Apa Kerja yg Sesuai dgn Kelayakkan Dibawah? (Marketing, Social Media, Webdesign, Grafik)
Dgsb - Mon 4/Mar/2019 12:49pm
Salam warga Majalah...

Saya bakal kehilangan kerja akibat penutupan syarikat... sekiranya ade peluang kerja yg sesuai dengan kelayakkan saya dibawah, mohon hubungi saya.

Pereka grafik
Web maker
Online marketing
Social media marketing
Tool Email marketing
IT

Detail biodata dan potfolio akan diemail atas permintaan bakal majikan.

Detail untuk dihubungi

Mohd
01163162759
Email : enaltrans@gmail.com

Niche: Diskusi Bisnes | Web Media Sosial | Diskusi Kerjaya | Jobs & Vacancies in Malaysia
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Linkman - Tue 5/Mar/2019, 1:48pm
    banyak tuan, kalau fokus boleh hidup senang.

    mai saya nak bagitau.. bulan lepas, saya pm sorang freelancer ni utk belajar FB ads secara personal coaching. nak tau berapa dia charge..

    Pakej A - 2 jam RM 350
    Pakej B - 4 jam RM 550
    Pakej C - 6 Jam RM 1150

    saya amik pakej A dan saya juga ambik online course di udemy.com dalam rm50 (USD12). Saya nak cepat jadi saya rasa tak rugi bayar berbanding kaedah free trial-and-error sendiri. pastu slot punyalah full, jenuh nak dapatkan waktu free yg kena dgn rutin kerja saya.

    Ini baru FB ads coaching..

    kalau tuan compare skill-skil-skil yg tuan ada tu.. patut dah jadi separa-jutawan dah sekarang thehe...  
  2. Linkman - Tue 5/Mar/2019, 2:12pm
    pastu, saya gi pulak kursus rm1 najib asadokk utk belajar facebook ads.

    Roket Pemasaran Momentum
    http://najibasaddok.com/

    kursus ni adalah rm1 (ya tuan2 dan puan2 rm 1 hengget sahaja. mari2..),

    Punyalah ramai orang datang 4 ke 5 ribu orang buat dalam dewan. rupa2nya dia nak upsale ke kursus lain dia yg lebih tinggi darjat dan martabat nya..

    najib asaddok - Kursus FB ads
    - tahap ekonomi - rm 1600
    - tahap premium - rm 3000
    - tahap first class - rm 5000 - ade diskaun.. asalnya rm 6000

    mak ooi.. rm 5k - 6k dah nak sama dgn pegi umrah pakej andalusia..

    begitu mahalnya skill online marketing nih rupanya.. saya baru tahu..

    tuan macamana.. tak nak ke jadi macam diaorang nih thehe...  
  3. Nnzak - Sun 17/Mar/2019, 10:31am
    setuju pendapat linkman... org2 kita suka cari peluang ttp tak suka cipta peluang...

    jom nak belajar urus duit anda yg sedikit pun sy ada buat personal coaching... murah jerk rm50... dtg jumpa.. jk sy ke lokasi anda rm500 shj,... belajar nk urus dan gandakan duit anda... buat multi skill utk jana multi source income...

    sy suka pd pengurusan risiko dan pelaburan kewangan krn dpt ambil alih dan cipta sesuatu teknik dlm perniagaan yg diambil alih...

    skrang sy sdg cari bisnes kedai makan utk pemasaran dan pemborongan melalui koperasi...

    call utk lanjut...017-490 7629  
  4. Mzack 3 - Sun 24/Mar/2019, 7:05pm
    tq linkman & nnzak...idea yg terbaik !  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.