Baju Kemeja Branded Nak Tolak Harga Borong
Anazuhud @ Afwana Edar - Sat 20/Mar/2010 10:01am [Last Comment]
salam..
saya ade stock baju kemeja branded jenama paul smith, hugo boss, armani, D&G dan Gucci. Semua stock kemeja saya adalah high gred dan diperbuat daripada fabrik bermutu tinggi disamping design adalah up to date serta amat selesa bila dipakai. Saya sendiri telah ambil 5 helai stock saya untuk digunakan sendiri ke pejabat memang puas hati. Setakat ini stock makin berkurangan so sesapa yang berminat sila roger cepat.Saya juga adalah pemebekal jacket, tshirt branded dari china dan hongkong.sila call/sms saya 0163923017

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki
     
  1. Sha Sharif - Sat 20/Mar/2010, 10:37am
    email kat saya quotatins please.

    aishah.sharif@hotmail.com  
  2. Anazuhud - Sat 20/Mar/2010, 11:27am
    plz cheq emel saya antar 4 emel fail jer..  
  3. Sha Sharif - Sat 20/Mar/2010, 11:50am
    ok jer.. whats yr email?  
  4. Nurshamsili - Sat 20/Mar/2010, 10:52pm
    email saya
    puteri_cancer83@yahoo.com  
  5. Anazuhud - Sun 21/Mar/2010, 8:08am
    afghan07_des@yahoo.com.my  
  6. Wafi 2 - Mon 22/Mar/2010, 4:16pm
    send catalog fiedacollection@yahoo.com  
  7. Tasha - Mon 22/Mar/2010, 5:12pm
    natasha_syakilla92@yahoo.com  
  8. Rin 3 - Tue 23/Mar/2010, 10:36am
    send ctlg detail ur prodc liesha7O@yahoo.com  
  9. Rin 3 - Tue 23/Mar/2010, 10:43am
    send ctlg detail ur prodc liesha70@yahoo.com  
  10. Zul 20 - Tue 23/Mar/2010, 9:31pm
    detail info pls
    wwtp85@yahoo.com  
  11. Nookies - Thu 25/Mar/2010, 11:04am
    sy berminat...boleh tolong email kat nookiescookies@gmail.com

    thanks  
  12. Niniqbal - Thu 25/Mar/2010, 11:40am
    please send catalog to email niniqbal@yahoo.com.my  
  13. Siti 26 - Sun 4/Apr/2010, 3:36pm
    sy berminat...boleh tolong email kat sitiaminah.abdulghani@yahoo.com.my  
  14. Jeans Distributor - Tue 6/Apr/2010, 10:12pm
    send ctlg detail ur prodc

    fami_ktn@yahoo.com  
  15. Fizafizzy - Wed 7/Apr/2010, 12:30pm
    pls emailkan katalog..
    pjot_mashimaro@yahoo.com  
  16. Tasha 3 - Tue 13/Apr/2010, 2:01am
    plz email catalog 2 me..
    baby_eisyah@yahoo.com  
  17. Hidayat 3 - Mon 5/Jul/2010, 2:17pm
    saya pengusaha butik yg serius. jika beli untuk niaga, u boleh kasi harga tolak brp utk kemeja branded tu? soonest possible plz sbb saya kena compare bis price dulu.
    tq
    burn_nov28@yahoo.com  
  18. Ibnu Fadhil - Fri 6/Aug/2010, 6:52am
    bole email kn quotation and all the details x.?
    thanx.  
  19. Mael 3 - Mon 9/Aug/2010, 7:46pm
    emailkan saya
    mael_ganu@yahoo.com  
  20. Mohamad Taufik Katiman - Sat 20/Aug/2011, 2:04pm
    boleh bagi detail tak...emaikkan ke kopikutokkau@gmail.com  
  21. Abu Ikhwan - Fri 21/Sep/2012, 8:25am
    tlg emel quotation n if possible dpt tgk katalog u lgi bgus..sekali dgn harga borong dan per pieces..  
  22. Din 232 - Tue 2/Oct/2012, 10:08pm
    email detail(catalog/quotation
    dinmohdnor@gmail.com  
  23. Adam1993 - Sat 16/Nov/2013, 1:38pm
    email detaill aidit_uitm@hotmail.my  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.