Apply Loan ASB Dr CIMB dan Berpeluang Memenangi RM100,000 Cash + Pakej Umrah RM30,000.
Roslan Cimb - Fri 10/Aug/2012 12:56pm [Last Comment]
Assalamualaikum

Dengan CIMB ASB Loan , mereka yang tiada modal untuk melabur dapat menggunakan kemudahan pinjaman untuk membeli unit-unit ASB. Semasa anda membuat pembayaran balik pinjaman, anda akan mendapat dividen dan bonus tahunan dari pelaburan ASB . Keuntungan tersebut anda boleh gunakan untuk membayar pembayaran balik pinjaman tahun berikut nya. Ia merupakan satu cara yang murah, mudah dan bijak untuk membuat wang anda lebih daripada apa yang anda simpan .

ASB CIMB BANK kini berada di komuniti anda.
MOHON segera untuk perbankan yang mudah dan selamat !

BLR ? 1.65% p.a. throughout the loan tenure
(Present BLR rate: 6.60 % p.a.)

Nikmati keistimewaan Pembiayaan ASB bersama CIMB Bank

- Kadar faedah pinjaman yang kompetitif
(KPA - 1.65% setahun sepanjang tempoh pinjaman)

- Pinjaman Maksima sehingga 100%

- Jumlah pinjaman RM 10 000 - RM200 000

- Tempoh pinjaman 5 - 25 tahun atau mencapai
umur 60 tahun.

- Kadar TETAP sehingga 25 Tahun.

- Dilindungi Insurans

Untuk jadual pembayaran boleh beri emel EN/PN untuk sy emel.

Terbuka kepada semua golongan yang bekerja.Sungguh MUDAH & SENANG.

Dokumen yang diperlukan :
1 ) Kad Pengenalan
2 ) Slip Gaji terkini 1-3bulan

For more information,log on to www.cimbbank.com.my or contact :

________________________________________

ROSLAN JOHARI BIN SOPIAN
Personal Loan Advisor (ASB)
Branch Klang, Plaza Centro
CIMB Bank Berhad
boleh hubungi melalui 013-3842042 dan 012-9729723 (call & sms)
email sebarang pertanyaan : roslanjohari88@yahoo.com
boleh juga set appointment untuk kita berurusan. xperlu ke bank..

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Mieza 19 - Fri 10/Aug/2012, 1:40pm
email jadual pembayaran plz amieza87@yahoo.com  
2. Roslan Cimb - Fri 10/Aug/2012, 1:48pm
mieza 19- saya dah email.tq  
3. Lyana31 - Fri 10/Aug/2012, 4:06pm
emailkn saya jadual pembayaran....duyung1302@yahoo.com.my  
4. Roslan Cimb - Fri 10/Aug/2012, 5:04pm
lyana31- sy dah email.tq  
5. Aduka 7 - Fri 10/Aug/2012, 5:40pm
hari tu g cimb bank masukkan duit dalam asb.pas tu officer tu cakap aku leh tambah lagi dlm 50k...merayu rayu pegawai bank tu soh jumpa manager bank.aku bgtau lah masalah aku..sejak awal tahun ni nak apply loan umah bank tak lepas.alasan over komitmen.kalu tgk balik aku ade loan kete je.asb loan sume cover pakai dividen.pergh!!officer tu siap pujuk rayu..pas tu aku saje je test cakap nak buat kad kredit n personal loan.terus tersengih cakap aku over komitmen.cett!!! pandai korang errkkk!!!  
6. Farhan 75 - Sat 11/Aug/2012, 12:31am
Email me all the details. TQ. Anzblizz@gmail.com  
7. Mienhanie - Sat 11/Aug/2012, 12:09pm
emel sy the details dan jadual pembayaran..tq..yasminf.sani@gmail.com  
8. Roslan Cimb - Sat 11/Aug/2012, 4:46pm
farhan n mienhanie- saya dah send email..
aduka 7- biase la officer nak capai target asb,,xpyh lyn la...klo nak buat personal loan dgn sy pun boleh,,cuma sy xpernah uruskan lagi,,boleh la encik jadi customer first sy untuk personal loan sy.:) tq  
9. Pasif 2 - Sun 12/Aug/2012, 1:42pm
pinjaman untuk kakitangan kerajaan,glc, swasta(gaji basic 2k,nama clear,kerja dah setahun),pesara (untuk pesara lambat sikit proses dalam 30-35 hari bekerja ttp dijamin lulus)...saya boleh bantu anda dapatkan pinjaman...dijamin lulus...dapat wang hanya dalam beberapa hari...layari webloan.webs.com atau hubungi 0142468650/0137966932- azizi shah  
10. Fuazd - Tue 14/Aug/2012, 5:46am
email detail dan jadual pembayaran ke fuazdfirdhaus@yahoo.com  
11. Pusat Pinjaman - Thu 16/Aug/2012, 7:10pm
En Roslan

