Bantuan Kewangan Segera Sempena Bulan Ramadan 2022
Quinn YnS Resources @ YNS Resources Sdn Bhd
Tue 12/Apr/2022 10:46am [Last Comment]
🕌🕌 BANTUAN KEWANGAN SEGERA SEMPENA BULAN RAMADAN 🕌🕌
Syarikat Kelulusan Kementerian KPKT (100% selamat)
Mohon dengan Syarikat kami dan
Anda boleh Semak secara Talian Sekarang
Website : http://www.ynsloan4u.com

☎️ Sila CALL 010-299 0200 Shaliza
WHATSAPP untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan

📌TANPA DEPOSIT / UPFRONT
📌TANPA PENJAMIN
📌TEMPOH BAYARAN 36 BULAN
📌BAYARAN FLESBLE
📌KELULUSAN SEHINGGA 90 PERATUS
📌AMOUNT DARI RM1,000 - RM20,000
📌KREDIT DIMASUKKAN DALAM SEHARI WAKTU PEJABAT
📌GAJI KASAR RM1000 KE ATAS
📌BLACKLIST CTOS LAYAK MEMOHON
📌TERTAKLUK KEPADA TERMA & SYARAT
📌Cover Area SELANGOR & KUALA LUMPUR

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Quinn YnS Resources - Tue 12/Apr/2022, 10:46am
🕌🕌 BANTUAN KEWANGAN SEGERA SEMPENA BULAN RAMADAN 🕌🕌
Syarikat Kelulusan Kementerian KPKT (100% selamat)
Mohon dengan Syarikat kami dan
Anda boleh Semak secara Talian Sekarang
Website : http://www.ynsloan4u.com

☎️ Sila CALL 010-299 0200 Shaliza
WHATSAPP untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan

📌TANPA DEPOSIT / UPFRONT
📌TANPA PENJAMIN
📌TEMPOH BAYARAN 36 BULAN
📌BAYARAN FLESBLE
📌KELULUSAN SEHINGGA 90 PERATUS
📌AMOUNT DARI RM1,000 - RM20,000
📌KREDIT DIMASUKKAN DALAM SEHARI WAKTU PEJABAT
📌GAJI KASAR RM1000 KE ATAS
📌BLACKLIST CTOS LAYAK MEMOHON
📌TERTAKLUK KEPADA TERMA & SYARAT
📌Cover Area SELANGOR & KUALA LUMPUR  
2. Cik Farah - Wed 13/Apr/2022, 9:45am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
3. Azlie 17 - Wed 13/Apr/2022, 9:48am
ANDA TERDESAK PERLUKAN DUIT?
💥Khas utk kakitangan kerajaan,
💥jangan risiko kan diri anda dengan buat pinjaman dengan PINJAMAN BERLESEN/TAK BERLESEN‼️‼️
💥kami akan guide anda untuk dapatkan pinjaman TERUS daripada bank/koperasi terpilih 👍🏻👍🏻👍🏻
NAK TANYA, NAK APPLY, NAK SEMAK ⁉
PUN BOLEH. KLIK DI BAWAH 👇🏻
☎️CONTACT US☎️
http://www.wasap.my/60193861021/SAYA_BERMINAT  
4. Cik Intan - Wed 13/Apr/2022, 10:48am
PROMOSI BULAN RAMADHAN PINJAMAN BERLESEN YNS???

PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
🌸KAKITANGAN KERAJAAN
🌸KAKITANGAN SWASTA
🌸GOLONGAN PENCEN
🌸GOLONGAN PERKESO
🌸MENETAP DI AREA KLANG / SELANGOR & KUALA LUMPUR

Keistimewaan syarikat kami:
🌸Tanpa pegang kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
🌸0% interest untuk sebulan
🌸Selesaikan pinjaman di tempat lain
🌸Pelan ansuran bayaran yg fleksible
🌸Rekomen kawan blh dapat komisen
🌸Bayaran yg cantiK dpt voucher
🌸Blacklist bank, CTOS, CCRIS juga layak memohon
🌸Tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 48 bulan

Untuk Pertanyaan lanjut tekan link dibawah
https://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan  
5. Quinn YnS Resources - Wed 13/Apr/2022, 11:21am
🕌🕌 BANTUAN KEWANGAN SEGERA SEMPENA BULAN RAMADAN 🕌🕌
Syarikat Kelulusan Kementerian KPKT (100% selamat)
Mohon dengan Syarikat kami dan
Anda boleh Semak secara Talian Sekarang
Website : http://www.ynsloan4u.com

☎️ Sila CALL 010-299 0200 Shaliza
WHATSAPP untuk sebarang pertanyaan 👇👇👇
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan

