Anda Mempunyai Masalah Barang Rosak/Pecah Semasa Postage? Perkenalkan Bubble Wrapper
Ahmad Mujahid Mohd Asri - Sun 19/Mar/2017 2:52pm
Ini adalah iklan pembungkusan !

**************************************************************************

????Kebanyakkan peniaga² online akan kerap menggunakan khidmat pengeposan. Pelanggan sering menerima barang ROSAK / PECAH yang diposkan oleh kita sendiri.

????Bagaimana cara peniaga online nak selesaikan masalah² macam ni??

????Susah untuk mencari plastik bubblewrap di kedai² dan kuantiti yang banyak dengan harga borong?

BW2U mampu selesaikan semua masalah² peniaga online ini !!!
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

????Kami membekalkan plastik bubblewrap yang sangat berkualiti tinggi untuk peniaga online membalut produk² kesayangan mereka.

????Peniaga online juga mudah untuk mendapatkan plastik bubblewrap berkualiti kami ini daripada agen² sah kami yang berhampiran anda secara COD.

????Bagi kawasan yang jauh dari kawasan agen JANGAN RISAU, kami juga menyediakan khidmat pengeposan bubblewrap terus ke depan pintu rumah / pejabat anda.

Kelebihan plastik bubblewrap kami :

? Plastik bubblewrap yang berkualiti tinggi !!
? Plastik sangat ringan tidak menjejaskan berat produk anda.
? Sangat mudah untuk mendapatkan plastik ini daripada kami secara COD dan pengeposan.
? Sangat menjimatkan dengan jualan harga borong daripada BW2U.
? Tidak perlu lagi ganti produk yang rosak selepas menggunakan bubblewrap berkualiti ini.
______________________________________________________________________________________

Bagaimana cara nak dapatkan BUBBLEWRAP berkualiti ini??

Hubungi saya En Mujahid di talian 017-3505750 (prefer whatsapp).

Boleh follow dan LIKE page kami.

https://www.facebook.com/bubblewrapper2usb/

WE CARES YOUR GOODS.

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..