Balak di Gua Musang
Nik Akhtarulhaq bin Nik Abdul Rahman @ Influx Services Sdn Bhd
Mon 8/Dec/2014 12:03pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kepada sesiapa yang berminat, ada kawasan seluar 1700 ekar di Gua Musang. Kelulusan telah ada untuk tagging dan sapu bersih. Sila hubungi saya di talian 0197649015.

Lawatan tapak dan perjumpaan dengan org-org yang bertanggungjawab boleh diaturkan.

Selain daripada tanah balak, saya juga merupakan agen untuk tanah perlombongan/perladangan/pembangunan baik di Gua Musang atau kawasan-kawasan lain.

Sekian, terima kasih.

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu
 
1. Citymol Gmail Com - Wed 31/Dec/2014, 12:13am
Saya bukan agent atau orang tengah,

(SAYA PERMAJU , DIRECTOR)


Saya juga sedang mencari tanah kosong, tanah balak atau tanah pertanian , tujuannya tanam sayuran dan pokok buah-buahan,
Pajak atau memberi tanah.

Saya hanya deal dan bayar dengan tuan tanah (SAHAJA).

Kepada semua agent, broker, lawyer, orang tengah atau tak sampai sepaloh tengah jika sendiri tak dapat berjumpa berbincang dengan tuan tanah, janganlah buang masa memberitahu saya.

Sila hantar telephone anda, geran, lokasi dalam Google map, zoning plan dan term & condition kepada saya email: citymol@gmail.com

Apabila kesemua hantar document yang lenkap, saya akan telephone anda secepat mungkin

Terima Kasih.  
2. Nik Akhtarulhaq bin Nik Abdul Rahman - Fri 2/Jan/2015, 4:16pm
Citymol Gmail

Mohon balas emel sekiranya benar-benar berminat.  
3. Miss Lew - Mon 5/Jan/2015, 6:08pm
Hi..Im interesting for your timber contract...pls contact me by email ......  
4. Nik Akhtarulhaq bin Nik Abdul Rahman - Tue 13/Jan/2015, 1:42pm
a few company dah contact tuan lesen but the offer still stands. Sape cepat dia dapat. Boleh deal direct ngan tuan lesen takde masalah. Projek tergendala sekejap disebabkan musibah banjir. Kawasan balak tidak ditenggelami banjir and open for view.  
5. Mazrie Bin Rafzan - Mon 9/Feb/2015, 7:06pm
boleh emailkan saya butiran dokumen & maklumat mengenai kawasan balak yg berkenaan.
mazrierafzan@gmail.com  
6. Mazrie Bin Rafzan - Tue 10/Feb/2015, 6:11pm
jika offer ni ada lagi sila emailkan kat saya
mazrierafzan@gmail.com  
7. Shamsul Bahar Abdullah - Tue 22/Dec/2015, 1:13pm
Tuan, saya berminat dg balak di gua musang. Please send more info & details to email :
sba.pyperkasa@yahoo.com  
8. John 158 - Sun 27/Aug/2017, 10:31pm
Sya ada buyers intrested ironsand gred 57% ke ats kluasan 1500 ekar ke ats.dan jika ada sila hntr dos yg lngkap plan,gmbr,analysis dan report tq wt:0128211464  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..