📌TANPA DEPOSIT / UPFRONT
📌TANPA PENJAMIN
📌TEMPOH BAYARAN 36 BULAN
📌BAYARAN FLESBLE
📌KELULUSAN SEHINGGA 90 PERATUS
📌AMOUNT DARI RM1,000 - RM20,000
📌KREDIT DIMASUKKAN DALAM SEHARI WAKTU PEJABAT
📌GAJI KASAR RM1000 KE ATAS
📌BLACKLIST CTOS LAYAK MEMOHON
📌TERTAKLUK KEPADA TERMA & SYARAT
📌Cover Area SELANGOR & KUALA LUMPUR  
6. Gigie - Wed 13/Apr/2022, 11:57am
💙GOoD MoRinG
ADA MASALAH KEUWANGAN?BERHUTANG?SILA PM, SAYA AKAN MEMBANTU ANDA UNTUK SELESAIKAN MASALAH HUTANG PIUTANG ANDA..
💋Syarat-syarat kelayakan
💎 💎 💎 💎 💎 💎 💎 💎 💎 💎
bekerja kerajaan/swasta/berpencen/SOCSO 
💙 bekerja TETAP !
💙TERIMA Gaji AUTODEBIT Yang Hanya Melalui BANK sahaja!

💙Bil Api/Air bulanan terbaru 💋
💙 Slip Gaji 3 Bulan terbaru 💋
💙Surat Pengesahan Jawatan Kerja 💋
💙Penyata Bank 3 Bulan Yang Terkini 💋
💙Kwsp 2016 💋

💙 SILA HUBUNGI ATAU WHATSAPP 💋
👰 🌠Whatssap or CLL 🔊 📲▶CIK mawar 016 215 8441
🔚 📲 🆔btoppioner@yahoo.com
💙 💎 💙 💎 💙 💎 💙 💎 💙 💎 💙 💎 💙 💎
💐HANYA KAWASAN KL/SELANGOR SAHAJA ..THANK YOU 💐
♥ 💲PINJAMAN INI BERLESEN DAN DI IFTIRAFKAN KERAJAAN (KPKT) 💲  
7. Gigie - Wed 13/Apr/2022, 3:32pm
SELESAIKAN MASALAH :

* HUTANG 
*BLACKLIST 
*CTOS
*CCRIS
*BANKRUPCY
*PINJAMAN BANK -TAK LAYAK 
*PINJAMAN KAWAN /SAUDARA-SUSAH
*AHLONG- JANGAN 


Hubungi kami sekarang utk membuat PINJAMAN DENGAN 1.5% SEBULAN,,

$PAYSLIP TERBARU 3 BULAN
$PENYATA BANK TERBARU 3 BULAN
$PENYATA KWSP TERBARU
$BIL LETRIK/AIR TERBARU
$SURAT PENGESAHAN KERJA

tel; 016 2158441 -cik mawar
email:btoppioner@yahoo.com    
8. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 13/Apr/2022, 5:09pm
PROMOSI HARI RAYA BULAN RAMADAN ( QUICK CASH RM1000 )
🍏🍎 INTEREST 1.5% SEBULAN 🍎🍏

Kenapa Perlu Pilih Syarikat Kami ?
💵 Ada ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
💵 Proses pinjaman segera, mudah mesra & selamat
💵 Proses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
💵 Zero Interes % Sebulan
💵 Bayaran Fleksibel
💵 Maklumat Dirahsia

SYARAT KELAYAKAN :
✅ Kerajaan / Swasta
✅ Pesara / Pencen
✅ Perkeso / Socso
✅ Pekerja Kilang
✅ Zakat / OKU / JKM

❌ Tiada Pegang Kad ATM
❌ Tiada Penjamin
❌ Tiada Bayaran Deposit
❌ Tidak Diperlukan Cagaran

🔺 COVER AREA : KLANG / SHAH ALAM / SELANGOR / PUCHONG / PJ / KUALA LUMPUR
📱 Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call / Whatsapp / Telegram)
Website : http://www.ynsloan4u.com
Number Office : 03-3163 0200

Tekan Link PECUMA ni ⬇⬇ Utk semak kelayakan
https://klselangorpersonalloan.wasap.my/
https://klselangorpersonalloan.wasap.my/
https://klselangorpersonalloan.wasap.my/  
9. Upfront Resources Loan - Thu 14/Apr/2022, 9:35am
Pinjaman KL, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka

Tidak mahu memberitahu orang lain jika anda tidak mempunyai gaji yang mencukupi?
Tetapi dia banyak membantu saya, jadi saya tidak perlu risau

