Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang?
Kopi3g @ Cipta Success Marketing - Sun 16/Jun/2019 5:38pm [Last Comment]
Kami adalah KILANG PENGELUAR produk minuman berasaskan susu kambing, koko dan kopi jenama Tok' Ali
Kilang kami adalah kilang OEM susu kambing terkenal di Malaysia.
Produk susu kambing keluaran dari kilang kami telah 10 tahun berada di pasaran dan telah di percayai oleh pengguna...

KILANG SUSU KAMBING JENAMA SENDIRI

KILANG OEM SUSU KAMBING TERBAIK

KILANG OEM SUSU KAMBING POPULAR

KILANG OEM SUSU KAMBING TERKENAL

KILANG OEM CIPTA SUCCESS MARKETING

Selain itu, kami masih membuka peluang kepada usahawan yang berminat mengeluarkan produk OEM dari kilang kami...

Buat masa ini, bilangan usahawan muda yang mengeluarkan produk susu kambing jenama sendiri dari kilang kami makin meningkat!!

Tahniah kepada usahawan yang telah berjaya!!

Anda bila lagi??

Anda tidak perlu risau kerana....

- Segala bahan mentah produk

- Formulasi ( campuran madu, kismis, kurma, koko)

- Reka bentuk kotak dan pembungkusan produk

Kami sedia berbincang dan mengeluarkan produk tersebut yang telah tersedia untuk di jual!!!

Kilang kami beroperasi di Seremban, Negeri Sembilan.

CONTOH PRODUK KELUARAN DARI KILANG KAMI ADALAH:

- Susu Kambing Asli atau Coklat 500g (kotak)

- Susu Kambing Asli atau Coklat 1kg (softpack)

- Kopi Tongkat Sauda (bentuk kotak dan sachet)

- Kopi Tok? Ali (bentuk papan dan sachet)

Berminat sila hubungi:

http://wassapme.com/?0192203025/nak-oem-susu-kambing

Email : kopi3g@yahoo.com.my

http://www.csm2u.com.my

http://rajacafe.blogspot.com

Fb: Susu Kambing Tok' Ali

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Minuman
     
  1. Mdanish 2 - Mon 4/Mar/2013, 12:42am
    MAHU KAH ANDA MENERIMA BAYARAN SAMBIL MENONTON CHANNEL ASTRO DI INTERNET?

    BISNES YG SGT HEBAT DAN SEDANG GEGAR SEKARANG NI. BARU SEBULAN DILANCARKAN SUDAH PUN ADA SERAMAI 6200 AHLI BERDAFTAR SETAKAT HARI INI.SETIAP HARI MAKIN BERTAMBAH.AHLI2 MENDAFTAR.

    AMBILLAH PELUANG INI. KERANA BISNES SKYETV INI MEMPUNYAI PASARAN YG BESAR. BAYANGKAN PERKARA2 BERIKUT:

    1. RAMAI ORANG SUKA NONTON ASTRO CHANNEL.

    2. RAMAI ORANG MUDAH EKSES KE INTERNET.

    3. RAMAI ORANG ADA HP, IPAD, ANDROID DLL IT GADGET.

    4 SEWA BULANAN ASTRO LEBEH DRP RM100 SEBULAN.

    5. DI SKYETV CUMA RM50 SELAMA SETIAP 2 BULAN.



    Buat masa ini Pendaftaran untuk menyertai Program Affiliate SkyeTV hanya boleh dibuat melaluiMember SkyeTV sahaja. sila hubungi ahmad di 0175237489 utk
    urusan pendaftaran.Atau email- matt6747@gmail.com  
  2. Matt Don - Mon 4/Mar/2013, 2:54am
    PELUANG BISNES ANTARA-BANGSA YG HEBAT

    http://worldprelaunch.com/moneybest10  
  3. En Jeri - Mon 4/Mar/2013, 7:39am
    salam semua.. sekarang jual beli hartanah sangat senang dengan kuasa iklan..
    layari www.hartanahmurah.com
    website hartanah 1 malaysia yg tengah top..  
  4. Kopi3g - Mon 4/Mar/2013, 4:54pm
    Aslinda

    Linda perlu sasarkan produk yang ingin di buat.
    Banyak maklumat yang perlu Linda tau.
    Saya dah hubungi telefon anda tapi tak berjawap.
    Contoh produk kami boleh lihat di

    http://rajacafe.blogspot.com  
  5. Brader 4 - Tue 5/Mar/2013, 2:50pm
    Aslmkum tumpang lalu, jika anda mpunyai mslah pgangkutan boleh mghbgi kami di 012-7748049, lori 3tan bkanvas dan bonded, lokasi johor.  
  6. Kopi3g - Wed 6/Mar/2013, 8:24pm
    Siti Maizura

    Sasarkan produk anda. Kami perlukan
    maklumat produk yang ingin dibuat. Produk yang
    hendak dibuat bukan
    telah siap tapi ikut kehendak anda.

