B2b Bisnes Tiada Risiko. 1.5% Sehari ROI @ Dsi Peluang Menjana Pendapatan Setahun 30k - 50k USD
Mat Nazri Mat Ludin - Thu 29/Aug/2013 2:44pm [Last Comment]
Assalamualaikum,,segala puji pujian bg allah s.w.t dan selawat ke ats nabi s.a.w dan bersyukur pd allah,diats kehendaknya sy dpt share perniagaan tanpa risiko dan dijamin halal..syarikat berstatus sdn bhd dan kukuh d asia..dan mendapat kelulusan penuh dr skmc,dan bank negara..free tax selama 10 tahun..hnya bermodalkan 250 usd..purata pendapatan penuh 12 bulan adalah rm5000..sehari 1.5% roi ataupun daily sentive income..cara pengiraan dan formula hubungi sy..cmpny dah running 2 tahun..dan didominasi kaum bukan melayu..kerna cina paham akan perniagaan ini dan ternyata berjaya meningkatkan ekonomi..disini sy ingin kongsikan perniagaan ini dgn anda semua yg berminat..mmg rugi perniagaan jangka ms panjang dan jika modal besar,,,besarla keuntungan setiap pelabur,,ini bukan hyip,scam,mlm,money game..ini lain dr yg lain..berminat hubungi sy untuk penjelasan lebih lanjut dan keterangan seterusnya..

Email:matnazri56@yahoo.com
H/fon:0179229858 @ 0189472188

Niche: Iklan Terbuka
     
  1. Adrian - Thu 29/Aug/2013, 4:03pm
    details please
    adsoon88@gmail.com  
  2. Hafiz 432 - Thu 29/Aug/2013, 4:54pm
    bg detail
    moneymatrix01@gmail.com  
  3. Mat Nazri Mat Ludin - Thu 29/Aug/2013, 5:48pm
    Siapa yg berminat..bg ctc fon..sy akan hubungi dan bg keterangan selanjutnya..bagaimana mahu kan duit belanja hr2...tanpa risiko.,  
  4. Wan 84 5 - Thu 29/Aug/2013, 6:18pm
    bagi detail di read1_84@yahoo.com  
  5. Mat Nazri Mat Ludin - Thu 29/Aug/2013, 7:58pm
    Askm,sy dah email krng faham ctc sy..pd tanty73 dan azruladjuster please bg email one more time..jgn d lepaskan peluang menjana pendapatan selama 8 tahun..sikit lm2 jd bukit..  
  6. Azahar 10 - Thu 29/Aug/2013, 8:31pm
    detail azrmohd1@gmail.com  
  7. Zul 137 - Thu 29/Aug/2013, 9:22pm
    mzulkifli5617@yahoo.com  
  8. Sumardi B Kasim - Thu 29/Aug/2013, 9:24pm
    detail please
    essk53@gmail.com  
  9. Zielan - Thu 29/Aug/2013, 9:55pm
    Detail: zielan_74@yahoo.com  
  10. Mat Nazri Mat Ludin - Thu 29/Aug/2013, 9:57pm
    Assalamualaikum,sy dh email profail syrkt dan formula..jika berminat tp kurang faham dan rasa susah atau bila msk website nmpk brngan..jgn terus mengalah hubungi sy d talian..sy akan beri penjelasan shotcut dan cr menjana pendapatan..duduk diam terima duit sistem buat untuk kita..just withdraw ja tiap2 minggu..mengikut jumlah yg kt invest  
  11. Sheikh 4 - Thu 29/Aug/2013, 10:46pm
    sila emelkan keterangan tuan ke sheikh2828@gmail.com  
  12. Mat Nazri Mat Ludin - Thu 29/Aug/2013, 11:13pm
    Assalamualaikum,tm ksh pd sapa yg berminat walau xjoin..sy hnya ingin kongsi pendapatan yg mmg tiada risiko dan halal...sudah tgk plan yg sy bg dlm excel anda smua akan nmpk plan dan pendapatan tahunan lebih dr 30kusd hingga 50kusd..hnya perlu call untuk keterangan lanjut..jika anda faham plan yg sy emailkan pd anda..tentu akan join..sebab tiap2 minggu kt blh withdraw dan modal hnya sekali pendapatan kita layak makan 8 tahun..cmpny dah jalan 2 tahun..dan ramai org cina dan melayu yg dah mendapat hasil..dalam youtube ada penjelasan cmpny dan bisnes b2b..tp plan dan formula excel yg sy email hanya ada pada group sy..yg ingin menambah pendapatan..bukan nk jd kaya..cukup senang byr hutang tiap2 hr ada duit poket..dan balance kan dunia dan akhirat...lihat plan excel..yg sy beri..cukup detail pendapatan harian mingguan bulanan dan tahunan..sabar itu separuh dr iman...  