DOCUMENT DIPERLUKAN :
🗂Payslip
🗂Bank Statement
🗂Salinan kad pengenalan.
Tanpa bayaran dan tiada penjamin
Sekiranya anda masih ragu-ragu, segera hubungi kami untuk menyelesaikannya
Sila klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut


WHATSAPP/CALL : 016-2658137
WHATSAPP/CALL : 016-2658137
WHATSAPP/CALL : 016-2658137  
10. Cik Farah - Thu 14/Apr/2022, 9:57am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
11. Cik Intan - Thu 14/Apr/2022, 11:13am
Sampai Bila Hutang Anda Nak Selasaikan Tanpa Dengan Cara Penyelesaian Yg Baik, Mari Cuba Kami Tolong Anda Selesaikan Semua Masalah Kesempitan Kewangan Anda.

Apa jaminan yang kami berikan pada anda?
✨ tanpa pegang kad
✨ payment by directdebit
✨ bulanan yang rendah
✨ ikut budget anda
✨ loan amount yang besar
✨ settlekan tempat lain, kami beri payment lagi rendah
✨ mudah dan pantas
✨ tanpa deposit
✨ diskaun untuk penyelesaian awal
✨ rekomen kawan dapat komisyen
✨ bayaran yang cantik dapat diskaun
✨ blacklist bank, ctos, ccris jugak layak mohon
✨ tempoh bayaran bulanan boleh tarik panjang dan beri bulanan yang rendah
✨ tiada interest yang tersembunyi oleh pihak syarikat kami

Website Link :https://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan  
12. Gigie - Thu 14/Apr/2022, 1:29pm
PINJAMAN LOAN SEKARANG 1.5% SAHJA & 30HARI TANPA FAEDAH

MASALAH DENGAN LOAN ,,,INGIN MEMBUAT LOAN PINJAMAN....DENGAN CEPAT,SELAMAT DAN TEPAT!!!!!!!!!!

PROMOSI SEKARANG -1.5% INTEREST
-30 HARI TANPA FAEDAH
-30 minit BOLEH LULUS

BOLEH HUBUNGI : 016 215 8441 /
EMAIL; btoppioner@yahoo.com


016 215 8441 email:btoppioner@yahoo.com  
13. Cik Farah - Fri 15/Apr/2022, 11:21am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
14. Cik Intan - Fri 15/Apr/2022, 2:50pm
Anda risau kene scam bila buat pinjaman dalam talian?
Atau pernah kene scam ketika buat pinjaman perniagaan?
Nak cari syarikat pinjaman berlasen yang mudah dan selamat?

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
⏩Tanpa Pegang Kad ATM {{Bayaran Secara Auto Debit}}
⏩Tanpa Penjamin, Tanpa Cagaran
⏩Gaji Auto Credit Ke Bank Account
⏩Proses Pinjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
⏩Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
⏩Tempoh Pinjaman 1-3 Tahun
⏩Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-50k
⏩Kelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
⏩Kelulusan Hingga 90%
⏩Dokumen Ringkas Dan Mudah
Website: http://www.ynsloan4u.com
Cover Area : KLANG / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / SELANGOR / KUALA LUMPUR.
Atau hubungi kami terus ke :
No. Office : 03-3163 0200
Cik Intan📲 016-606 3644 (Wasap /Call/telegram)
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan  
15. Gigie - Fri 15/Apr/2022, 3:48pm
Jika anda memerlukkan WANG TUNAI TAMBAHAN utk memenuhi keperluan kewangan
yang tidak dijangka ,anda boleh bergabung kepada pakej kewangan kami yang mudah
dengan kelulusan segera dalam tempoh 30 minit proses .Kami akan memastikan apply
loan anda ini akan di jamin LULUS,,,,sekiranya tiada masalah




PROMOSI : 1.5% INTEREST
30 HARI TANPA FAEDAH
BOLEH OVERLAP ( 3@4 BULAN)
POTONGAN INTEREST ( FULL SETTELMENT )

TEL: 016 215 8441 /-cik mawar
EMAIL:btoppioner@yahoo.com  
16. Cik Farah - Sat 16/Apr/2022, 10:09am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
17. Cik Intan - Sat 16/Apr/2022, 10:19am
🌹Assalamualaikum & Selamat Sejahtera🌹
Kami, selaku pegawai khidmat pelanggan anda, kami ingin membantu anda, yang mempunyai masalah kewangan, untuk membuat pinjaman
Mengikut budget bulanan anda

Apa jaminan yang kami berikan pada anda?
✨ Tanpa pegang kad ATM
✨ Payment by direct debit
✨ Bulanan yang rendah
✨ Ikut budget anda
✨ Settlekan tempat lain, kami beri payment lagi rendah
✨ Mudah dan pantas
✨ Tanpa deposit
✨ Diskaun untuk penyelesaian awal
✨ Rekomen kawan dapat komisyen
✨ Blacklist bank, ctos, ccris jugak layak mohon
✨ Tiada interest yang tersembunyi oleh pihak syarikat kami

