Bagaimana nak Bawa Masuk Spare Parts Motosikal Dari Thailand
Wilaiwan @ Global Eve Beauty - Wed 29/Feb/2012 11:40am [Last Comment]
Salam kawan2 majalah.com, saya berminat nak bawa masuk spare parts motosikal dari Padang Besar. Ada tak siapa2 blh tlg saya.

wee_wann@hotmail.com
Terima Kasih

Niche: Bengkel Motosikal | Diskusi Bisnes
 
1. Apiez3639 - Wed 29/Feb/2012, 8:25pm
email ke apiez_grungeboy@yahoo.com.my  
2. Izul 2 - Thu 1/Mar/2012, 11:46pm
emel gabanx.hanamashi@gmail.com  
3. Suhaimi 100 - Fri 2/Mar/2012, 3:00pm
sikit-sikit email..paham ke tak topik yang di buka  
4. Alanttf2002 - Sat 3/Mar/2012, 9:57pm
email alanttf2002@yahoo.com  
5. Ayie 42 - Sun 4/Mar/2012, 1:09am
tumpang iklan.. Saya nk jual semua alat ganti yg ada kat bengkel saya krn nk tumpukan pada bisnes kedai makan sepenuhnya.. Sesiapa yg berminat igin menambah stok atau memulakan bengkel sgt sesuai krn saya nk letgo skali ngan air compressor..kira jual lumpsum dgn harga modal bwh rm10k.. Untuk detail sila call saya 0132625396..tq  
6. Suhaimi 100 - Wed 28/Mar/2012, 2:01pm
SAYA ADA JUGA BAWA MASUK SPARE PART DARI THAILAND..SAYA DI KELANTAN..SAYA BOLEH BEKALKAN..BERITAHU JE APA BARANGNYA..PERLUKAN PENGEDAR. HUBUNGI APIH-MOTO:0132511773  
7. Aman 35 - Sun 1/Apr/2012, 4:12pm
spare part nsr lh msuk ker?nsr SP...pendekarbadang_85@yahoo.com  
8. Az 37 - Mon 9/Apr/2012, 12:20am
spe2 yg boleh bawa msuk sparepart thailand email kt sy triple_a_motor@yahoo.com  
9. Suhaimi 100 - Wed 11/Apr/2012, 9:53am
Az 37...
kami boleh bawa masuk... mengikut barang tempahan...sebab terlalu banyak barang. untuk tempahan dan pertanyaan harga hubungi Apih-muto:0132511973 ,lokasi melor,kelantan. maaf no phon sebelum ni tersalah.  
10. Yazid 27 - Thu 14/Jun/2012, 4:29pm
sy berada di padang besar thailand..blh je bwa masuk..
serimentarient@yahoo.com  
11. Alan 36 - Sun 11/Nov/2012, 10:41pm
Zul 336 bke bagi email or hp no  
12. Standly - Mon 11/Feb/2013, 2:02pm
saya perlukan spare parts dari Thailand. sial hantar quotation ke standlymenggan@gmail.com segera. atau kol ke 014-895 1099. terima kasih  
13. Inichi - Fri 25/Jan/2019, 1:54pm
Assalam,saya pn tngh mencri yg boleh bwa part dri thai ke malaysia,bru nak mula bisnes  
14. Mohdasmandy - Fri 8/Feb/2019, 10:16pm
Assalammualaikum...saya sedang mencari Part2 motosikal dari THAILAND untuk dibuat bisnes...untuk dibawa ke MALAYSIA...tapi saya tidak tahu caranya  
15. Mohdasmandy - Fri 8/Feb/2019, 10:19pm
Sila Wassapp sya 0137046469  
16. Mazwan Rosli - Mon 3/Feb/2020, 4:21pm
saya seller part di thailand berminat boleh www.wasap.my///+66839176758
ni no thailand saya
www.wasap.my///+601111555593
ni no malaysia saya nama saya aloy tq  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..