Belajar English Dengan Lebih Berkesan - Area Batu Pahat
Faisal 88 - Tue 16/Oct/2012 11:14am [Last Comment]
untuk area Batu Pahat sahaja. kepada yang bermibat untuk belajar bahasa
inggeris dengan cara yang betul dan berkesan sila hubungi saya.
- masa pembelajaran yang fleksibel
(mengikut kesesuaian anda)
- kursus dari peringkat rendah hingga tinggi
- kursus pertuturan intensif
- persedian MUET/IELTS
- sesi pembelajaran tidak terhad, belajar
sampai fasih
- sijil antarabangsa
- bayaran yang berpatutan.
- sesuai untuk 4- 80 tahun

teknik penguasaan english dalam kursus kami meliputi :
- mendengar
- berkomunikasi
- membaca
- menulis

di samping itu kami juga ada menawarkan kursus bahasa mandarin dan jepun.

berminat sila hubungi :
010-7100457 ( faisal bin zulkifli

Niche: Pusat Bahasa | Kursus Personal Coaching
 
1. Shah Az 2 - Tue 16/Oct/2012, 11:23pm
sy brminat tp jauh  
2. Khadja - Tue 16/Oct/2012, 11:57pm
kursus bahasa mandarin,berapa harganya..??  
3. Aiskrim Mingomingo - Wed 17/Oct/2012, 10:20am
area shah alam xde ke?  
4. Faisal 88 - Thu 18/Oct/2012, 11:18am
jauh atau dekat sila bagi saya no telefon anda.. saya akan hubungi anda terutama sekali bertanyakan harga.. jangan takut kerana saya akan hubungi anda.  
5. Faisal 88 - Thu 18/Oct/2012, 11:26am
untuk kelas engglish setiap hari dan anda cuma perlu pilih yang mana sesuai...untuk kelas mandarin hari ahad, jepun hari sabtu. pukul 10 pagi. area batu pahat. jika berminat untuk belajar sms saya 0107100457 ( kalo jauh pun boleh sbb banyak branch seluruh malaysia).  
6. Faisal 88 - Mon 22/Oct/2012, 11:34am
untuk maklumat sila tinggalkan email dan no. telefon anda.. saya akan hubungi anda dengan kadar segera.  
7. 3010 3 - Mon 29/Oct/2012, 4:08am
se_mii@yahoo.com.my  
8. Faisal 88 - Thu 1/Nov/2012, 3:55pm
sebaiknya bagi no telefon.. saya akan hubungi anda  
9. Ismailba - Fri 2/Nov/2012, 9:55pm
saya mengendalikan Kelas bahasa Inggeris untuk dewasa yang telah bekerja.

mengunakan modul English For Business. sesuai untuk mereka yg ingin mendalami bahasa inggeris bagi tujuan kerja dan kerjaya.

kelas diadakan secara group atau persendirian.

kawasan: Lembah Kelang

sila LIKE page kami 'Kelesum Learning Services' di Facebook

ismail
ismailgroup@ovi.com
0136012207  
10. Sol 6 - Sat 2/Feb/2013, 11:21am
Saya minat sila kal 0136201550  
11. Ali 166 - Fri 24/May/2013, 2:04am
salam, saya mcm berminat tapi boleh saya tau x jumlah yuran keseluruhannya berapa dulu?  
12. Sumaylismohdali - Mon 29/Jul/2013, 12:38pm
sumaylismohdali@ymail.com.  
13. Yaya 129 - Fri 13/Dec/2013, 9:12pm
sweetdayah@hotmail.com  
14. Nor Fahimah - Tue 17/Dec/2013, 6:07pm
assalamualaikum, saya ingin bertanyakan konsep pembelajaran, cara belajar, yang sesuai bagi saya yang berumur 18 tahun, tempoh pembelajaran, adakah disediakan latihan intensif dan yuran keseluruhan  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..