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No. Office : 03-3163 0200
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mloanintan  
18. Siti Syarah1221 - Sat 16/Apr/2022, 11:38am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1050!!!
RM2000 BYR BALIK RM2100!!!
RM3000 BYR BALIK RM3150!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
19. Gigie - Sat 16/Apr/2022, 12:48pm
✏️ LAYAK : KERAJAAN / SWASTA/ PENCEN / PEKESO /BUSS/ REFINANCE

interest kami hanya 1.5% sebulan (TETAP) 
90 hari tampa faedah 
bayaran bulanan yang flexible 
rebate untuk full settlement 
No Upfront 
No Deposit 

syarat-syarat kelayakan: pinjaman peribadi (tiada cagaran) 
- bekerja (sekurangnya 3 bulan ke atas) 
- mempunyai slip gaji 
- gaji harus melalui autodebit bank (cek boleh dpertimbangkan /cash tak terima) 
- gaji bersih perlu rm1k keatas (bukn gaji basic) 
- Jika ada loan tmpt lain kena terus terang (moneylander/ahlong) 

syarat-syarat kelayakan: pinjaman perniagaan (Cagaran/ Refinance) 
- harus ada ssm 
- harus ada current acc(company acc)(personal acc tak diterima) 
- perniagaan yang dijalankan harus 1 tahun ke atas 
- menetap dan berniaga di kl selangor sahaja(luar kawasan tak terima) 
- harus ada Cagaran (rumah atau tanah sendiri 
- perlu ada CTOSS/CRISS Report 

* Berminat sila bawa dokumen yang di perlukan seperti berikut:..  
20. Gigie - Sat 16/Apr/2022, 1:02pm
🌙 PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTRA 🌙
🗣TERBUKA KEPADA SEMUA SEKTOR PEKERJAAN.
🗣TERBUKA KEPADA SESIAPA YANG BEKERJA @ MENETAP DI KL & SELANGOR.
🗣CTOS,CRISS,BLACKLIST DIALU-ALUKAN.
🗣BOLEH COVER LOAN ANDA DI TEMPAT LAIN (t.s)

✏️ 1.5% INTEREST 
✏️ 20% REBATE PROCESING FEE
🗂3@4 BULAN BOLEH OVERLAP 
✏️ POTONGAN % TEMPOH DALAM 90 HARI ( FULL SETTELMENT)
🗣 NO UPFRONT,NO BOOKING FEES,NO GUANRANTOR.

🍂 SYARAT2
✏️ BEKERJA / BUSS LOAN / PENCEN / PEKESO
✏️ GAJI AUTODEBIT

🗂 DOKUMEN2 YG DIPERLUKAN 
✏️ SALINAN I.C
✏️ 3X BULAN LATEST BANK STATEMENT
✏️ 3X BULAN LATEST PAYSLIP
✏️ SURAT CONFIRM @ OFFER
✏️ KWSP 2016/ 2017
✏️ BIL AIR@ API TERBARU
INFO ATAU MAKLUMAT LAIN
CIK MAWAR: 016 215 8441 -MAWAR
LOKASI: WISMA COSWAY KL  
21. Cik Farah - Mon 18/Apr/2022, 10:08am
📍 Area Selangor | Klang Valley | Puchong | Shah Alam | Kuala Selangor | Putrajaya | Kuala Lumpur 📍

📌 Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda 👩🏻‍💼
📌 Mempunyai pejabat yang tetap untuk berurusan

🔏 Terbuka kepada sesiapa yang bekerja @ menetap di kawasan KL & Selangor
🔏 Faedah yang berpatutan & tanpa penjamin
🔏 Menawarkan perkhidmatan pemanjangan pembayaran balik
🔏 Pinjaman kami sah & berdaftar under KPKT

Anda layak memohon 👍🏻
Website link : https://www.ynsloan4u.com
Office number : 03 - 3163 0200
Cik Farah : 018 - 209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
22. Cik Intan - Mon 18/Apr/2022, 1:26pm
🌹Assalamualaikum & Selamat Sejahtera🌹
Kami, selaku pegawai khidmat pelanggan anda, kami ingin membantu anda, yang mempunyai masalah kewangan, untuk membuat pinjaman
Mengikut budget bulanan anda

