Bakal Diiklankan di TV3! LL Cosmetics Mencari Master Stokis Negeri, Modal RM5000-RM10,000 Disediakan!
LL Cosmetics - Tue 11/Jun/2019 11:30am
LL Cosmetics mencari stokis baru yang akan menerima tempahan produk sepenuhnya daripada pelanggan terus, ejen serta dropship lantikan. HQ LL Cosmetics bakal berhenti menjual dan seterusnya memberi jalan kepada stokis sahaja untuk membuat jualan sepenuhnya.

Master Stokis untuk setiap negeri akan dilantik. Pelanggan, stokis kecil, ejen dan dropship hanya akan mendapatkan stok daripada MASTER STOKIS sahaja dan bukannya daripada HQ. Ini bermakna pembeli akan disediakan siap-siap oleh HQ.

Tidak perlu risau tentang PEMASARAN & PUBLISITI, HQ akan menumpukan sepenuhnya kepada PEMASARAN dan tidak menjual kepada end user. HQ promot gila-gila, anda sebagai stokis dapat pelanggan dan jual stok produk anda! Promosi pemasaran rangkaian produk akan digerakkan secara besar-besaran oleh HQ dengan cara review instafamous, iklan laman web, fbads, dan akan datang bakal dipromosikan di billboard, iklan radio dan TV!

Jualan produk mencecah RM1,000,000 sebulan. Produk memang panas dan mempunyai permintaan tinggi! Repeat sales yang pasti, mempunyai pengikut dan regular customers!

Kepada yang berminat menjadi stokis atau MASTER STOKIS yang akan mengawal SELURUH TEMPAHAN dalam sesebuah NEGERI, pihak HQ boleh membantu untuk mendapatkan modal tunai dari RM5,000 hingga RM10,000 melalui Pembiayaan TEKUN NASIONAL atau HIJRAH SELANGOR.

Jom tetapkan TEMUJANJI dengan Eksekutif Pemasaran LL COSMETICS, Encik SYAH sekarang. Hubungi 011-58736039 | 03-41618438

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga
     
  1. Wan Muhd Faizal - Thu 20/Jun/2019, 4:02am
    boleh whatsapp sy 0133436266  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)