Bantuan untuk yang Berpendapatan Kurang RM3000 Sebulan (Dalam Bandar RM1500 Luar Bandar). (Seisi Rumah)
Azli 32 - Sat 22/Oct/2011 10:07am [Last Comment]
salam...

dalam penerangan badget 2012 kerajaan menerangkan rakyat yang berpendapatan bawah rm3k sebulan (dalam bandar)..masih lg bawah aras miskin..

kami ada bonus/bantuan untuk meringankan beban anda...

*ini bukan pelaburan.
*bukan mlm
atau apa2 yang meberikan kerugian kepada anda..

ini hanyalah bantuan untuk sesama kita umat islam dan juga rakyat malaysia..

untuk maklumat hubungi 0122966419

**** oleh kerana saya jarang online kerana sibuk buat keja kat luar...harap tuan2 boleh terus hubungi saya...

terima kasih...

Niche: Sumbangan Dan Bantuan
     
  1. Dejak - Sat 22/Oct/2011, 11:02am
    saya laa org tuh...pendapatan kurang dari tuh...camne nak wat ekk??  
  2. Azli 32 - Sat 22/Oct/2011, 11:05am
    tuan boleh sms or call saya...


    kepada yang ingin bertanya...boleh sms/call saya kat no 0122966419  
  3. Az Zahra - Sat 22/Oct/2011, 1:22pm
    nak tau jugak  
  4. Nuraida Anisa Sobri - Sat 22/Oct/2011, 8:58pm
    sila tel saya atau email ke zarif88@yahoo.com untuk batuan pencen kurang rm600 sbulan  
  5. Siti001 - Mon 24/Oct/2011, 3:08pm
    awk as a agent ke?  
  6. Aisah 2 - Mon 24/Oct/2011, 3:23pm
    cmne tu?  
  7. Nor Aziana - Mon 24/Oct/2011, 3:33pm
    email sy shaziana8388@gmail.com  
  8. Lilypie - Mon 24/Oct/2011, 5:18pm
    email saya norlaile.mr@etiqa.com.my  
  9. Azie80 - Mon 24/Oct/2011, 5:36pm
    email me azie80@gmail.com  
  10. Fahmi Kajang - Mon 24/Oct/2011, 6:35pm
    saya tak faham terang kan atau email kat saya mie_mrfood@yahoo.com.my  
  11. Nabihah Abdsamad Yahoo Com - Mon 24/Oct/2011, 6:53pm
    klu xslh sy E-KASIH ni program lama..MARA dh ader buat...caranya anda hanya perlu daftar online dkt E-KASIH..tiada bayaran pun yg dikenakan..cb dptkan maklumat di mana2 Pejabat MARA berhampiran anda  
  12. Azli 34 - Mon 24/Oct/2011, 8:24pm
    terima kasih cik nabihah berkongsi...maklumat..
    kami hanya mendaftar sesiapa yang tidak tahu/tak ada masa/maklumat tidak jelas...
    kami juga mendaftarkan anda kepada agensi2 yang ditubuhkan untuk memberikan bantuan..

    untuk maklumat hubungi...0122966419  
  13. Azli8153 - Mon 24/Oct/2011, 9:59pm
    MAAF BERTANYA.. SERVICE CAJ TU BERAPA?  
  14. Celine - Tue 25/Oct/2011, 12:09am
    emel sy kat sarahhamid18@gmail.com  
  15. Shilalee - Tue 25/Oct/2011, 12:22am
    email saya  
  16. Hafifie Assraf - Tue 25/Oct/2011, 12:39am
    belum cmferm dapat...dah ade service carge...sedarla...banyak lg yg memerlukan diluar sana...jangan duk gunakan kelebihan untuk menindas yg sangat memerlukan...taburla kebajikan melalui kebajikan kepada kebajikan yang memerlukan...
    Hapuskan Rasuah !!!  
  17. Amir 55 - Tue 25/Oct/2011, 3:00am
    benda ni kene isi borang di pejabat LHDN. borang akan dikeluarkan pada pertengahan bulan desember ini. marilah kita ramai2 serbu LHDN. ambik borang.  
  18. Feeda - Wed 26/Oct/2011, 6:14pm
    ...sya pn dngar bende ni slepas pm kluarkan badget sya pn mmg perlukan krana sya ibu tnggal......bleh ke call saya o16 6697635............  
  19. Nahgorpis - Wed 26/Oct/2011, 6:34pm
    bagi yang berpendapatan kurang dari RM3K, kalau nak cepat, daftar dulu di http://www.myaviance2u.com/pokmejutawe  
  20. Sarif Bin Mohd Ali - Thu 27/Oct/2011, 3:33pm
    emailkan ke saya sarifmohdali@yahoo.com  
  21. Mansor Sg Udang - Fri 28/Oct/2011, 3:09pm
    Saya tak bekerja dan tanggung anak 6 orang.....2 uni,1 basrama penuh dan 3 sek rendah
    mag_usj12@yahoo.com  
  22. Ashraf Zainal - Fri 28/Oct/2011, 3:15pm
    cer citer kat email sy...
    aiezat1612@yahoo.com  
  23. Alieza 2 - Fri 28/Oct/2011, 3:19pm
    email keterangan lanjut ke aliezaliza@yahoo.com.my untuk keterangan lanjut  
  24. Izhamharis - Fri 28/Oct/2011, 3:30pm
    beri keterangan lnjut ke
    izhamharis@gmail.com  
  25. Lyana 17 - Fri 28/Oct/2011, 3:36pm
    email keterangan lanjut
    wakluuu_83@yahoo.com
    tq  
  26. Zairul 3 - Fri 28/Oct/2011, 3:58pm
    zrul2005@yahoo.co.uk