Apa jaminan yang kami berikan pada anda?
✨ Tanpa pegang kad ATM
✨ Payment by direct debit
✨ Bulanan yang rendah
✨ Ikut budget anda
✨ Settlekan tempat lain, kami beri payment lagi rendah
✨ Mudah dan pantas
✨ Tanpa deposit
✨ Diskaun untuk penyelesaian awal
✨ Rekomen kawan dapat komisyen
✨ Blacklist bank, ctos, ccris jugak layak mohon
✨ Tiada interest yang tersembunyi oleh pihak syarikat kami

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No. Office : 03-3163 0200
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan  
23. Siti Syarah1221 - Mon 18/Apr/2022, 2:06pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1050!!!
RM2000 BYR BALIK RM2100!!!
RM3000 BYR BALIK RM3150!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
24. Pinjaman Peribadi Berlesen 317 - Tue 19/Apr/2022, 9:27am
Credit Komuniti under KPKT - Hubungi Maisara 0163151885
https://www.wasap.my/60163151885/LoanAishahMaisara. MAISARA

Kami dari syarikat pinjaman wang berlesen yg berdaftar dgn kpkt menawarkan pinjaman peribadi kepada 👇
💋 area perak, kl, selangor, n. sembilan, melaka & johor shj
💋 semua sektor pekerjaan kerajaan & swasta
💋 penerima pencen socso peruntukan
💋 blacklist bank/ctos/ccris
💋 bekerja dan bergaji autopay

Syarikat kami tidak menerima apa2 bayaran pendahuluan tidak perlu penjamin dan juga cagaran. sila hati2 dgn scammer.

🌺untuk maklumat lanjut dan feedback pantas sila hubungi no di bawah atau klik link 👇
No talifon : 06-7990885/016-3151885 maisara
https://www.wasap.my/60163151885

Berhati hati dgn scammer. jgn tertipu. sila berhubung dgn no yg tertera sahaja.  
25. Cik Farah - Tue 19/Apr/2022, 10:22am
📍 Area Selangor | Klang Valley | Puchong | Shah Alam | Kuala Selangor | Putrajaya | Kuala Lumpur 📍

📌 Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda 👩🏻‍💼
📌 Mempunyai pejabat yang tetap untuk berurusan

🔏 Terbuka kepada sesiapa yang bekerja @ menetap di kawasan KL & Selangor
🔏 Faedah yang berpatutan & tanpa penjamin
🔏 Menawarkan perkhidmatan pemanjangan pembayaran balik
🔏 Pinjaman kami sah & berdaftar under KPKT

Anda layak memohon 👍🏻
Website link : https://www.ynsloan4u.com
Office number : 03 - 3163 0200
Cik Farah : 018 - 209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
26. Cik Intan - Tue 19/Apr/2022, 12:27pm
Pinjaman wang berlesen boleh bantu anda !! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera...!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Secara Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi saya segera :
http://www.wassap.my/60166063644/mjloanintan
http://www.wassap.my/60166063644/mjlaonintan
http://www.wassap.my/60166063644/mjlaonintan  
27. Cik Intan - Wed 20/Apr/2022, 12:15pm
🌹PROMOSI SEMPENA HARI RAYA PUASA🌹
Kami, selaku pegawai khidmat pelanggan anda, kami ingin membantu anda, yang mempunyai masalah kewangan, untuk membuat pinjaman
Mengikut budget bulanan anda

Apa jaminan yang kami berikan pada anda?
✨ Tanpa pegang kad ATM
✨ Payment by direct debit
✨ Bulanan yang rendah
✨ Ikut budget anda
✨ Settlekan tempat lain, kami beri payment lagi rendah
✨ Mudah dan pantas
✨ Tanpa deposit
✨ Diskaun untuk penyelesaian awal
✨ Rekomen kawan dapat komisyen
✨ Blacklist bank, ctos, ccris jugak layak mohon
✨ Tiada interest yang tersembunyi oleh pihak syarikat kami

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No. Office : 03-3163 0200
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan  
28. Cik Farah - Thu 21/Apr/2022, 10:15am
📍 Area Selangor | Klang Valley | Puchong | Shah Alam | Kuala Selangor | Putrajaya | Kuala Lumpur 📍

📌 Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda 👩🏻‍💼
📌 Mempunyai pejabat yang tetap untuk berurusan

🔏 Terbuka kepada sesiapa yang bekerja @ menetap di kawasan KL & Selangor
🔏 Faedah yang berpatutan & tanpa penjamin
🔏 Menawarkan perkhidmatan pemanjangan pembayaran balik
🔏 Pinjaman kami sah & berdaftar under KPKT

Anda layak memohon 👍🏻
Website link : https://www.ynsloan4u.com
Office number : 03 - 3163 0200
Cik Farah : 018 - 209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
29. Cik Intan - Thu 21/Apr/2022, 2:34pm
Promasi Sempena hari Raya Puasa Pinjaman Wang Berlesen YNS?