  13. Risya 2 - Thu 29/Aug/2013, 11:33pm
    email detail ke risya2101@gmail.com  
  14. Haris 52 - Fri 30/Aug/2013, 12:29am
    Boleh email detail kt sy xtechteam@yahoo.com  
  15. Adam 167 - Fri 30/Aug/2013, 10:09am
    salam tuan,boleh bg detail ke eail sy adamagyussof@gail.com  
  16. Mat Nazri Mat Ludin - Fri 30/Aug/2013, 1:14pm
    Assalamualaikum,allhamdullilah rezeki d hari jumaat...withdraw yg kali 48 telah pun masok..isnin tiap2 minggu withdraw hari jumaat masyokkkk...allhamdullilah pd sesiapa yg blm join...cuba dulu...bnda yg berisiko dan fast money terlalu ramai org melayu kita yg terkena.mmg ada yg berjaya peringkat yg awal..tp bt yg akhir..menangung beban....bg bossventure tidak..sama sekali..anda yg terawal ataupun yg terakhir..tiada risiko..dah ramai cina join bossvntre oleh kerana perniagaan yg tiada risiko dan berupaya menjana membantu ekonomi...pasti xmenyesal bila join bossventure...  
  17. Mat Nazri Mat Ludin - Fri 30/Aug/2013, 9:02pm
    Penerangan secara ringkas apa itu bossventure???bossventure ada satu program berkonsepkan reseller program belian atas talian yang menyediakan income pasif dan jugabincome aktif bagi yang rajin menaja,,modal permulaan usd250 ( rm825) dan pecahan dari usd250,,,150 usd sebagai lesen franchise untuk bossventure sekali bayaran sahaja untuk setiap akaun yang baru daftardan usd100 pula masok sebagai credit pembelian produk yang terpaksa menerima 1.5% profit keuntungan syarikat setiap hari

    Simpanan yang ahli akan menerima secara mingguan dan purata tahunan..jika dicompound atau auto topup 100% hasilnya untuk hanya 100 usd
    Simpanan 100 usd walau tidak menaja hanya compound 100%
    90 hari =usd235
    180 hari =usd602
    270 hari =usd1361
    360 hari =usd2786
    Ini jika tidak menaja dan hanya modal 100usd jika lebih..lebih lagila pendapatan..hubungi sy..jika ada yg minat bg kawasan penang kedah dan perak..cmpny akan adakan jamuan hr raya dan seminar di bangunan mca pulau pinang..hubungi sy untuk menempah tmpt duduk..free sahaja..majoriti kaum cina jom kita melayu islam kita tingkat ekonomi..kita pulak..bila dah join dan dpt keterangan dan formula rahsia menjana lebih pendapatan dan gaji sehari rm100 hingga 500 sehari hubungi sy..  
  18. Yazid 51 - Sat 31/Aug/2013, 5:55am
    Detail....yazid.omar@yahoo.com  
  19. Mohd Afez Harun - Sat 31/Aug/2013, 8:53am
    salam, boleh email ditail apisbsy@gmail.com  
  20. Mat Nazri Mat Ludin - Sun 1/Sep/2013, 10:04pm
    Assalamualaikum,bg penerangan dan penjelasan ttg syarikt..cmpny akan adakan semina d penang..ctc sy untuk hadiri sesi semina..pada 7sep jam 10am -4pm d town penang..ctc sy...  
