ASB Loan
Syahirah 6 - Tue 12/Jul/2011 10:46am [Last Comment]
ASB adalah pelaburan yg selamat dari segi dividen,daripada anda simpan di account yg biasa,yg hanye beri dividen 3% or blow..@ anda simpan sedikit demi sedikit di asb @ KAMI LOAN KAN KEPADA ANDA NILAI YANG TINGGI UNTUK DI MASUKKAN KE DALAM AKAUN ASB ANDA
contoh:

RM 10,000, ASB bagi RM 850 div/ SETAHUN
RM 100,000, ASB bagi RM 8,500 div/ SETAHUN
RM 200,000 ASB bagi RM 17,000 div/ SETAHUN (div adalah 8.5%/sthn )at least

Kalau rasa beban nak bayar loan setiap bulan,bayar setahun sahaja pun dah mencukupi dan tahun seterusnya dividen yg bayarkn..
Kerajaan buka asb ni sebb nak tolong org melayu,n untuk orang berpendapatan rendah.

So,ap tunggu lg,ini peluang anda
Bayar setahun n tunggu je dividen msk...
Keuntungan bleh mencecah hingga RM 1,500,000.00 dlm masa 25 tahun


JIKA BERMINAT,BOLEH CALL SYE(freelance juga diperlukn)
KHAIRI-013 7578352

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Ibu Huda - Tue 12/Jul/2011, 10:58am
if msuk 30,000..agk2 div bpe sthn?  
2. Myazara 3 - Tue 12/Jul/2011, 11:05am
mcm ne nak jd freelance?
email myazarajaa@yahoo.com  
3. Imah Naimah - Tue 12/Jul/2011, 11:22am
sy berminat nak pinjam RM30k macam mana?
tapi saya student universiti, boleh jugak ke?
pinjaman tu bagi kepada peminjam atau terus masukkan ke akaun ASB?
boleh email detail kepada saya khair.naim@yahoo.com  
4. Nurul81 2 - Tue 12/Jul/2011, 11:26am
Kalau blacklist boleh apply ker?  
5. Saba 2 - Tue 12/Jul/2011, 12:16pm
salam. ape kriteria yg diperlukan utk jd freelance?
emel ke sba_stutm@yahoo.com  
6. Farnisha - Tue 12/Jul/2011, 12:45pm
antar detail untuk jadi freelance ke special_case00@yahoo.com  
7. Merpatiputih - Tue 12/Jul/2011, 12:48pm
detaul..norzzie_azie@yahoo.com  
8. Intan Rahayu Hamid - Tue 12/Jul/2011, 5:57pm
boleh bagi detail caranya to intanrahayu@hotmail.com  
9. Syahirah 6 - Tue 12/Jul/2011, 7:21pm
ibu huda-brp setahun 2 terpulang kepada diveden yg akan kerajaan bg setiap hujung tahun,
stkt ni divden plg kurg adalah 8.5% n pernah mencecah 14%
bg email or phone number..
so,i can contact dan bg detail  
10. Khairi 26 - Tue 12/Jul/2011, 7:55pm
o0o
kalau saya nk buat loan sebanyak 100k n bayar setahun sahaja,berapa yg boleh saya dpt dlm masa 25 thn?  
11. Syahirah 6 - Tue 12/Jul/2011, 8:41pm
ok,klo rm100k,
klo u nk byr setiap bulan,u bleh dpt lebeh dari rm1,500,000.00 selepas 25 thn
tp klo u nk byr sethn je,
u bleh dpt at least rm200k...  
12. Amyra 3 - Wed 13/Jul/2011, 12:56pm
saya berminat ngn freelance..plse email me shah.amiera@gmail.com  
13. Asmah 5 - Wed 13/Jul/2011, 2:51pm
Syahirah,

If sy nak pinjam 150k, bayar bulan2 macamana? & if nak bayar setahun saja macamana pula?

Tlg emailkan detail ke > wtd9400@yahoo.com

tq, :-)  
14. Syahirah 6 - Wed 13/Jul/2011, 7:48pm
cik asmah5
i susa skit nk explain gune mail,
bleh cik call i at 0137578352
or cik tnggl kn no phone cik untuk i call  
15. Azhar 82 - Sat 16/Jul/2011, 8:57am
DIVIDEN EMAS SETIAP BULAN!!..
Sykt broperasi d Panama & bakal buka cawangan (Investor Relations Office) di Dubai, UAE. Jika nak lebih lagi yakinn, boleh hubungi d talian +5078365099. Broperasi seluruh dunia di dalam 26 bahasa. Menawarkan CPS kepada orang awam sehingga 2015 sahaja. Antara sebab CPS ini ditamatkan kerana syarikat akan melancarkan IPO di bursa NYSE. Brpotensi meningkat 3x ganda nilai shareholder tuan-puan slepas IPO. Ruginy bila trlambat sertainya ialah nilai share semakin meningkat & masa semakin singkat. Di awal pelancaranny hanya berharga USD0.80/pr unit dan kini telah meningkat kepada USD1.10/pr unit

Jika dah 2 bulan join & tup tup lepas tu dh x minat nk dpt duit lagi (dah kaya), bolehlah kluarkn balik modal tu dgn beri notis kpd syarikat. Dlm masa 45 hari duit akan d pulangkan melalui transaksi bank di USA ke bank di negara kita yg trpilih (CIMB, Mybank & PublicBank)

Antara profit yang dapat jika anda join ialah :-
- Dividen emas setiap bulan antara 10%-13% (RM450-500 / 1 lot). Jika 2 lot (RM900 ke atas)
- Peluang tambah income melalui trading gold (buy/sell). Untung boleh ambil setiap hari.
- Networking bonus

Berminat, smskn alamat email & nama penuh anda ke 017-3716115. Maklumat lanjut di http://goldprofit2u.blogspot.com  
16. Alanzainal - Mon 1/Aug/2011, 11:31am
alanzainal_80@yahoo.com.my  
17. Dayana 13 - Fri 23/Sep/2011, 6:26pm
Hi...sesiapa yang ccris,blacklist,cctos yang masih bekerja dan ingin mempunyai masadepan yang cerah tanpa menggunakan satu sen pun.emel sy segera dyea_wan@yahoo.com.Saya dapat membantu.  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..