    for detail  
  27. Az Zahra - Fri 28/Oct/2011, 3:59pm
    nak tau email saya ... anrm73@yahoo.com  
  28. Zam 108 - Fri 28/Oct/2011, 4:23pm
    macam mana caranya email saya megat727@gmail.com  
  29. Rozie 8 - Fri 28/Oct/2011, 4:41pm
    email saya pinkymarvel@yahoo.com.my
    nk tau...  
  30. Muhammad Redzuan - Fri 28/Oct/2011, 4:48pm
    NAK TAU
    EMAIL msriamal@yahoo.com  
  31. Azeme - Fri 28/Oct/2011, 5:04pm
    ha bagi maklumat pd saya di handsetman@gmail.com  
  32. Nashlina - Fri 28/Oct/2011, 5:05pm
    boleh bagi detail ke email saya
    nash_lina@yahoo.com  
  33. Azmin 5 - Fri 28/Oct/2011, 5:37pm
    apa tu erk.. :
    email : mohdazri32@yahoo.com  
  34. Marny - Fri 28/Oct/2011, 6:03pm
    mcm best jer..bleh email kn kt sy

    email:harithlah  
  35. Hazunaka - Fri 28/Oct/2011, 6:03pm
    cba terangkan pada saya lebih detail..adakah gaji bawah 3k dikira pada basic sahaja atau sudah dicampur kerja lebih masa?  
  36. Zham 2 - Fri 28/Oct/2011, 7:09pm
    saya pun....email ke:
    fabianzham@gmail.com  
  37. Siti Saadiah - Fri 28/Oct/2011, 7:13pm
    berminat.. email ke dynna_cute@yahoo.com  
  38. Nurul87 3 - Fri 28/Oct/2011, 7:30pm
    berita baik . .

    http://uoxatausoxtanpahadumur.blogspot.com/  
  39. Gee 17 - Fri 28/Oct/2011, 7:48pm
    dreambiz boleh email saya detail ke gee.goldcat@gmail.com  
  40. Mohd 211 - Fri 28/Oct/2011, 7:51pm
    cer citer syurgamohd@yahoo.com  
  41. Rich2u - Fri 28/Oct/2011, 8:11pm
    Tlng email kn mklmt ke lakas_sugih@yahoo.com  
  42. Hafizz 4 - Fri 28/Oct/2011, 8:13pm
    Hafizzbjeff@hotmail.com  
  43. Zurydee - Fri 28/Oct/2011, 8:27pm
    email
    zurydee@gmail.com  
  44. Zalina 6 - Fri 28/Oct/2011, 8:31pm
    leen_143@yahoo.com  
  45. Along 44 - Fri 28/Oct/2011, 8:43pm
    pendapatan 3k tu gaji kasar ye..se isi rumah..suami plus isteri... yg 22 komen ni semua saya dah emel  
  46. Rubie 3 - Fri 28/Oct/2011, 8:44pm
    email sy jugak... gaji 1000 pun tak sampai ni tiap2 bulan pokai.

    rubie@delimarubie.my  
  47. Irma 9 - Fri 28/Oct/2011, 9:06pm
    email irmawati8880@yahoo.com  
  48. Helmi 15 - Fri 28/Oct/2011, 10:29pm
    email saya helmi_sne@yahoo.com  
  49. Maui - Fri 28/Oct/2011, 10:49pm
    email maui8668@yahoo.com  
  50. Aini 27 - Fri 28/Oct/2011, 11:01pm
    email lanjut ke yaniluv2001@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 144 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)