Bantuan/Guide Dalam Bidang Perniagaan Telefon Bimbit, Aksesori & Topup
Haikal 114 - Thu 8/Sep/2016 9:24am [Last Comment]
Salam,

Saya ingin meminta bantuan otai2, tokey2 yang berjaya dalam bidang perniagaan telefon bimbit, aksesori n topup untuk bantu guide saya macam mana langkah2 nk buka, strategi, marketing, berapa purata keuntungannya, harap dapat membantu saya anak muda yang bercita cita tinggi utk ubah nasib keluarga.

email di lahhaikal@gmail.com atau whatsapp 01125748226

Niche: Ingin Berniaga | Bisnes Handphone | Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Snain - Fri 9/Sep/2016, 2:42pm
http://hasil100fb.com/1206318  
2. Gadget 2 - Sat 17/Sep/2016, 8:40pm
mencari rakan niaga bagi perniagaan eksesori phone atau GADGET OUTLET
lokasi sudah ada
produk sudah ada
sedikit suntikan modal dan secara langsung menjadi rakan kongsi bagi outlet ini ( berkenaan )

jualan seumpama Kedai Ustaz atau Gadget World masih mempunyai untung itu lah konsep yang kita nak terapkan
jika anda berminat boleh call atau msg di 0134001871  
3. Konsentratusaha - Sat 24/Sep/2016, 12:17am
TUMPANG iKLAN!!!
Selamat malam semua..

SUATU PERKARA YG TAK LOGIK...
Nak income masuk... tapi taknak usaha.
Nak income masuk... tapi tak berani mencuba
Nak income masuk.. tapi xnak belajar
Nak income masuk.. tapi x fokus
Nak income masuk.. tapi selalu beri alasan
Nak income masuk.. tapi malas
Nak income masuk.. tapi tak istiqomah
Macam mana income besar nk masuk..??
Kena usaha
Kena berani mencuba
Kena belajar macam mana nak berjaya..??
Kena fokus ape yang kita buat
Hindari Alasan kerana alasan x membawa anda kemana2
Penyakit malas poket kosong.. kena rajin,
Kena berterusan dan tawakal.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Saya ade sesuatu nak kongsi dengan anda semua, Program BANK yang penting bukan MLM, menjanjikan komisen setiap BULAN ade dividen tahunan,
TEMUI KEYAKINAN ANDA DISINI!!!

Whatsapp/Sms Taip MyAgro HANTAR ke 01121151184.  
4. Mohammad 268 - Fri 28/Oct/2016, 7:24am
Berminat untuk buka kedai hanphone di RnR Ayer Keruh hala Selatan boleh contact saya 0193534332. tq  
5. Deqq - Tue 1/Nov/2016, 7:53pm
salam...berminat nk jadi agen topup?

atau tak berpuas hati dengan syarikat topup anda skrg?

berminat pm sy 102-341 7937 madir  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..