Apa Kerja yg Sesuai dgn Kelayakkan Dibawah? (Marketing, Social Media, Webdesign, Grafik)
Dgsb - Mon 4/Mar/2019 12:49pm [Last Comment]
Salam warga Majalah...

Saya bakal kehilangan kerja akibat penutupan syarikat... sekiranya ade peluang kerja yg sesuai dengan kelayakkan saya dibawah, mohon hubungi saya.

Pereka grafik
Web maker
Online marketing
Social media marketing
Tool Email marketing
IT

Detail biodata dan potfolio akan diemail atas permintaan bakal majikan.

Detail untuk dihubungi

Mohd
01163162759
Email : enaltrans@gmail.com

Niche: Diskusi Bisnes | Web Media Sosial | Diskusi Kerjaya | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Linkman - Tue 5/Mar/2019, 1:48pm
    banyak tuan, kalau fokus boleh hidup senang.

    mai saya nak bagitau.. bulan lepas, saya pm sorang freelancer ni utk belajar FB ads secara personal coaching. nak tau berapa dia charge..

    Pakej A - 2 jam RM 350
    Pakej B - 4 jam RM 550
    Pakej C - 6 Jam RM 1150

    saya amik pakej A dan saya juga ambik online course di udemy.com dalam rm50 (USD12). Saya nak cepat jadi saya rasa tak rugi bayar berbanding kaedah free trial-and-error sendiri. pastu slot punyalah full, jenuh nak dapatkan waktu free yg kena dgn rutin kerja saya.

    Ini baru FB ads coaching..

    kalau tuan compare skill-skil-skil yg tuan ada tu.. patut dah jadi separa-jutawan dah sekarang thehe...  
  2. Linkman - Tue 5/Mar/2019, 2:12pm
    pastu, saya gi pulak kursus rm1 najib asadokk utk belajar facebook ads.

    Roket Pemasaran Momentum
    http://najibasaddok.com/

    kursus ni adalah rm1 (ya tuan2 dan puan2 rm 1 hengget sahaja. mari2..),

    Punyalah ramai orang datang 4 ke 5 ribu orang buat dalam dewan. rupa2nya dia nak upsale ke kursus lain dia yg lebih tinggi darjat dan martabat nya..

    najib asaddok - Kursus FB ads
    - tahap ekonomi - rm 1600
    - tahap premium - rm 3000
    - tahap first class - rm 5000 - ade diskaun.. asalnya rm 6000

    mak ooi.. rm 5k - 6k dah nak sama dgn pegi umrah pakej andalusia..

    begitu mahalnya skill online marketing nih rupanya.. saya baru tahu..

    tuan macamana.. tak nak ke jadi macam diaorang nih thehe...  
  3. Nnzak - Sun 17/Mar/2019, 10:31am
    setuju pendapat linkman... org2 kita suka cari peluang ttp tak suka cipta peluang...

    jom nak belajar urus duit anda yg sedikit pun sy ada buat personal coaching... murah jerk rm50... dtg jumpa.. jk sy ke lokasi anda rm500 shj,... belajar nk urus dan gandakan duit anda... buat multi skill utk jana multi source income...

    sy suka pd pengurusan risiko dan pelaburan kewangan krn dpt ambil alih dan cipta sesuatu teknik dlm perniagaan yg diambil alih...

    skrang sy sdg cari bisnes kedai makan utk pemasaran dan pemborongan melalui koperasi...

    call utk lanjut...017-490 7629  
  4. Mzack 3 - Sun 24/Mar/2019, 7:05pm
    tq linkman & nnzak...idea yg terbaik !  
  5. Mazila 19 - Mon 27/May/2019, 1:31pm
    20 jwtan kosong sales exe diperlukan setiap negeri... Sila isi borang di bawah

    bit.ly/borang-pekerjaan  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)