Android Pc RM370 dan Sony Psp RM450 (Baru)
Mohd 20 - Tue 16/Aug/2011 2:59pm [Last Comment]
1.Dengan processor VIA 8650 800MHz Dual Core Processor, ia dapat meningkatkan prestasi dalam menyokong penggunaan multimedia dan menambah kelajuan semasa melayari internet. Anda akan dapat merasai pengalaman menggunakan teknologi epad yang menakjubkan.
Akses kemana sahaja.
Tidak pernah dengar mengenai Android? Android adalah satu operating sistem yang paling popular di dunia masa kini.

Sekilas pandang:
?>Android Tablet 2.2 Froyo
?>Bersaiz 7 Inci (Touch screen)
?>512MB RAM Memori
?>Datang bersama adapter untuk RJ45 ethernet
?>Widgets
?>Wifi 802.11n "using n series high speed"
?>Mic dan speaker yang siap terbina
?>Android App Market - Membolehkan anda memuat turun lebih game dan applikasi

Spesifikasi:
>CPU: VIA 8650 dual core
>RAM: 512MB DDR2
>Operating System: Android 2.2 "upgrade available"
>G-sensor: Sensitive G-sensor terbaik yang pernah dibina MID tablet
>Screen: full-screen = 7-inch 16:9 wide-screen 800 * 480 high brightness TFT LCD
>Storage: 6GB Storage (Pakage: 2GB, Micro SD card: 4GB)
>Direction sensor: Paparan skrin pusingan secara automatik
>Wireless: Lulus pemeriksaan untuk 802.11 N WI-FI, sambungan RJ45 USB
>Camera: HS 1.3 Mega Pixel
>Sound Effect: 2 stereo speaker dan microphone siap terbina
>SD card: Boleh menampung sehingga 32GB
>Applikasi: Microsoft Word, Messenger, Voice Memory, Task Manager, Speed Test, dan lebih daripada 50,000 aplikasi boleh dimuat turun secara percuma.
>Permainan Video: Farm, Bump Bird, paper Toss, Ludo, Iron Man, Asphal Car Game,dan lebih daripada 20,000 permainan video boleh dimuat turun secara percuma.
>Eksesori: AC Adapter, External transfering box to 2 USB 1 RJ45, Manual

-TERMASUK Leather Case+keyboard

Jaminan 30 bulan diberikan.

2.Sony PSP with 4gb Full Game
Pos via SKYNET/ POS LAJU/ GDEX

Package include:
1x 4GB Memory Card
1x Full 100more games
1x Battery pack
1x ORIGINAL AC Adapter/Power cord
1x AV cable
1x Earphones
1x USB cable

Model: SONY PSP
Condition:NEW
MADE: China

Support:
~Slot Up to 16gb mc
~GBA and PSP games
~Camera
~video
~Song
~FM radio
~Browser

Warranty:
~7 days 1 to 1 change
~1 Month Warranty

Talipon atau sms 0129602586

Niche: Bisnes Komputer
     
  1. Hakimidafi - Tue 16/Aug/2011, 3:11pm
    android pc 2 jenama aper???/  
  2. Rosz 2 - Tue 16/Aug/2011, 9:52pm
    kasi gambar skit...jenama apa
    rosz_burger@yahoo.com  
  3. Mohd 20 - Tue 16/Aug/2011, 10:51pm
    jenama MID  
  4. Ahmad Salihin - Wed 17/Aug/2011, 1:32am
    Salam, tumpang lalu ye, ni nak khbarkan kepada semua ye, kalau berminat nak dapatkan kain pelikat serta kain sarung perempuan dari indonesia pada harga borong, layari www.srisaadongbatik.blogspot.com atau call 0129653400, terima kasih,  
  5. Sham Kulim - Wed 17/Aug/2011, 3:37am
    tolong email pic android n psp tu ke ibnumasri@yahoo.com  
  6. Rashid 10 - Wed 17/Aug/2011, 5:48am
    email pic pls to rashidsamsi@yahoo.com  
  7. Auntie Gold - Wed 17/Aug/2011, 10:17am
    nak tengok gambar psp pls... email ya  
  8. Raja Arif - Sat 20/Aug/2011, 6:27am
    saya menjual monster beats by dre headphones (no fake). Limited edition also available! email untuk sebarang pertanyaan. Harga terbaik punyer :)

    arifdanial87 at yahoo dot com  
  9. Rizzone2u - Sat 20/Aug/2011, 6:17pm
    agak2 la bro, model wm8650 mana ada ram 512. model ni ram die 256mb je, bukan dual core........sila belajar lagi mengenai MID tablet pc ni.TQ  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)