AP Mengimport Lembu/Kerbau Dari Thailand - 500 Ekor
Bakri444 - Mon 21/Feb/2011 12:03am [Last Comment]
saya ada AP 500 ekor boleh bawak masuk dari thailand,nak jual pasal buyer xde duit,masa bincang semua ok dah booking lembu xjadi pulak..deposit sy hangus kat thailand...so ada sapa2 nak pakai AP contact saya terus 017 633 9878

Niche: Penternak Lembu | Bisnes Untuk Dijual | Produk Dari Thailand
     
  1. Muhammad Yazid Bin Ahmad Fuad - Mon 21/Feb/2011, 12:11am
    untk ambk dlm kuantiti yg skit boleh,dlm  
  2. Bakri444 - Mon 21/Feb/2011, 9:51am
    boleh,biasanya minimum mengimport satu treler iaitu 25 - 30 ekor.  
  3. Raufmz - Mon 21/Feb/2011, 1:19pm
    cik nak jual AP tu brp harga  
  4. Roslan 26 - Mon 21/Feb/2011, 3:20pm
    saya pula ada stok lembu baka Brahma dari kemboja.Berminat boleh hubungi 0123800581.Terus ke destinasi penghantaran.  
  5. Awie 12 - Tue 22/Feb/2011, 10:45am
    salam en roslan. boleh email (awie.stc@gmail.com) kt sya hrga? kira hidup @ per.kg? stok kat mane skrg?  
  6. Azeymi - Wed 23/Feb/2011, 2:44am
    berapa harga sekor siap hantar di area kelantan kota bharu  
  7. Boykl - Thu 24/Feb/2011, 3:14pm
    encik bakri444 emailkan sy brapa harga dan syarat2nya.... yuri_perniagaan@yahoo.com  
  8. Bakri444 - Thu 24/Feb/2011, 9:24pm
    boykl boleh call sy terus ke num hp ni..017 633 9878  
  9. Salleh 19 - Thu 23/Jun/2011, 2:09pm
    bermnt untuk membeli lembu beley berhubung n sy 0175542596(salleh)
    salamlehfa@yahoo.com.my  
  10. Mark 16 - Wed 12/Jun/2013, 5:58pm
    tuhan kita cari supplier lembu. siserm kita 4,5,6, bulan membela lembu naik badan pulang kan balik supplier .yang kita huntung 70% supplyer 30% . contoh .supplyer bagi kita 1 lembu 150 kg .yang kita naik badan lepas 300kg 4,5,6 bulan pulangkan lembu supplyer. kita membela (naik badan 150kg) yang itula 70% supplier 30%. tnx..............
    call saya 0149877006 tak dapat sms ....mail mark_kalai381@yahoo.com.my  
  11. Muhammad 235 - Wed 24/Jul/2013, 5:11pm
    Saya cari anak lembu bahaman atau yang sewaktu dengan nya 15 ekor untuk dibesarkan. hubungi saya mbhazie@yahoo.com
    (saya di Benut,Johor)  
  12. Zulfikar Helmi - Tue 27/May/2014, 3:01pm
    Berminat untuk tempahan stok raya??Kami mendapat AP import untuk Lembu dari Thai untuk supply stok raya puasa dan raya haji daripada Kementerian Perdagngn Antarabangsa dn Industri dan .Kami nak cukupkan kuota AP sebnyk 2000ekor sbb kementerian ambil 1000ekor shaja. Harga memang bawah harga pasaran lah...RM 9.50/kg..Bagi yang ambil minima 100ekor boleh harga tu..bawah 100 kami bagi RM 10.50/kg...konfem xdapat jugak mana2 pun..berminat untuk tempahan boleh emel ke rnmahasiswa@gmail.com...harga ikut kg xrugi sbb kita timbang dan bukan harga per kepala..Harga xtermasuk penghantaran, tapi boleh diuruskan.Ini adalah projek One Off..siapa cepat dia dapat  
  13. Zulfikar Helmi - Tue 27/May/2014, 3:08pm
    Lupa nak bagitahu...bulan 6 ni baru akan start penghantaran..tempahan memerlukan deposit sahaja..Yang penting serius..tq  
  14. Hamiza Hamzah - Wed 28/May/2014, 11:33am
    zulfikar emelkan kat saya detail kat pandakmaya73.pm@gmail.com  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)