    Lawat produk kami di:

    http://rajacafe.blogspot.com  
  7. Samamsa Av Technologies - Thu 7/Mar/2013, 8:37pm
    Tumpang Iklan

    Jana Pendapatan Tambahan Dengan Interactive White Board!
    Samamsa Av Technologies - Wed 27/Feb/2013, 1:28pm
    Memperkenalkan INTERACTIVE WHITE BOARD dengan teknologi terkini untuk pendidikan dan perniagaan.

    Untuk mempromosikan INTERACTIVE WHITE BOARD ini, kami membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menjadi agen jualan kami.

    Apa yang anda perlu lakukan?
    - Anda hanya perlu memperkenalkan produk ini kepada rakan/Boss/Guru/Sekolah/dan sesiapa sahaja.

    Bagaimana saya ingin memperkenalkan produk ini?
    - Kami akan menghantar brochure syarikat kami berserta brochure Interactive White Board melalui email ke email address anda dan anda akan mengunakan brochure kami untuk mendapatkan order anda sendiri.

    Adakah ia mudah?
    - Ya!!! Ia sangat mudah!!!
    Sebagai CONTOH, Jika anda seorang Guru disekolah anda... Anda hanya perlu mencadangkan kepada Guru Besar / Pengetua untuk membelinya. Jika mereka mahukan DEMO, Kami akan aturkan semuanya secara PERCUMA! Anda juga boleh membeli untuk keperluan pengajaran anda sendiri!

    Bagaimana untuk mendapat keuntungan?
    Senang sahaja. Jika anda YAKIN anda mampu lakukannya, EMAIL ke : samamsa.av@gmail.com dan kami akan menghantar borang pendaftaran kepada anda serta maklumat-maklumat selanjutnya.

    Berapa banyak keUntungan yang akan diperolehi?
    - Untuk satu unit Interactive White Board anda boleh menjana keuntungan diantara RM200 - RM500. Terpulang kepada anda untuk menentukan berapa anda meletakkan harga daripada harga Kos yang kami berikan!

    SANGAT MUDAH BUKAN?
    Sekali order dah dapat Untung! Tak perlu melabur beli barang beribu-ribu baru dapat untung! Ini bukan MLM yang kena susah payah nak cari orang bawahan!!! Ini kerja mudah! Modal pun x payah keluar. Sedar2 dah dapat Untung!!! PERCAYA jangan Tak PERCAYA!!!

    Anda MESTI YAKIN yang boleh lakukannya walau anda di mana2 sahaja!

    Demo, penghantaran, Training, Quotation, Invoice, DO... Semuanya akan kami uruskan!

    Daftar lah sebagai AGEN kami sekarang!

    Pendaftaran PERCUMA bermula 27 Feb - 31 March 2013 Sahaja. (Yuran Pendaftaran biasa RM50 - 5 Tahun).

    Cathy Hussien
    018-8157460 / 016-6993389
    Marketing and Sales Executive
    Samamsa AV Technologies.

    LIKE US : http://www.facebook.com/pages/Samamsa-AV-Technologies/179470965525199?ref=hl

    _______________________________________________

    AVA Interactive Whiteboard
    ----------------------------
    * Using Advanced Infrared Multi Touch Technology
    * Specially Designed to Meet Education and Business Needs.
    * Seamless Presentation with Unlimited Pages & Work Space.
    * Support High Resolution Real Time Handwriting Speed.
    * Simultaneous multi user capability Providing Creativity & Fun While Learning.
    * A New Way to Inspire your Audience with the Powerful * User Friendly Software provided.
    * Displays Vibrant Image with Virtually No Glare.

