Ayam Panggang Lazat Sejuk Beku RM2 - Kuantan
Ayam Panggang Lazar - Wed 16/Nov/2011 2:50pm [Last Comment]
Salam.

saya ada menyediakan ayam panggang sejuk beku, yang di perap dengan rempah2 yang terpilih.

Sesuai bagi mereka ingin menjalankan perniagaan ayam panggang. atau di jual di gerai2 makan.

satu ketul RM 2 je..... satu pek mengandungi 5 ketul
harga satu pek RM 10 Je.

Di datang kan dengan 3 pilihan rasa yang menarik

1~ perisa satay
2~ perisa BBQ
3~ Perisa lada hitam

lokasi balok kuantan

Apa2 hal call atau sms saya k.... insyaAllah sy akan reply secepat mungkin

Niche: Produk Sejuk Beku
     
  1. Soffiyamaya - Wed 16/Nov/2011, 2:59pm
    nak call macam mana no tepon takde ???  
  2. Zera 2 - Wed 16/Nov/2011, 3:14pm
    Maaf lupa nak masukkan no tel 019 9338351. ayam panggang lazat  
  3. iNa 2 - Wed 16/Nov/2011, 8:59pm
    salam,
    tumpang lalu...
    saya ade menyediakan sos blackpepper untuk perniaga burger ataupun peniaga western food dan kepak ayam...
    email saya inahazliana@yahoo.com  
  4. Tarabas216 - Wed 16/Nov/2011, 11:51pm
    detail ke email tarabas216@gmail.com.. saya duk di kajang.. mcm mane?  
  5. Izhamharis - Thu 17/Nov/2011, 12:23am
    ayan panggang yg mcmn ni..
    blh bg detail tak..,kalau sekalikn dengan gambar lg bagus..
    emailkan pd saya izhamharis@gmail.com  
  6. Adik 4 - Thu 17/Nov/2011, 8:42am
    salam,boleh bg detail tak
    pls email kt siqnk77@gmail.com  
  7. Rohaizan Shafie - Thu 17/Nov/2011, 10:35am
    Salam Tuan Tanah Saya Pembekal ayam dipasar borong harga ayam Hari ini RM6.80/KG sila hubungi saya 01692560666  
  8. Ayam Panggang Lazar - Thu 17/Nov/2011, 4:55pm
    TARABAS216
    sy dah hantar email
    TQ  
  9. Ayam Panggang Lazar - Mon 21/Nov/2011, 10:52am
    rohaizan tq.... nanti apa2 hal sy mesej k  
  10. Farouq Dailami - Mon 23/Apr/2012, 1:38pm
    saya pembekal ayam daging segar.. 100%bumiputra.. 0133055712 0133505712  
Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)