ASB Loan CIMB Dinaikkan ke 30 Tahun Atau Umur Mencapai 65 Tahun
Roslan Johari - Tue 23/Oct/2012 12:07pm [Last Comment]
salam pembaca2 majalah.com..pengumuman kepada sesiapa yg berminat untuk membuat ASB Loan dari CIMB Bank,,bermula bulan ini bersamaan 1 oktober 2012,,tenure untuk ASB Financing telah dinaikkan dari maksimum tenure 25 tahun kepada 30 tahun atau maksimum umur mencapai 65 tahun atau mana2 yg lebih awal. Pada yg nak kan jadual baru dari CIMB boleh drop email anda disini,,pada sesiapa yg tinggal area KL dan Selangor & Putrajaya,,boleh direct hubungi atau sms saya terus untuk proses permohonan,,saya akan ke tmpat anda terus.. ok FYI, bermula 1 Julai 2012 juga,CIMB tidak mengenakan lock period dan tidak mengenakan Caj Penalty untuk terminate loan,,means anda boleh terminate Loan pada bila2 masa yg anda inginkan .

25 years tenure - after 2 years terminate ==> ROI 40%**
30 years tenure - after 2 years terminate ==> ROI 50%**

so mengapa bayar lebih untuk memperoleh keuntungan yang sama :)

contact person:
013-3842042 & 012-9729723(call & SMS)
email roslan.sopian@cimb.com
roslanjohari88@yahoo.com

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Rozaimi 2 - Fri 5/Oct/2012, 2:52pm
send details ke rzmie17@hotmail.com  
2. Mohd Farid 4 - Fri 5/Oct/2012, 3:14pm
jadual bayaran bulanan please... myfast01@yahoo.com  
3. Deen12 2 - Sun 7/Oct/2012, 12:23am
mohon email jadual bayaran bulanan...
email saya nordeen69@gmail.com  
4. Tz - Sun 7/Oct/2012, 10:51am
mohon email jadual bayaran bulanan...
email saya transtriz@gmail.com  
5. Mohd Najib 10 - Sun 7/Oct/2012, 1:34pm
assalamuallaikum.....

Maaf menggangu

ini pelaburan HYIP
http://hyip-penang.blogspot.com/

jika sesiapa berani untuk melabur.....boleh cuba

pelaburan boleh dibuat sebyk 20USD.

https://avo.net/?ref=AVO4097306

dan

http://www.stalliongold.com/?aff=najibfifa82  
6. Raja Anna - Wed 10/Oct/2012, 5:42pm
boleh terangkan dtail. saya nak jadual bayar blk email kan ya..tq. rajarohana@yahoo.com  
7. Memshoppe - Thu 11/Oct/2012, 11:31pm
Buat untung tanpa perlu meminjam/buat loan, hubungi saya 019-2265281 ;)  
8. Lienda 3 - Tue 23/Oct/2012, 12:36pm
saya nak tanya, saya ada buat loan asb kat mybank.so klu saya nak buat loan kat cimb jg blh ke. tlg hantar detail

azlienda83@yahoo.com  
9. Adam 202 - Tue 23/Oct/2012, 5:18pm
salam,boleh sy nak jd agent tak,sy tgl di melaka,nie email sy azdlsent84@gmail.com  
10. Redzuan 18 - Wed 24/Oct/2012, 11:24am
email kat sy
bsredz@yahoo.com  
11. Elfi 2 - Tue 30/Oct/2012, 9:47pm
MAYBANK ISLAMIC MENYEDIAKAN PAKEJ ASB ISLAMIC...MENGIKUT SYARIAH COMPLIANCE...BERMINAT??HUBUNGI FIFI 0193758684 OR EMAILKAN PERTANYAAN KE cfifi0414@gmail.com  
12. Haikal 47 - Mon 5/Nov/2012, 5:41pm
nak details to

haikal.corp@gmail.com  
13. Wae 89 - Wed 7/Nov/2012, 12:53pm
buffonleo@gmail.com  
14. Anwar Sadat 2 - Thu 8/Nov/2012, 11:17am
brapa untung buat loan sebanyak RM200000 encik roslan?adakah berbaloi simpanan melalui pinjaman di bank?sy bley offer lebih 24,30n juga 36% tanpa membuat pinjaman walaupun dgn simpanan bulanan @ tahunan....

CASH GUARANTEED PAYMENT!!!

Kalo saving rm10k dgn ASB 8%dpt RM800....Kalo di Income Provider Plan =RM2400....  
15. Muhd Alfizan - Sat 10/Nov/2012, 2:37am
Aslkm....?kpda warga majalahsy ingin brkgsi peluang yg ckup2 hebat dn mantap...nama cmpny BUILD RICH MINING GROUP BERHAD...cmpny telah bejalan aktiviti di hong kong,india,indonesia,brunai,yg trbaru di malaysia pd 15/8/2012...kesemua negara telah pun mempunyai ofis yg ckup2 selesa...ni pakej serendah
50usd sehari 1.5% 0.75usd
500usd sehari 2.0% 10usd
1000usdsehari 2.5% 25usd
3000usd sehari 3.0% 90usd
5000usd sehari 3.0% 150usd
Untk keterangan lnjut sila hbungi sy En.fizan 012-6033839...jika tuan2 tk buat pe yang boleh sy katakan ialah RUGI.....  
16. Roslan Cimb 2 - Mon 12/Nov/2012, 3:44am
anwar- asb loan 200k, selepas 5 tahun ROI 30% setahun,,selepas tahun ROI 50% setahun..  
17. Hafiidz - Sat 15/Dec/2012, 12:06pm
Assalamualaikum, minta jadual bayaran bulanan.

ryuzakiraito@yahoo.co.uk

terima kasih.  
18. Malboleh - Fri 21/Dec/2012, 12:04pm
Salam.
Mohon e-mail jadual baru dari CIMB
kamaruddin@dewina.com.my

T.Kasih  
19. Bond84 - Fri 11/Jan/2013, 9:37pm
pm detail

bond_sj@yahoo.com  
20. Azlan Jusoh - Tue 22/Jan/2013, 9:08pm
email jadual bayaran bulanan..email zoneonline352@yahoo.com  
21. Encik Fitz - Sun 27/Jan/2013, 9:56pm
mohon jadual bayaran loan asb untuk bank cimb untuk 30 tahun...email kat fitzethel88@yahoo.com  
22. Hafiz 494 - Mon 28/Jan/2013, 1:32am
salam,, sy nk buat 50k
(shah alam)
email apis_5165@yahoo.com
jadual cimb  
23. Tyra 10 - Tue 29/Jan/2013, 10:06am
tlong emailkn jadual loan asb.. tyra_tora@yahoo.com.my
terima kasih  
24. Azlan Jusoh - Thu 31/Jan/2013, 1:32pm
ohon e-mail jadual baru dari CIMB zoneonline352@yahoo.com  
25. Tam 64 - Mon 18/Feb/2013, 10:54am
tolong email payment table utk loan 30thn pls  
26. Adam Muhammad - Mon 19/Aug/2013, 12:40am
mohon hntar jadual bulanan serta keuntungan jadual tiap2 tahun sekiranya tidak rolling dividen

adammuhd92@gmail.com  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..