    Features:
    -Writing tools required No battery, ink-less and lead free.
    - Easy and natural writing feel with high accuracy.
    - Hot key functions for quick start.
    - Optical sensor pen tray for quick colour choice
    - Easily mountable on wall or mobile stand.
    anti glare board surface, excellent as projection screen.
    - Write, Draw and colour using finger and ink-less pen solution.
    - Extreamly durable and sturdy.

    Function & Value:
    -AVA Interactive Whiteboard is a critical component in a Multimedia presentation as it enables the presenter to input handwriting or annotation to illustrate with ease.

    -AVA Interactive Whiteboard provides the functionalities of whiteboard, projection screen and as a large tablet monitor with full PC control. Hence presentation can be done seamlessly from one location.

    - Integrates interactive briefing, interactive learning and interactive information sharing functions.

    - Provides the function to realize online conferencing, online discussion or long distance teaching on both LAN or on the internet.

    - Compatible with Microsoft application software, can be operated on the digital Ava Interactive Whiteboard; users can edit or correct their presentation or add notes and/or draw, graphs, save and/or print files or send/ receive emails all via the board.

    Application
    ------------
    Business and conference :-
    The AVA Interactive Whiteboard is highly suitable for all your company meetings and product
    presentations, financial meetings, progress discussions and board meetings, this cutting edge technology makes meetings more effective and successful.
    It also provide functionality to realize online conferencing or online interactive discussions on both LAN or internet.

    Training :-
    For a successful training session or presentation, the AVA Interactive Whiteboard provides the trainer a platform to do full illustration in color with picture and diagram even for the most advanced technical subjects. It makes learning easy and exciting, it is essential for presenting information, note taking and improving group?s dynamics.

    Teaching :-
    The AVA Interactive Whiteboard is absolutely indispensable in today?s world of education.
    Transfer of educational material, application or various program, visual support, saving notes and subsequent digital distribution makes the AVA Interactive Whiteboard the best educational aid.

    AVA Interactive Whiteboard provides visually simulating ways for teachers to effectively engage students and enrich learning.

    Long distance learning & teaching on both LAN or Internet is another application that AVA Interactive Whiteboard provides to teachers & students.  
  8. Mohd Khairul Hazizy - Sun 10/Mar/2013, 5:30pm
    Saya nak dapatkan detail harga dan pakej ditawarkan boleh? Minta emel akumau_inimacam@yahoo.com..tq  
  9. Matthamdan - Sun 10/Mar/2013, 5:37pm
    http://goo.gl/J3Qhe. Peluang bisnes yg telus dan terbukti.

    Memang Bagus dan Hebat!!!  
  10. Matt Don 3 - Sun 10/Mar/2013, 5:44pm
    Bisnes antara-bangsa yg hebat dan bakal terlaris. Akan dilancarkan pada 18hb Mac ini. Setakat ini,300,000 org sudah pun mdaftar di serata dunia. Dari gabungan pakar2 bisnes internet yg hebat dan telah lama berjaya.


    Pendaftaran masih lagi percuma. Jangan lepakan peluang ini.

    http://www.worldprelaunch.com/moneybest10  
  11. Mdanish 2 - Sun 10/Mar/2013, 5:50pm
    Peluang buat duit yg mudah dan percuma.

    http://goo.gl/yBXx0

    http://goo.gl/rXQn6

    http://goo.gl/4oyFW  
  12. Kopi3g - Sun 10/Mar/2013, 10:06pm
    Mohd Khairul

    Sudah emel

    Kilang kami adalah pengeluar produk minuman berasaskan serbuk susu kambing, koko dan kopi jenama Tok' Ali menawarkan perkhidmatan kepada usahawan yang
    berminat ingin menambah produk jenama sendiri. Produk yang di keluarkan adalah mengikut jenama dan kombinasi kehendak anda. Sila berikan maklumat produk yang ingin anda buat.