Actually KADAR loan you tak tetaplah; coz it's premised on BLR. So borrower absorbs 'interest rate' volatility kan....

Tak ada fixed rate ke?
Salam

NOTE:
If you have clients who require REAL fixed rate, please route out to me. I can allocate commission for you / your network of friends. Tq.

pusatpinjaman@yahoo.com  
12. Wong 7 - Thu 6/Sep/2012, 8:08am
untuk semua kaum? semua kerja ? introducer ada komisyen?  
13. Anwar Khan - Thu 6/Sep/2012, 10:20am
jadual plz....
mrmaximize78sp@gmail.com  
14. Joe Cimb Staff - Thu 6/Sep/2012, 4:00pm
wong- asb hanya untuk bumiputera,,nama pun amanah saham bumiputera..semua kerja yang ade payslip, atau bank statement...kalau ade kawan bumiputera bolehlah introducer saya..komisen sy pun xbyk,,bolehlah share2 :)

anwar khan- saya dah email  
15. Naimmazlan - Thu 6/Sep/2012, 8:26pm
jadual naim2net@yahoo.com  
16. Joe Cimb Staff - Thu 6/Sep/2012, 11:07pm
naim- dah email  
17. Mohd Hifni B Suit - Sat 8/Sep/2012, 1:53pm
tumpang iklan boleh??
menjana pendapatan dgn WSL..tanpa perlu menaja,menjual n etc..
https://www.worldshopperslink.com/index.php
blh pm sy
hifnihifnihifni@gmail.com  
18. Rina 128 - Thu 13/Sep/2012, 12:43pm
Salam,

boleh emel kan saya jadual pembayaran..

TQ  
19. Suhaimi 155 - Thu 13/Sep/2012, 1:28pm
Sy ada buat pengiraan... kalau mthly payment tu kita invest sendiri tanpa buat loan ASB, long term lagi untung dari buat loan...sebab loan kena byar interest...kalau interest 5%, kita cuma dpt 3% je untung tiap2 thn...yg untung lebih ialah pihak BANK.
Nak tau details... boleh sms me... type "ASB" ke 019-460 2337  
20. Suhaimi 155 - Thu 13/Sep/2012, 1:39pm
Utk pengetahuan semua, kalau kita boleh direct simpan dlm ASB macam kita bayar loan tiap2 bulan, untung lagi bnyak sebab buat loan kena byr interest, sedangkan direct simpan tu mmg dah duit kita.
Nak tau info lanjut, sms "ASB" ke 019-460 2337  
21. Roslan Cimb - Thu 13/Sep/2012, 10:33pm
rina - dah email

suhaimi- xjugak,,bergantung pada individu... klo boleh disiplin diri saving tanpa keluar dividen selama 25 tahun..silakanlah saving,,xde sape yg larang..cuma kebanyakan yg buat loan asb untuk longterm shaja,,duit hari tua dan pendidikan anak2..tu je..segelintir pandai main dgn kaedah2 asb loan..3 tahun terminate loan,amik sedepuk cash,,apply balik dan lepas 3 tahun terminate lagi dan ambil duit sedepuk...malah selama 3 tahun modal yg anda keluarkan,,kita boleh dapat 2 kali ganda dr modal tu lepas 3 tahun :)...  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..