Anda nak Cantik Sebelum Raya? Meh Pm Laju2. Kpd Para Suami, Tunang, Bf, Abang Angkat Meh Pakat Bg Kat Marka Masing2. Pm Sy
Buku001 - Thu 8/Apr/2021 1:52pm
Assalamualaikum semua,

Sy nk share satu produk skincare. RnD oleh doktor tempatan. Guna teknologi nano dari US.

Sy dah pakai sndiri, kesan kpd kulit muka sy:
Liang pori mengecil, warna jd sekata, kulit lebih lembut, hilang mengelupas.

Set ni boleh tahan sehingga 3 bulan. So investment yg sgt berbaloi.

Sy bukan sembang kosmetik timbang kilo ya, set ni ada utk semua jenis kulit. Set berlainan utk kulit berlainan.

Utk kulit kering ke normal, boleh pakai set yg sy sndiri pakai dan terbukti kesan mcm yg sy cakap kat atas tu.

SET youthful radiance dari Dr. anne skincare. Sy agent sah produk ini.

Dr. Anne (founder) ni senior sy di UPM. Sy terpanggil nak cuba pun sbb tgk wajah beliau yg makin berseri bak artis korea. Bukan pakai mekap yer. Secara semulajadi.

Bolehla dikatakan produk ini merawat kulit dari dalam. Memberi nutrisi yg diperlukan kulit. Skrg sy kalau pakai bedak tanpa foundation pun dah nmpak kemas sekata, xde tompok2 atau mengelupas.

Brp lama pakai utk nmpak kesan? Kalau sy, dlm 2 minggu secara konsisten dah nmpak perubahan tu.

Set Youthful Radiance ni RM290 ada 4 item :

1) Clarifying clay cleanser
2) Organic emulsion
3) Advanced skin repair serum
4) Moisturiser with spf 30

Jangka hayat sebelum habis diguna :

Cleanser tahan 3 ke 4 bulan
Organic emulsion tahan sebulan ke sebulan lebih
Serum lebih krg sebulan
Moisturiser with spf ni boleh tahan 3 bulan

Tp serius sy bgtau, mmg sgt2 super berbaloi.

Utk buat hntarn pun boleh :)

Nak cantik pm sy laju2 ya.

https://www.wasap.my/60136919528

Niche: Butik Kecantikan | Produk Kuruskan Badan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..