Anda Mahukan Projek? Koperasi Kami Mencari Funder, Kontraktor Atau Individu Yang Berminat
Koperasi Kowina Sdn Bhd - Thu 13/Dec/2012 2:08pm [Last Comment]
1. Projek Mengangkut dan mengeluarkan Pasir
- keluasan tapak 100 ekar
- Lokasi : Gemencheh, Tampin
- Semua Dokumen ada
- Deposit boleh di Bincang

2. Mencari Funder atau Individu Utk Melabur dalam
Projek Membina dan membaik pulih Slipway
(membaik pulih kapal dan bot)
- Kurang persaingan kerana tidak ramai yang
membabitkan diri dlm perniagaan ini
- Lokasi :Batang Berjuntai, Perak
- Pulangan Cepat
- Lokasi Hampir dengan pusat Maritim
- Tawaran untuk mndapatkan Lesen dan Kntrak
membaik pulih kapal maritim akan diluluskan
jika sudah mempunyai tempat.
- Ada 900 kapal atau Bot dari Swasta dan
Kerajaan beroperasi di sekitar.

3. Mencari Kontraktor, Funder atau Individu yang
berminat untuk projek menanam kelapa sawit di
Johor.
- Lokasi : Mersing
- Keluasan : 10 hektar
- Share Keuntungan : 40 / 60%
- Tempoh : 30 Tahun dan akan di sambung
- Di perlukan segera
- Ada 50 dan 500 ekar lagi kawasan sawit yang
sudah kami mohon dan menunggu surat
kelulusan.

Email kami segera atau lawat website kami di
http://www.kowina.com.my

Niche: Mencari Pelabur | Kontraktor Pasir | Kontraktor Marin Dan Kapal Laut | Ladang Getah Kelapa Sawit
 
1. Mr Syed - Thu 13/Dec/2012, 2:11pm
SALAM TN...

BOLEH EMAILKAN DOKUMEN NO 1 DAN NO 3 PADA SAYA DI wamora63@gmail.com  
2. Koperasi Kowina Sdn Bhd - Thu 13/Dec/2012, 2:30pm
Maaf, Pihak kami tidak memenuhi permintaan tuan kerana terikat dengan syarat2 koperasi kami. Walaubagaimanapun, pihak kami akan sediakan sedikit dokumen berkaitan untuk rujukan di website kami www.kowina.com.my dalam masa terdekat.

Sekian Terima Kasih  
3. Mr Syed - Thu 13/Dec/2012, 2:49pm
jd mcm mana nak arrange projek tu tn  
4. Koperasi Kowina Sdn Bhd - Thu 13/Dec/2012, 6:38pm
email pada saya no. telefon saudara,
untuk saya hubungi  
5. Mr Syed - Fri 14/Dec/2012, 9:32am
mana emailnya tn?  
6. Api 5 - Sat 15/Dec/2012, 8:26pm
Saya ada project perumahan di Terengganu Budget 5 mil.
Untung 20% ke atas, sesiapa yang minat tolong hantar email urpropertiesmy@gmail.com  
7. En John - Sat 29/Dec/2012, 10:57am
Pasir Laut Sekitar Pulau Pinang & Kedah. Sila hubungi 0182431338 atau email L76318@YAHOO.COM  
8. Razi88 - Thu 3/Jan/2013, 8:29pm
SESIAPA SERIOUS PERLUKAN SEWAAN LORI HANTU READY 300 BIJI ATAUPUN SESIAPA PERLUKAN KONTRAKTOR KELAS A BOLEH EMEL SY DETAIL
razimanazmi@yahoo.com  
9. Rahim 79 - Tue 8/Jan/2013, 9:47pm
salam warga mc, en razi bagi quatation sewa lori hantu 300 buah, rahimzmn@yahoo.com & bagi no hp senang nak call  
10. Andy Firdaus - Tue 5/Feb/2013, 7:59pm
salam hubungi saya untuk projek slip way nie...

kami ada kepakaran untuk membina dan menjalankan operasi docking.

0198664866  
11. Mohd Faizul Mohd Patahee - Fri 15/Feb/2013, 12:45pm
sy amat berminat projek no. 2....tlg email pd sy tuan,,,,,funder sy tgh mncari2 sgt ni...m.faizul82@gmail.com  
12. Quick Purple - Thu 28/Feb/2013, 10:30am
Kami pembekal pasir halus/kasar di kawasan kulim & teluk intan.jika ada syarikat/kontraktor/pemaju berminat.Sila hantarkan LOI atau Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan :- putera_demak31@yahoo.com 013-3767471 (Nasir / Zahir)  
13. Binhalim - Tue 28/May/2013, 5:11pm
Saya minat projek Batang Berjuntai Perak tawaran ke-2 kalau ada lagi, saya kontraktor memasang membaiki bas dan telah membina 125 bas baru 1 dan 2tingkat, sekarang saya 'BC' dengan pekerja mahir seramai 120 orang, saya berhenti disebabkan pengilang tidak membayar upah lebih RM600,000 sejak 2010, rasanya spek bas dan kapal sama sahaja, saya di antara 10 kontraktor pembuat bas melayu dalam negara, soal modal untuk permulaan tidak bermasaalah, call saya;010-4645677 Halim  
14. Alafsha Enterprise - Fri 12/Jul/2013, 9:02pm
salam Tuan,syarikat kami berminat kerja2 baik pulih kapal/bot,
syarikat kami kontraktor berdaptar
perhikmatan :
pembinaan,rumah,baglo.hotel,kedai,welding,ubah suai,baik pulih,longkang,dll,
manah2 pihak yang berminat bleh hubungi sya
email : muamarale55@gmail.com
h/p :0176555065/0169931909
:0390822401
Nizam Muamar
tq  
15. Roslan 127 - Tue 3/Sep/2013, 11:24pm
salam sila hubungi kami 011127777570 berminat berkenaan slipway projek.  
16. Zalle - Fri 20/Sep/2013, 3:33pm
tumpang iklan

mencari rakan kongsi @ kontraktor

projek pasir laut dalam

peralatan di sediakan kepada yng tidak mempunyai peralatan ( sewa)

keuntungan sehingga 30%

berminat email inova_07@yahoo.com

documnt & plan semua complet


berminat 0122483305  
17. Zulrais - Sun 22/Sep/2013, 10:50pm
salam..urgent..kontraktor pasir diperlukan untuk projek pembersihan mengangkut dan mengeluarkan pasir sungai gombak n sungai pusu..permit sudah ada..berminat blh hubungi sy 0133117008 zul..  
18. Sam 202 - Mon 16/Feb/2015, 2:15pm
Projek tank cleaning ...labuan area...
Sam 0143646716  
19. Nadia 511 - Wed 18/Mar/2015, 1:58pm
mencari pekerja yang boleh menukang rumah , welding, membaiki pelagai kerosakkan sprt longkang, paip bocor dan sebagainya dengan baik, boleh hubungi saya di talian 0197696605  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..