Belajar Bisnes Online
Sabani @ BaldTeacher - Thu 26/Jan/2017 10:50am [Last Comment]
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Seandainya anda seorang usahawan produk yang baru bermula, ataupun anda seorang dropshiper atau mungkin lepasan graduan yang baru menamatkan pengajian yang masih buntu dalam mendapatkan pekerjaan yang sesuai, saya ada satu solusi yang menarik bagi anda. Bisnes dalam talian memberi ruang kepada anda untuk berjaya dalam perniagaan.

Kami ajarkan anda beberapa perkara:-

1. Persediaan platform online
2. Pemasaran dalam talian
- Pemasaran Media Sosial
- Pemasaran melalui E-Mail
- Pemasaran secara Affiliate atau sistem agen
3. Perlaksanaan pre-jualan atau promosi
4. Perlaksanaan jualan menggunakan sistem e-dagang
5. Penjualan di pasaran terbuka
6. Pengurusan pelanggan yang cekap
7. Pengurusan perakaunan

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui perkara-perkara di atas, sila tinggalkan Nama, No.Telefon dan E.Mail. Kami akan menghubungi anda sesegera mungkin.

Niche: Kursus Dan Seminar
 
  1. Fazil 3 - Thu 26/Jan/2017, 11:07am
    0125102923  
  2. Ezani 2 - Thu 26/Jan/2017, 6:01pm
    ezan 016222 0239  
  3. Bob72 2 - Fri 27/Jan/2017, 7:25am
    dean 0197333679  
  4. Roslan Tawel - Fri 27/Jan/2017, 9:28am
    Saya sedang memikirkan untuk membuka business online. Saya dari Singapore. +6584370558  
  5. Mimi 365 - Fri 27/Jan/2017, 4:20pm
    0133453626  
  6. Dayang Mawarrdah - Sat 28/Jan/2017, 10:25pm
    Email..: olaza@yahoo.com  
  7. Farez 22 - Mon 30/Jan/2017, 1:37pm
    0175646421  
  8. Siti 419 - Tue 31/Jan/2017, 10:49am
    0139449457  
  9. Misskhayla - Wed 1/Feb/2017, 10:48am
    Email : khaylamall@gmail.com  
  10. Fadli 31 - Wed 1/Feb/2017, 2:24pm
    fadli 010-5370915
    fadlisulaiman81@gmail.com  
  11. Salsa 7 - Wed 8/Feb/2017, 1:44pm
    0177368407  
  12. Mohd Firdaus 100 - Fri 10/Feb/2017, 6:57am
    Cara Orang Tak Fikir Boleh Buat Duit Dari Rumah!!! Memang Best Gilerr

    Salam warga majalah, sy ingin membuat tawaran bg yg berminat untuk buat duit dri rumah 100% Teknik dh lama sy praktikkan sgt berkesan dan sy sendiri mempunyai rekod transaction untuk dijadikan bhn bukti sekiranya berminat.

    Rahsia ni dh lama sy simpan dan hari ni sy ingin berkongsi kepada yg berminat. Belajar terus coaching one to one, yuran personal coaching hanya sekali sahaja.

    Income bergantung Seminggu dlm 500 ke 600, kalo lebih rajin mungkin lebih. 100% dari rumah. Kalo dah lama berniaga pendapatan semakin meningkat seiring dengan jumlah produk yang semakin banyak.

    Tak termasuk jika yang memborong dengan anda ya!! Boleh wasap sy dahulu 01123376141 unuk appointment, sy tunjukkn dahulu penyata maybank2u dan cimb agree boleh proceed. Bukan mlm bukan skim2.. 100% biz jual beli..Rahsia membuat jualan juga sy dedahkan. Contohnya brg2 ape yg mempunyai permintaan. Terima kasih. Yang betul2 serius dan mampu bayar yuran sekali seumur hidup ya.

    Note:INCOME BOLEH COLLECT SELAMA2 DARI RUMAH TANPA KELUAR WALAUPON SEINCI PON DARI RUMAH !! NOTE: YURAN COACHING SKALI SEUMUR HDUP MINAT WASAP 011-23376141 ACTION + EFFORT ADALAH FUNDAMENTALS DALAM SETIAP RESEPI SUCCESS INSYAALLAH.

    BUKTI DISINI---->>

    https://firdausmokhtar.blogspot.my

    https://firdausmokhtar.blogspot.my

    https://firdausmokhtar.blogspot.my  
  13. Madana 2 - Sun 12/Feb/2017, 7:28pm
    Rosma 0125153144  
  14. Izzah 108 - Tue 14/Feb/2017, 7:56pm
    01123031903  
  15. Azmi Aziz 8 - Sat 18/Feb/2017, 3:47am
    Azmi
    0136984091
    Email: aromatic.fragrance.oils@gmail.com  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..