Architectural Designer/Pereka Bentuk Seni Bina (Arkitek) Rumah & Hartanah
Fara 445 - Thu 22/Apr/2021 10:07am
Assalamualaikum/hai semua,

Kami dari Fyneline Studioworks adalah architectural designer (pereka bentuk seni bina) & property designer untuk rumah dan lain-lain jenis hartanah yang berpengalaman dalam:

1) Mereka bentuk rumah baru untuk tanah kosong
2) Mengubahsuai rumah (renovation)
3) Hiasan dalaman (Interior Design)
4) Melukis pelan seni bina (architectural) bagi tujuan kelulusan PBT / majlis tempatan
5) Melukis pelan as-built bagi tujuan dokumentasi bank untuk penjualan hartanah tersebut
6) Melukis lukisan pembinaan (construction drawings) untuk kegunaan kontraktor untuk membina di tapak
7) Lain-lain yang berkaitan

Hasil kerja kami adalah dalam bentuk:

1) Design (reka bentuk) dalam bentuk 3D
2) Ilustrasi realistic (rendered images)
3) Melukis pelan dalam CAD dengan tepat
4) Lain-lain yang berkaitan

Kami dapat membantu anda yang merupakan:

1) Pemilik rumah – untuk rumah yang diduduki sendiri
2) Pemilik rumah – untuk rumah disewa
3) Pemilik rumah atau ajen hartanah - Untuk menyediakan rumah yang berkelengkapan (partially atau fully furnished)
4) Kontraktor – untuk merekabentuk sesuatu projek supaya dirancang dengan baik, teliti dan bercitarasa tinggi
5) Pemaju – untuk merancang dan menghasilkan pelan & rekabentuk projek perumahan

Servis kami paling sesuai di sekitar Selangor dan KL, tapi servis kami secara online (seperti lukisan dan 3D) boleh didapati untuk mana-mana klien di seluruh Malaysia - Perlis, Kedah, Perak, Pulau Pinang, Melaka, Negeri Sembilan, Johor, Terengganu, Kelantan, Pahang, Sabah & Sarawak. Singapura dan Brunei pun boleh dengan syarat rekabentuk / design mematuhi undang-undang di kawasan/negeri/negara masing-masing.

Terima kasih!

Lawat dan hubungi kami di https://www.facebook.com/FynelineStudioworks atau https://faraamilianewc.wixsite.com/fynelinest

Niche: Kontraktor Pembinaan | Studio Grafik Dan 3d | Ubahsuai Rumah | Ubahsuai Pejabat
 
    1. No comment yet!
    Your Comment: Max 1000 characters.
    Login Email:
    Password:
    Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
    Warning!
    1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
    2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
    3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
    4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
    Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

    Youtube Link

    Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
    Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
    Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
    Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
    Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
    Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
    Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
    Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..