Barangan Dari China dan Korea (Pakaian & Cenderahati Perkahwinan)
Kak Tim 2 - Wed 31/Mar/2010 10:52am [Last Comment]
Syarikat kami ada mengedarkan barangan dari luar negara.Kami selalunya jual pada dealer2 dari pelbagai negeri.Diantaranya:

1. Kemeja lelaki jenama terkenal .Tapi dibuat di China.Untung lumayan .Untuk yang nak mula berniaga kecil-kecilan dipejabat2 dan jual direct pada customer , nak kumpul modal bolehlah hubungi kami.
Buat masa ini kami ada stok pakaian berjema itu(sementara stok msih ada)COD.

2. Barangan Cenderahati perkahwinan.
Kami banyak mengedar barangan terkini cenderahati perkahwinan.Kepada yang berminat sila hubungi email kami.Barangan terbaru kami ialah bebola ros dan love spoon.sangat cantik.Yang bestnya barangan ini siap dipack dalam kotak masing2 ,siap ribbon,tak payah nak bagi bunga telur lagi,tak payah rebus telur, Tetamu pasti genbira mendapatnya.email utk detail selanjutnya.KAlau nak beli sample boleh juga email kami.Boleh buat duit sambilan.

=== edited by admin - email & tel added ===
Ni email kami:
fthresources@gmail.com
Phone: 012-9151689

Niche: Produk Dari China | Kedai Cenderahati Dan Kraf | Pemborong Pakaian Wanita | Bisnes Pengantin | Pakej Perkahwinan
     
  1. Mohd Ariffin - Wed 31/Mar/2010, 2:00pm
    e-mail address please  
  2. Reen 5 - Wed 31/Mar/2010, 2:40pm
    emailnya mane???  
  3. Alan 6 - Wed 31/Mar/2010, 3:45pm
    boleh email bagi saya, kalau ada brochure/catalog? wmk1128@yahoo.com  
  4. Aisya 2 - Thu 1/Apr/2010, 10:38am
    boleh email saya details? ada gambar n price list l;g bagus.. aisya87_iz@yahoo.com.my  
  5. Norafidah - Thu 1/Apr/2010, 12:54pm
    boleh email saya detail,gambar dan harga...email saya: razkfidz1503@hotmail.com  
  6. Fdhelina - Fri 2/Apr/2010, 5:26pm
    kak, nak lihat gambar & details..tq

    fdhelina@yahoo.com  
  7. June 3 - Mon 5/Apr/2010, 3:42pm
    email pada juenn_31@yahoo.com...nk tengok gambar detail  
  8. Ezz - Thu 8/Apr/2010, 8:53pm
    emailkan saya katalog/gambar dan harga/data pakaian...ezz_ezy@yahoo.com  
  9. Umi Kalthum Bt Zakaria - Mon 12/Apr/2010, 10:13pm
    pls email me the detail at firdina_duss@yahoo.com  
  10. Liana 2 - Tue 13/Apr/2010, 10:35pm
    nak tahu detail barangan cenderahati perkahwinan pls email reanor29@gmail.com  
  11. Yanfie - Tue 4/May/2010, 12:51pm
    pls emel the details & sample.

    yanfie.11@gmail.com

    Thanks.  
  12. Jihan - Tue 24/Aug/2010, 3:30pm
    pls email me the catalog at gurl_ghunt@yahoo.com  
  13. Myra 6 - Mon 27/Sep/2010, 6:16pm
    email detail @ myra_820510@yahoo.com
    017-2412663  
  14. Effa 9 - Sat 9/Oct/2010, 11:17am
    tlg email details
    email: effadd@yahoo.com.my  
  15. Fizie - Mon 11/Oct/2010, 12:38am
    emailkan sya info:
    fizie8701@yahoo.com.my  
  16. Viryuni - Wed 13/Oct/2010, 3:55pm
    emailkan katalog & detail ke sy viryuni@yahoo.com  
  17. Nur 34 - Fri 22/Oct/2010, 8:10pm
    emel kan katalog cenderahati perkahwinan kepada sy
    norazah_abdullah@yahoo.com  
  18. Leez - Wed 27/Oct/2010, 11:22am
    Email katalog kpd saya : roslizaz@tm.com.my  
  19. Sharifah 14 - Wed 3/Nov/2010, 2:43pm
    salam , boleh email saya sample untuk doorgift ke Sharifah_6646@yahoo.com.my  
  20. Azni Abdullah - Wed 10/Nov/2010, 10:57am
    tlg email pd sy katalog & senarai harga ke inzaron_84@yahoo.com  
  21. Faizali - Sun 23/Jan/2011, 11:18pm
    Pls send all catalog n pricelist to afizah_osman@yahoo.com. thanks.  
  22. Eezza - Wed 2/Feb/2011, 3:21pm
    send katalog n price to eza_lily@yahoo.com
    tq  
  23. Ida 69 - Wed 2/Feb/2011, 11:31pm
    tlg emailkan saya catalogue cenderahati perkahwinan.saya baru ingin memulakan perniagaan alista_84@yahoo.com
    tq  
  24. Chocs - Thu 21/Apr/2011, 9:04am
    hi , leh email catalog utk sourvenir kawin tu tak? thanks  
  25. Ariesya - Thu 21/Apr/2011, 5:31pm
    salam... tolong emailkan katalog berserta harga... kalo ada gambar lagi ok tq
    ariesya_kirana@yahoo.com  
  26. Razali 20 - Wed 15/Feb/2012, 4:10pm
    send katalog n price to razali71norli@yahoo.com
    tq  
  27. Syahmi 27 - Fri 2/Nov/2012, 11:18pm
    assalamualaikum.. nanti tlg emeilkan katalog and harga kt email saya..
    asahi_iemochi@yahoo.com  
  28. Zamzarida Zery - Sat 7/Dec/2013, 12:53am
    Bole antr gmbr product  
  29. Mastura Binti Sayudin - Tue 10/Dec/2013, 4:17pm
    bole antar gambar product n details ke mastura171@gmail.com  
Page 1   (Total 29 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)