Apa Kerja yg Sesuai dgn Kelayakkan Dibawah? (Marketing, Social Media, Webdesign, Grafik)
Dgsb - Mon 4/Mar/2019 12:49pm [Last Comment]
Salam warga Majalah...

Saya bakal kehilangan kerja akibat penutupan syarikat... sekiranya ade peluang kerja yg sesuai dengan kelayakkan saya dibawah, mohon hubungi saya.

Pereka grafik
Web maker
Online marketing
Social media marketing
Tool Email marketing
IT

Detail biodata dan potfolio akan diemail atas permintaan bakal majikan.

Detail untuk dihubungi

Mohd
01163162759
Email : enaltrans@gmail.com

Niche: Diskusi Bisnes | Web Media Sosial | Diskusi Kerjaya | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Linkman - Tue 5/Mar/2019, 1:48pm
    banyak tuan, kalau fokus boleh hidup senang.

    mai saya nak bagitau.. bulan lepas, saya pm sorang freelancer ni utk belajar FB ads secara personal coaching. nak tau berapa dia charge..

    Pakej A - 2 jam RM 350
    Pakej B - 4 jam RM 550
    Pakej C - 6 Jam RM 1150

    saya amik pakej A dan saya juga ambik online course di udemy.com dalam rm50 (USD12). Saya nak cepat jadi saya rasa tak rugi bayar berbanding kaedah free trial-and-error sendiri. pastu slot punyalah full, jenuh nak dapatkan waktu free yg kena dgn rutin kerja saya.

    Ini baru FB ads coaching..

    kalau tuan compare skill-skil-skil yg tuan ada tu.. patut dah jadi separa-jutawan dah sekarang thehe...  
  2. Linkman - Tue 5/Mar/2019, 2:12pm
    pastu, saya gi pulak kursus rm1 najib asadokk utk belajar facebook ads.

    Roket Pemasaran Momentum
    http://najibasaddok.com/

    kursus ni adalah rm1 (ya tuan2 dan puan2 rm 1 hengget sahaja. mari2..),

    Punyalah ramai orang datang 4 ke 5 ribu orang buat dalam dewan. rupa2nya dia nak upsale ke kursus lain dia yg lebih tinggi darjat dan martabat nya..

    najib asaddok - Kursus FB ads
    - tahap ekonomi - rm 1600
    - tahap premium - rm 3000
    - tahap first class - rm 5000 - ade diskaun.. asalnya rm 6000

    mak ooi.. rm 5k - 6k dah nak sama dgn pegi umrah pakej andalusia..

    begitu mahalnya skill online marketing nih rupanya.. saya baru tahu..

    tuan macamana.. tak nak ke jadi macam diaorang nih thehe...  
  3. Nnzak - Sun 17/Mar/2019, 10:31am
    setuju pendapat linkman... org2 kita suka cari peluang ttp tak suka cipta peluang...

    jom nak belajar urus duit anda yg sedikit pun sy ada buat personal coaching... murah jerk rm50... dtg jumpa.. jk sy ke lokasi anda rm500 shj,... belajar nk urus dan gandakan duit anda... buat multi skill utk jana multi source income...

    sy suka pd pengurusan risiko dan pelaburan kewangan krn dpt ambil alih dan cipta sesuatu teknik dlm perniagaan yg diambil alih...

    skrang sy sdg cari bisnes kedai makan utk pemasaran dan pemborongan melalui koperasi...

    call utk lanjut...017-490 7629  
  4. Mzack 3 - Sun 24/Mar/2019, 7:05pm
    tq linkman & nnzak...idea yg terbaik !  
  5. Mazila 19 - Mon 27/May/2019, 1:31pm
    20 jwtan kosong sales exe diperlukan setiap negeri... Sila isi borang di bawah

    bit.ly/borang-pekerjaan  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.