bajet??? dari beli bisnes orang baik encik setup bisnes sendiri sahaja... saya ada wat promosi untuk pc gaming... maaf la kalau saya cakap ni salah... sekadar bagi pandangan...

    email saya..
    shah_biz2010@yahoo.com  
  3. Gee 17 - Sat 19/Feb/2011, 1:02am
    salam saya ada nak jual meja2 cc yg terpakai.sebab cc dah tutup jadi nak jual semua meja2 yg ada.saya ingin menjual dgn separuh harga.sebelum ini cc tu bertempat di senawang seremban.tapi kami boleh hantar dgn secara percuma.berminat sila hubungi secara sms 0163356259  
  4. Njedh - Sat 19/Feb/2011, 12:55pm
    gee 17... blh tau x kuantiti meja yg awak ada? klo blh tgk blh x email kan nje2801@yahoo.com  
  5. Gee 17 - Sat 19/Feb/2011, 4:20pm
    ok..nanti saya emailkan detail ya...kalau ada apa2 sms saya ya.u duduk mana ya...  
  6. Fariz 9 - Mon 7/Mar/2011, 12:27pm
    memg murah kalo setup bisnes sendiri,,tp skang lesen utk buka cc dah xde..  
  7. My Sembang Station - Sun 8/May/2011, 4:03pm
    saya nak jual 2 cc saya yg ada kat kl satu dekat bkt jalil san bdr sri permaisuri customer sedia ada  
  8. Husnizah - Thu 7/Jul/2011, 10:20am
    KASPERSKY 2012
    =============
    KASPERSKY ANTIVIRUS 2012
    ---------------------------
    1 YEAR (365DAYS) 1USER RM27
    1YEAR (365DAYS) 3USER RM45

    KASPERSKY INTERNET SECURITY 2012
    ------------------------------------1YEAR (365DAYS) 1USER RM36
    1YEAR (365DAYS) 3USER RM58  
  9. Ahmad Yazid - Mon 20/Feb/2012, 2:57pm
    My Sembang Station, kenape u nak jual cc u? cc u ade lesen pbt tak? saya berminat... email saya ahmad_yazid@yahoo.com  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.