Anda Ingin Mencari Ruang Niaga/Tempat Sewaan?
Azmee 7 @ Perniagaan Arasyluh Azmee - Mon 4/Mar/2013 9:55am [Last Comment]
Salam hormat.Masalah tempat memang menghambat semua usahawan/peniaga seperti anda.Kini tidak lagi apabila anda dapat mempamerkan produk anda di mana sahaja,menjual apa sahaja-semuanya di dalam MESIN VENDING MULTI PRODUK.Letak ia di mana sahaja yang anda mahu di lokasi strategik.Anda hanya perlu isikan produk dan kutip duit.Saiz 2x3x6kaki =min rm9000 seunit.Deposit rm6000 dan baki bayar ansuran juga di terima.Waranti,servis dan ada penghantaran.Beli 6 unit PERCUMA 1 unit.Hubungi saya Encik Azmee di talian 0177096592(sms juga di layan).Jumpa nanti

Niche: Vending Machine
 
1. Mishal Abdul 2 - Mon 4/Mar/2013, 11:15am
Salam en. Azmee, boleh bg details atau foto mesin ke mishalabdul@gmail.com. tq//014-2770414  
2. Azmee 7 - Mon 4/Mar/2013, 11:14pm
Salam.Saya sudah e melkan.tq  
3. Wan Zulkipli - Tue 5/Mar/2013, 1:19pm
Salam en Azmee, boleh email detail dan sebut harga dengan gambar.email sy: bro_oldskool@rocketmail.com  
4. Mstudiofotografi - Wed 6/Mar/2013, 4:40pm
rumah kedai untuk disewa rm 1500 sebulan di bandar uda utama jb

hadapan skolah menengah BUU

hubungi 0177327302,0197623611,0127397910  
5. Ct 37 - Thu 14/Mar/2013, 1:46pm
Salam semua...saya ada kedai yang mana bahagian hadapan(luar kedai )untuk disewakan..jika ada warga majalah yang ingin berniaga bolehla menghubungi talian 0177172576  
6. Bobfhairoz - Thu 28/Mar/2013, 10:15pm
Saya ada ruang kedai untuk dsewakn di seremban 2. Lokasi hospital clumbia dn, kawassn student. Untuk berniaga topap sahaja.  
7. Alex 52 - Fri 5/Apr/2013, 5:21pm
Sy ingin sewakan tapak depan rumah/kedai tuan untuk letakkan mesin vending. Hanya nak dekat kawasan ramai pemuda atau students kolej/uni. Sila email ke:
alexyow99@gmail.com atau 018-2615707  
8. Annomiss - Mon 15/Apr/2013, 4:05pm
Assalamualaikum boleh email detail n gambar ke mysantai.biz@gmail.com.. Tq  
9. Samhakim 2 - Tue 23/Apr/2013, 1:09am
ada sape2 nak beli kiddie ride tak? mainan budak yang bubuh syiling tu mcm kat pasaraya. kalau minat email sy samorax@gmail.com. sy jarang online sbb internet kat sini menyedihkan. tq  
10. Mohd Ridzuan 17 - Sat 18/May/2013, 8:54am
detail. ridzuan_red21@yahoo.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..