Bantal Kekabu 100% Asli - Penang/Kedah
Yusni 2 @ Myra Zafrina Collection - Mon 16/Jun/2014 8:40am [Last Comment]
Impikan tidur anda yang leeeenaaa....??
Sukar untuk tidur??
Kepala Anda sakit, panas dan berpeluh???

Ini penyelesaiannya...

Bantal Kekabu 100% Asli
# lebih lembut
# lebih empuk
# lebih sejuk
# lebih selesa...
# jangkahayatnya juga tahan lama...

Dapatkan bantal idaman anda hari ini dari kami ...

Bantal Kekabu 100% Asli
RM25 - 1 Biji
(standard size)
RM48 - 2 Biji
(standrad size)

PROMOSI HEBAT!!!!

4 Biji BANTAL KEKABU 100% ASLI HANYA RM95 SHJ..

FREE DELIVERY * > 4 Biji bantal
(area Penang (spu,spt,sps) & Kedah (Pdg Serai, Lunas)
sms/call/whatapps: 019-5710525

* Corak & warna sarung bantal adalah berbeza2

Niche: Pemborong Cadar Dan Tilam
     
  1. Dalynna - Mon 16/Jun/2014, 8:47am
    boleh iklan kt sni juga free jer http://terpakai.my/  
  2. Yusni 2 - Mon 16/Jun/2014, 8:56am
    Dalynna...tq dear..:)  
  3. Ewen 2 - Tue 17/Jun/2014, 9:50pm
    hi,you ada minat nak join ramadhan fair kat outdoor kompleks bukit jambu?  
  4. Yusni 2 - Sun 22/Jun/2014, 4:26pm
    Hi Ewen 2...blh bg detail info tq..yusni25@yahoo.com  
  5. Gedung Membeli Menjual Emas - Thu 17/Jul/2014, 3:26pm
    assalamualikum
    kami membekalkan kekabu asli
    terus dari indonesia.Gudang kami bertempat di nilai 3,negeri sembilan.
    1.bundel 30kg rm11/kg
    -untuk tempahan 500kg ke atas penghantaran disediakan.
    2.untuk tempahan 5tan dan 1 kontena harga dirunding.
    sila hubungi :017-8881654  
  6. Aninasofia - Wed 21/Jan/2015, 10:09am
    Assalamualaikum

    Kami pembekal barangan patchwork 100% cotton direct dari China.

    Jika ada yang berminat nk beli BORONG, Agen Dropship atau Retail boleh wasap 0176789652-anis

    Terima Kasih  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia