Bakal Diiklankan di TV3! LL Cosmetics Mencari Master Stokis Negeri, Modal RM5000-RM10,000 Disediakan!
LL Cosmetics - Tue 11/Jun/2019 11:30am
LL Cosmetics mencari stokis baru yang akan menerima tempahan produk sepenuhnya daripada pelanggan terus, ejen serta dropship lantikan. HQ LL Cosmetics bakal berhenti menjual dan seterusnya memberi jalan kepada stokis sahaja untuk membuat jualan sepenuhnya.

Master Stokis untuk setiap negeri akan dilantik. Pelanggan, stokis kecil, ejen dan dropship hanya akan mendapatkan stok daripada MASTER STOKIS sahaja dan bukannya daripada HQ. Ini bermakna pembeli akan disediakan siap-siap oleh HQ.

Tidak perlu risau tentang PEMASARAN & PUBLISITI, HQ akan menumpukan sepenuhnya kepada PEMASARAN dan tidak menjual kepada end user. HQ promot gila-gila, anda sebagai stokis dapat pelanggan dan jual stok produk anda! Promosi pemasaran rangkaian produk akan digerakkan secara besar-besaran oleh HQ dengan cara review instafamous, iklan laman web, fbads, dan akan datang bakal dipromosikan di billboard, iklan radio dan TV!

Jualan produk mencecah RM1,000,000 sebulan. Produk memang panas dan mempunyai permintaan tinggi! Repeat sales yang pasti, mempunyai pengikut dan regular customers!

Kepada yang berminat menjadi stokis atau MASTER STOKIS yang akan mengawal SELURUH TEMPAHAN dalam sesebuah NEGERI, pihak HQ boleh membantu untuk mendapatkan modal tunai dari RM5,000 hingga RM10,000 melalui Pembiayaan TEKUN NASIONAL atau HIJRAH SELANGOR.

Jom tetapkan TEMUJANJI dengan Eksekutif Pemasaran LL COSMETICS, Encik SYAH sekarang. Hubungi 011-58736039 | 03-41618438

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Ingin Berniaga
     
  1. Wan Muhd Faizal - Thu 20/Jun/2019, 4:02am
    boleh whatsapp sy 0133436266  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia