Baru Mula Bisnes? Nak Sewa Pejabat Mahal? Gunakan Servis Virtual Ofis Hanya RM50 Sebulan (Shah Alam)
Mentorniaga Com @ Mentor Niaga Resources - Sat 8/May/2021 8:40am [Last Comment]
Ingin jadikan perniagaan anda nampak lebih profesional?

Jika anda usahawan yg tidak mempunyai ofis sendiri & bekerja di rumah, virtual ofis adalah cara mudah yang boleh digunakan untuk menjimatkan kos & memudahkan tugasan anda.

Kami dari Mentor Niaga ada menyediakan servis Virtual Ofis serendah RM50 sebulan yg termasuk :

1) Penggunaan alamat pejabat untuk proses surat menyurat
2) Menerima & menyerahkan sebarang surat & parcel anda
3) Penggunaan no telefon & fax pejabat untuk sebarang urusan perniagaan
4) Menerima & menyerahkan panggilan telefon & fax untuk pihak anda
5) Menerima & menyerahkan email yang diterima untuk anda

Mengapa anda harus menggunakan Virtual Ofis kami :

1) Alamat ofis di Shah Alam, kawasan perniagaan yg popular & strategik
2) Menjimatkan kos operasi spt bil elektrik, air, sewa bangunan, gaji pekerja dll
3) Pekerja yg mahir & mudah berurusan
4) Dapat meluaskan lagi perniagaan anda tanpa kos yang tinggi

Virtual Ofis juga sesuai digunakan sekiranya anda ingin membuka akaun syarikat atau berhubung dengan pihak bank.

Jadikan perniagaan anda lebih profesional & lebih yakin dengan servis kami.

Call/whatsapp Cik Husna di talian berikut untuk pertanyaan lanjut & membuat pendaftaran.
https://www.wasap.my/60124220677/virtualofis

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga
 
1. Fwdspc - Sat 8/May/2021, 9:31am
𝗛𝗜𝗕𝗔𝗛 𝗧𝗔𝗞𝗔𝗙𝗨𝗟 𝗙𝗪𝗗
𝗖𝗜 𝗙𝗜𝗥𝗦𝗧 𝗠𝗢𝗡𝗘𝗬 𝗕𝗔𝗖𝗞 𝗚𝗨𝗔𝗥𝗔𝗡𝗧𝗘𝗘 & 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔 𝗣𝗘𝗥𝗟𝗜𝗡𝗗𝗨𝗡𝗚𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗥𝗝𝗨𝗠𝗟𝗔𝗛
𝗥𝗠 𝟰𝟮,𝟴𝟬𝟬

Org bijak akan grab peluang ni ..Wow sangat dah ni huhu . Serendah RM 46 je sebulan mcm mcm benda boleh dapat ..sudah lah Pelan FWD CI FIRST superb rupa rupanya dapat lagi FREE perlindungan berjumlah RM 42800 lagi utk coverage covid positif & kesan vaccine..

Beli perlindungan 20k + FREE 42800 WOW ! . Datang dari mana tu ???

Perlindungan CI First RM 20K
Perlindungan FREE Covid 19 RM20K (death)
Perlindungan FREE Side Effect RM20K (death)
Kuarantin Covid 7 hari (200/day) RM1400
Elaun hospital 7 hari jika ada side effect vaksin (200/day) RM1400

So beli 20k dapat PERCUMA perlindungan tambahan RM 42,800 ..

Jom cepat jangan berlengah lagi tawaran ni terhad selagi masih ada

Klik sini
https://wasap.my/60173554819/guaranty..  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..