Balik Dari Coaching Total Ejen Jadi 700 Orang.
Hisyam Ariffin 21 - Fri 10/Jan/2020 2:57pm
Macam tak percaya. Tak sampai 6 bulan pun balik dari Personal Coaching IBMC, Ejen abang dah jadi lebih 700 orang _Rizal Perfume 47

Alhamdulillah selepas lebih 100 syarikat kosmetik menyertai coaching IBMC, eksperimen kami berjaya iaitu formula bagaimana sistem terbaik untuk Recruit & Development Sistem Ejen.

Ramai pengasas produk dah rasa impak dapat naik sales dia walaupun ramai bagi alasan ekonomi tengah jatuh.

Tanya diri kita balik, bila last kita upgrade teknik pemasaran & Modul Latihan Ejen kita?

Kenapa anda perlukan join personal coaching IBMC?

1. Kita dah tak ada banyak masa dah untuk main-main lagi dengan bisnes kita. Kita mesti buat jualan minimum RM100,000 sebulan. Mesti!

2. Ada banyak lubuk jualan zero kos yang anda tak perasan selama ni. Bila kita kenal siapa pelanggan sebenar kita, tak keluar kos iklan pun takpe.

3. Bila ada team, staf atau ejen, mesti perlu ada sistem jualan yang betul. Barulah keje tak berterabur.

4. Staf dan Ejen nak tengok bos mereka ada masa depan yang jelas. Berpandangan jauh. Anda akan belajar macam mana buat blueprint syarikat untuk 1, 3, dan 5 tahun.

5. Bila pergi kelas ramai-ramai, anda faham ke apa yang disampaikan dengan tepat? Personal Coaching IBMC one to one ini, semua masalah bisnes anda akan terjawab. Balik boleh terus buat dengan yakin.

Ini bukan kelas ramai-ramai, ini personal coaching one to one. Anda boleh tanya sampai faham & balik boleh terus buat sales dengan yakin.

Berapa harga tiket Personal Coaching IBMC?

Wasap saya cepat2 untuk tunjukkan kesungguhan anda nak upgrade bisnes. Nanti saya kasi harga tiket special.

* 3* PENDAFTARAN TERAWAL, KAMI KASI ANDA ''PERCUMA'' MONITORING PROGRAM SELAMA 12 BULAN (harga tiket asal RM5688)

WhatsApp saya sekarang : 018 577 5000
WhatsApp saya sekarang : 018 577 5000
WhatsApp saya sekarang : 018 577 5000
www.hisyamariffin.com
YouTube : Intensif Brainstorm Marketing Campaign

Niche: Kursus Dan Seminar | Kursus Personal Coaching | Web Media Sosial
     
  1. Hisyam Ariffin 21 - Fri 10/Jan/2020, 2:59pm
    Terima kasih sbb berminat.

    Jangan tinggal kan no tel atau email anda kat sini ya. Takut admin kami tak perasan.

    Terus call atau wasap 0185775000

    Terima kasih :)  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
Makan Dan Mandi Sampai Kecut Di Anak Sungai Di Kaki Gunung
Siapa sangka di area Jeram Perak ada banyak lokasi menarik. Tak jauh pun dari Tol Gopeng Highway Plus. Keistimewaan tempat ni, kita boleh makan didalam sungai sambil rendam kaki dalam air yang sejuk. Lepas makan boleh terus terjun dalam sungai :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.