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
* Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
* 0% Interest For First Month
* Kadar Faedah Yang Rendah
* Tanpa Penjamin / Tanpa Cagaran
* Gaji Auto Credit Ke Bank Account
* Proses Pinjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
* Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
* Kami Boleh Menyelesaikan Pinjaman Di Syarikat-Syarikat Lain Atau Ah Long
* Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-80k

Website : https://www.ynsloan4u.com
Maklumat lanjut boleh terus tekan link wasap di bawah
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan  
30. Cik Intan - Fri 22/Apr/2022, 3:09pm
PINJAMAN BERLESEN YNS PROMOSI SEMPENA HARI RAYA 💰
ANDA MEMPUNYAI MASALAH KEWANGAN 💰 ?? ANDA TIDAK PERLU RISAU, KAMI BOLEH BANTU ANDA!! PINJAMAN PERIBADI YANG BOLEH DIPERCAYAI💯!!*
Cover Area 👉 KLANG / SELANGOR / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / KL!!

📌 Lulus Dalam Masa 1 Jam
📌 Tanpa Pengang kad ATM (Bayaran Secara Credit Debit)
📌 Tanpa Penjamin
📌 Tanpa Upfront
📌 Dokumen Ringkas

🌐 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
YNS Resources Sdn Bhd
No Office ☎️ 03-3163 0200
No Handphone 📲 Cik Intan 016 - 606 3644 (Whatsapp / Call / Telegram)
http://wasap.my/60166063644/mjloanintan
http://wasap.my/60166063644/mjloanintan
http://wasap.my/60166063644/mjloanintan  
31. Cik Farah - Fri 22/Apr/2022, 3:19pm
📍 Area Selangor | Klang Valley | Puchong | Shah Alam | Kuala Selangor | Putrajaya | Kuala Lumpur 📍

📌 Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda 👩🏻‍💼
📌 Mempunyai pejabat yang tetap untuk berurusan

🔏 Terbuka kepada sesiapa yang bekerja @ menetap di kawasan KL & Selangor
🔏 Faedah yang berpatutan & tanpa penjamin
🔏 Menawarkan perkhidmatan pemanjangan pembayaran balik
🔏 Pinjaman kami sah & berdaftar under KPKT

Anda layak memohon 👍🏻
Website link : https://www.ynsloan4u.com
Office number : 03 - 3163 0200
Cik Farah : 018 - 209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
32. Cik Farah - Sat 23/Apr/2022, 10:31am
📍 Area Selangor | Klang Valley | Puchong | Shah Alam | Kuala Selangor | Putrajaya | Kuala Lumpur 📍

📌 Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda 👩🏻‍💼
📌 Mempunyai pejabat yang tetap untuk berurusan

🔏 Terbuka kepada sesiapa yang bekerja @ menetap di kawasan KL & Selangor
🔏 Faedah yang berpatutan & tanpa penjamin
🔏 Menawarkan perkhidmatan pemanjangan pembayaran balik
🔏 Pinjaman kami sah & berdaftar under KPKT

Anda layak memohon 👍🏻
Website link : https://www.ynsloan4u.com
Office number : 03 - 3163 0200
Cik Farah : 018 - 209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
33. Cik Intan - Sat 23/Apr/2022, 11:08am
Urgent Nak Pakai Duit ?! Tak Tahu Nak Pinjam Siapa ? Jangan Risau Kami akan Bantu Anda!! Syarikat Kami Didaftar Under Kpkt Trusted!!

Dokumen Mudah ☑
Proses Pinjaman Cepat ☑
Diyakini Selamat Untuk Memohon ☑
Maklumat Pemohon Dirahsiakan ☑
Tanpa Pegang Kad Atm (Bayaran Auto Debit) ✔
Tanpa Penjamin / Upfornt / Deposit ✔
Zero Interest % Untuk Sebulan ✔

Syaray Pemohon 📍
Kerajaan / Swasta / Pesara / Pencen
Perkeso / Socso / Perkerja Kilang
Zakat / Oku / Jkm

Cik Intan: 016-606 3644 (Wasap/Coll/Telegram)
🌐 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
http://www.wadap.my/60166063644/mjloanintan  
34. Cik Farah - Mon 25/Apr/2022, 9:49am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
35. Quinn YnS Resources - Mon 25/Apr/2022, 11:19am
✨Bantuan kewangan segera✨
100% selamat dan mempunyai pejabat
✨Klang, Selangor, Kuala Lumpur✨

📌tanpa deposit / upfront
📌tanpa penjamin
📌tempoh bayaran 36 bulan
📌lulus dalam sejam
📌amount dari rm1,000 - Rm20,000
📌blacklist ctos layak memohon
📌tertakluk kepada terma & syarat

Website : http://www.ynsloan4u.com

Call atau Whatsapp Kita
Telefon : 010-299 0200 --- Shaliza

https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan  
36. Cik Farah - Tue 26/Apr/2022, 9:58am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
37. Quinn YnS Resources - Tue 26/Apr/2022, 10:21am
✨Bantuan kewangan segera✨
100% selamat dan mempunyai pejabat
✨Klang, Selangor, Kuala Lumpur✨

📌tanpa deposit / upfront
📌tanpa penjamin
📌tempoh bayaran 36 bulan
📌lulus dalam sejam
📌amount dari rm1,000 - Rm20,000
📌blacklist ctos layak memohon
📌tertakluk kepada terma & syarat

Website : http://www.ynsloan4u.com

Call atau Whatsapp Kita
Telefon : 010-299 0200 --- Shaliza

https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan  
38. Cik Intan - Tue 26/Apr/2022, 11:30am
🌹PROMOSI PINJAMAN HARI RAYA PUASA🌹
Kami, selaku pegawai khidmat pelanggan anda, kami ingin membantu anda, yang mempunyai masalah kewangan, untuk membuat pinjaman
Mengikut budget bulanan anda

Apa jaminan yang kami berikan pada anda?
✨ Tanpa pegang kad ATM
✨ Payment by direct debit
✨ Bulanan yang rendah
✨ Ikut budget anda
✨ Settlekan tempat lain, kami beri payment lagi rendah
✨ Mudah dan pantas
✨ Tanpa deposit
✨ Diskaun untuk penyelesaian awal
✨ Rekomen kawan dapat komisyen
✨ Blacklist bank, ctos, ccris jugak layak mohon
✨ Tiada interest yang tersembunyi oleh pihak syarikat kami

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No. Office : 03-3163 0200
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan  
39. Cik Farah - Wed 27/Apr/2022, 10:12am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
40. Cik Intan - Wed 27/Apr/2022, 2:10pm
PROMASI PINJAMAN BERLESEN HARI RAYA??
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi saya segera :
Cik Intan 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
https://www.wassap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wassap.my/60166063644/mloanintan
https://www.wassap.my/60166063644/mloanintan  
41. Siti Syarah1221 - Wed 27/Apr/2022, 4:36pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰



Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya


#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION


CALL/WASAP:012-237 3911*Syarah
CALL/WASAP:017-885 5359*Elvin
OFFICE:06-799 0885

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://pecredit.wasap.my
http://pecredit.wasap.my
http://pecredit.wasap.my  
42. Cik Farah - Thu 28/Apr/2022, 10:15am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
43. Cik Intan - Thu 28/Apr/2022, 10:35am
PROMOSI SEMPENA HARI RAYA PUASA??

JIKA anda
1) Kekurangan dokumen untuk menyokong permohonan anda
2) Gaji rendah
3) Komitmen tinggi
Jumlah pinjaman peribadi dari RM500 sehingga RM80,000
Saya mungkin cuba untuk membantu anda untuk memohon kepada jumlah maksimum pinjaman

SYARAT PERMOHONAN :
- Cover Area Klang / Selangor / Shah Alam / Subang / Puchong / PJ & Kuala Lumpur
- 21 tahun dan ke atas
- Pekerja Kerajaan / Pekerja Swasta
- Pekerja Kilang / Pekerja Contract
- Pencen
- Gaji melalui bank
- Pelanggan dengan CTOS, SENARAI HITAM, CCRIS dan status AKPK pun layak untuk memohon

Untuk sebarang pertanyaan boleh tekan link dibawah?
Cik Intan📲 016-606 3644 (Call / Whatsapp / Telegram)
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
Website : http://www.ynsloan4u.com  
44. Cik Farah - Fri 29/Apr/2022, 10:05am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
45. Quinn YnS Resources - Fri 29/Apr/2022, 10:17am
✨Bantuan kewangan segera sempena Hari Raya Aidilfitri ✨
100% selamat dan mempunyai pejabat
✨Klang, Selangor, Kuala Lumpur✨

📌tanpa deposit / upfront
📌tanpa penjamin
📌tempoh bayaran 36 bulan
📌lulus dalam sejam
📌amount dari rm1,000 - Rm20,000
📌blacklist ctos layak memohon
📌tertakluk kepada terma & syarat

Website : http://www.ynsloan4u.com

Call atau Whatsapp Kita
Telefon : 010-299 0200 --- Shaliza

https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan
https://www.wasap.my/60102990200/Mloan  
46. Cik Intan - Fri 29/Apr/2022, 10:42am
PINJAMAN PERIBADI BERLESEN YNS??
🔘Swasta / Kerajaan / Pencen / Pekeso
🔘Area : KLANG, SHAH ALAM, PUCHONG, SELANGOR & KUALA LUMPUR

1. Anda mempunyai masalah modal bagi memulakan perniagaan.
2. Anda mempunyai masalah modal pusingan.
3. Anda mempunyai masalah kewangan peribadi.
4. Mempunyai masalah dengan bank.