  21. Mat Nazri Mat Ludin - Sat 7/Sep/2013, 3:24am
    Assalamualaikum,allhamdullilah ramai yg telah menyertai bossventure oleh kerana program ini mampu menjana lebihan pendapatan yg tidak dijangka dan disangka..terima kasih kepada ahli yg baru menyertai..jgn lupa untuk share dgn sahabat dan adk brdk anda..jom cr duit lebih....  
  22. Helmi 15 - Tue 10/Sep/2013, 10:38am
    helmi_sne@yahoo.com  
  23. Helmi 15 - Tue 10/Sep/2013, 11:07am
    helmi_sne@yahoo.com  
  24. Hazim 31 - Tue 10/Sep/2013, 8:45pm
    Assalamualaikum,sya berminat mohon email sya kat Haiyer93@yahoo.com secara detail on how this work pls.  
  25. Mat Nazri Mat Ludin - Thu 12/Sep/2013, 12:35am
    Wslm,sy dah email..dan sy ucapkan tahniah pada janeland,sham,shuhaimi,shabudin,shafie,marzalan,,kerana anda telah percaya program ini dan yakin..pendapatan yg mmg membuat kita keluar dr kesusahan..bg yg menangung hutang..tak sia2 anda akan lihat pendapatan anda.bg yg join 2k usd dan 3k usd..teruskan withdraw pd hr isnin..jam 8am - 12pm..pada ygbelum faham bila dah terima email..pm sy..tentu anda akan join seperti mereka  
  26. Mat Nazri Mat Ludin - Thu 12/Sep/2013, 12:57am
    Tahniah pd ahli brunei dan singapore yg telah join  
  27. Mat Nazri Mat Ludin - Wed 18/Sep/2013, 10:35pm
    Assalamualaikum,,tahniah pd ahli bossventure yg telah berjaya..menjana pendapatan..harian anda dr rm30 hinnga rm500 tahniah..bila dah join br percaya...long term income...tanpa was2 dan tiada risiko..pendapatan anda makin hari makin meningkat..anda akan bercerita pd kwn2 dan kongsi...setelah kwn2 anda lihat anda berduit..dan poket anda selalu ada duit dan..simpanan untuk hr tua pun ada..  
  28. Khairil68 2 - Sat 21/Sep/2013, 4:53pm
    email detail ke rmsproduction@yahoo.com  
  29. Krie 3 - Sat 21/Sep/2013, 7:32pm
    email detail ke kriesy3@yahoo.com  
  30. Mat Nazri Mat Ludin - Mon 23/Sep/2013, 10:49pm
    Assalamualaikum,,sy dah email..ctc jika krng fhm  
  31. Mat Nazri Mat Ludin - Wed 25/Sep/2013, 4:55pm
    Assalamualaikum,kepada ahli yg telah join bossventure,,cmpny akan adakan semina di utara kawasan sungai petani,dewan mahkota 5,hotel amanpura sungai petani jam 9 mlm,,diharap anda yg berminat dpt hadir..rugi tk dtng..dtng dpt penjelasan bagaimana menjana pendapatan walau xmenaja..jika nk datang hubungi sy  
  32. Mat Nazri Mat Ludin - Mon 21/Oct/2013, 10:10pm
    Allhamdullilah kepada ahli2 bossventure..anda telah memilih dan menjana pendapatan sebulan dari rm1000 hingga 10 sebulan bermodalkan hanya sekali..rahsia yg pada sapa yg ingin mengubah pendapatan harian dan bulanan..kelulusan dr kementerian kewangan dan bnyk lg sokongan goverment untuk platform ini..  
  33. Riduanabdullah - Sun 8/Dec/2013, 2:39pm
    Dua2001my@yahoo.com.sg  
  34. Mat Nazri Mat Ludin - Mon 9/Dec/2013, 3:20pm
    En.dua tolong bg email lain..tak boleh hantar email..en..atau masok group sy dlm fb bossventure malaysia maria maisara  
Page 1   (Total 34 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.