Apa Itu Tonewow?
Ebazar @ eBazarOnline - Sat 15/May/2021 6:06pm
Apa itu TONEWOW?

TONEWOW adalah simkad seperti simkad lain yang sedang anda gunakan sekarang.

TONEWOW dikuasakan oleh DIGI. Jadi Top Up beli DIGI yea bukan TONEWOW

TONEWOW memberikan pelbagai kelebihan selain perkara asas yang sedang anda nikmati dengan simkad anda seperti Panggilan, SMS dan DATA.

TONEWOW punyai kelebihan berikut
1. Data boleh carry forward
2. Setiap kali Top Up anda akan dapat wowcher iaitu mata ganjaran apabila terkumpul setiap kali top up membolehkan anda tebus barangan asas seperti gula, air mineral, minyak masak, petrol dimana2 outlet ada logo mcash
3. Ada Bantuan Khairat Kematian kepada waris @ orang tersayang anda apabila anda konsisten top up RM30 @ RM50 setiap bulan.
4. Tawaran Upgrade kepada Dealer Simkad dan anda dibayar apabila famili dan rakan-rakan anda join dibawah ID Dealer anda. Jika anda tak join pun seisi keluarga tetap bayar bil dan top up hp kan??? Fikir2lahhh
5. Komisyen dibayar diantara 4% - 17% bergantung kepada Prestasi anda.
6. Sebagai Dealer pendapatan anda boleh diwarisi kepada ahli keluarga apabila anda sudah tiada

Hubungi 010-7700817 @ http://wasap.my/60107700817 untuk dapatkan simkad TONEWOW anda hari ini

Info lanjut layari : http://bisnestelco.net

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Ejen Topup
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..