Apa Jaminan Yang Kami Berikan Pada Anda
-Tanpa pegang kad ATM
-Peyment by direct debit
-Bulanan yang rendah
-Ikut budget anda
-Settlekan tempat lain
-Mudah dan pantas
-Tanpa deposit
-Blacklist bank, Ctos, Ccris jugak layak memohon
-Tiada interest yang tersembunyi oleh pihak syarikat kami


🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan
https://www.wasap.my/60166063644/mjloanintan  
47. Cik Farah - Sat 30/Apr/2022, 9:54am
🌈 Perkhidmatan kredit komuniti menjelang Ramadan 🌈
🏦 https://www.ynsloan4u.com

📍 Klang Valley - Port Klang - Subang - Puchong - Shah Alam - PJ - Kuala Lumpur

📌 Terbuka kepada semua sektor pekerjaan
📌 Pembayaran pinjaman yang mudah & pelan ansuran yang fleksibel
📌 Mempunyai office tetap & hanya dijalankan di dalam pejabat
📌 Tanpa cas deposit & interest rendah

☎️ Jangan tunggu lagi klik link dibawah untuk semak kelayakan dengan pantas ‼️
Office number : 03-3163 0200
Cik Farah : 018-209 3644
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan
https://www.wasap.my/60182093644/applyloan  
48. Quinn YnS Resources - Sat 25/Jun/2022, 9:45am
Syarikat Kelulusan Kementerian KPKT 1.5% (100% selamat)
Mohon dengan Syarikat kami dan
Anda boleh Semak secara Talian Sekarang

Website : http://www.ynsloan4u.com

☎️ Sila CALL atau WHATSAPP Quinn untuk sebarang pertanyaan
Telefon : 010-270 9396 - Quinn
OFFICE : 03 3163 0200 - Quinn
https://chat.whatsapp.com/GHcuU0OEF667LIC5X7VjoU
https://chat.whatsapp.com/GHcuU0OEF667LIC5X7VjoU
https://chat.whatsapp.com/GHcuU0OEF667LIC5X7VjoU

📌TANPA DEPOSIT / UPFRONT
📌TANPA PENJAMIN
📌TEMPOH BAYARAN 36 BULAN
📌BAYARAN FLEXIBLE
📌KELULUSAN SEHINGGA 95 PERATUS
📌AMOUNT DARI RM500 - RM30,000
📌KREDIT DIMASUKKAN DALAM SEHARI WAKTU PEJABAT
📌GAJI KASAR RM900 KE ATAS
📌BLACKLIST CTOS LAYAK MEMOHON
📌TERTAKLUK KEPADA TERMA & SYARAT
📌Cover Area SELANGOR & KUALA LUMPUR
📌CALL SEGERA / WHATSAPP SECEPAT MUNGKIN
📌TANPA PEGANG BANK KAD

Waktu Urusan : Isnin - Jumaat 9.30am-6.30pm
: sabtu - 9.30am - 2.00pm  
49. Pinjaman Peribadi Berlesen 317 - Thu 30/Jun/2022, 11:50am
PERHATIAN!!! UTK WARGA PERAK N. SEMBILAN MELAKA JOHOR SELANGOR DAN KUALA LUMPUR SAHAJA.
PINJAMAN WANG BERLESEN SYARIKAT BERDAFTAR KPKT

MULTIGAIN ENTITY SDN BHD
https://www.wasap.my/60163151885

DOKUMEN RINGKAS 👇
✔️ PAY SLIP {3BLN TERKINI}
✔️ BANK STATEMENT {3BLN TERKINI}
✔️ SALINAN IC
✔️ BIL API/AIR {SALAH SATU}

🌺 NO DEPOSIT NO UPFRONT
🍀 TIDAK PERLU PENJAMIN
🌺 PEMBAYARAN YG FLEXIBLE
🍀 PROSES 1-2 JAM {BASE ON DOCUMEN}
🌺 MAKUMAT DIJAMIN 100% SULIT

CALL/SMS/WASAP MAISARA 016-3151885
CALL/SMS/WASAP MAISARA 016-3151885
CALL/SMS/WASAP MAISARA 016-3151885

BERHATI HATI DENGAN SCAMMER. SILA BERHUBUNG DGN NO YG TERTERA SAHAJA.  

Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..