    Anda boleh lihat produk kami di

    http://rajacafe.blogspot.com  
  13. Suzie 45 - Sun 10/Mar/2013, 10:08pm
    Salam,

    Adakah anda serius demi menjadi usahawan dan rezeki utk keluarga tercinta. Kami menyediakan konsep fraincais kedai farmasi serbaneka seperti guardian. Kedai bharga rm 1 juta tmsk sewa dan bil elektrik bulanan ini ditaja sepenuhnya. Bayangkan modal rm5200 tp aset rm1 juta... Kalau anda serius jgn berlegah contact pn s 016 2020370  
  14. Zabidi Abd Lateh - Sun 10/Mar/2013, 10:16pm
    Assalam, Kami adalah PENGEDAR & PEMBORONG KOPI, SUSU KAMBING & COKLAT keluaran MUSLIM. Sekiranya tuan berminat utk pasarkan produk tuan d HAB HALAL kami, kami sgt2 mengalu-alukannya. Usrah Halal Market, wisma MAIS sek 3 Shah Alam, tel 013 2917012  
  15. Redxuan - Sun 10/Mar/2013, 10:38pm
    We provide a variety scale of work such as house renovation, interior designing, plan drafting, 3d visual presentation and also bunting/poster/card for advertisement, wedding or any event at reasonable prices!
    (Free Consultancy and design ideas!)
    call us for furthe info 0146227221 redzuan  
  16. En Jeri - Mon 11/Mar/2013, 2:16am
    Salam... Tumpan lalu.. Nak jual beli hartanah dengan senang???
    boleh on line dengan web hartanah yg tengah top..
    layari www.hartanahmurah.com
    tq..  
  17. Shahril 74 - Mon 11/Mar/2013, 3:22am
    Korg prnh dgr main game smbil wt duit real?
    Skdr nk kongsi.Klu korg tk prcya itu trpulng kpd korg.Korg prlukn msa skit utk stdy game ni.Tpi tk pe bab ada alih bhsa.
    Korg stdy sndiri la ok.
    Dftr kt sni ->http://goo.gl/J97Ng
    (Ini bkn spam.Nk kongsi bnda baik je)  
  18. Za 8 - Mon 11/Mar/2013, 3:32am
    Tumpang iklan TT. sesiapa berminat nak membeli SUPRACOLOR KRYOLAN FOUNDATION (German) 5 gram (repack) boleh hubungi saya di 017.385.0283. harga rm27 + Free Pos + Free Sponge  
  19. Shahril 74 - Mon 11/Mar/2013, 9:42am
    Salam wrga majalah
    Kt sni nk share 1 bnda mnrik
    Klu korg mnt main game,korg akn mnt main game yg leh wt duit real.
    Mls nk crta pnjng2.
    Korg dftr je kt sni

    -> http://goo.gl/J97Ng

    Game ni leh trnslte bhsa so sng korg nk phm.  
  20. Kopi3g - Mon 11/Mar/2013, 8:18pm
    Zabidi Abd Lateh

    Terima kasih.
    Kami akan menghubungi anda untuk mengedarkan produk jenama kami Tok' Ali.
    Selain itu, kami menawarkan kepada usahawan yang berminat membuat produk jenama sendiri di kilang kami, anda di pelawa menghubungi kami dan berbincang.

    Lawat produk yang telah kami hasilkan dan jual di

    http://rajacafe.blogspot.com  
  21. Jerank - Tue 12/Mar/2013, 1:42pm
    emailkan details.. m_hazran@yahoo.com  
  22. Kopi3g - Tue 12/Mar/2013, 2:39pm
    Jerank

    Terima kasih kerana berminat.
    Saya telah hubungi tuan, dan sasarkan produk sebenar yang ingin di buat.
    Produk kami anda boleh lihat di

    http://rajacafe.blogspot.com  
  23. Sam Ian - Tue 12/Mar/2013, 2:50pm
    Berminat nak jadi pengedar, tolong email details ke samiansapar@gmail.com  
  24. Kopi3g - Wed 13/Mar/2013, 7:51am
    Sam Ian

    Terima kasih kerana berminat jadi pengedar kami.

    Produk lain anda boleh lihat di

    http://rajacafe.blogspot.com  
  25. Zahidan 2 - Wed 13/Mar/2013, 1:46pm
    Tlg emailkan detail kat saya... Jmq6211@gmail.com  
  26. Kopi3g - Wed 13/Mar/2013, 7:06pm
    Zahidan 2

    Saya dah hubungi anda tapi tak berjawap.
    017 7296306 bukan nombor hp andakah?

    Anda boleh lawat produk kami di

    http://rajacafe.blogspot.com  
  27. Ownproduk - Thu 14/Mar/2013, 7:05pm
    Produk dengan jenama anda sendiri....
    berminat emailkan kepada
    kerjadirumah2013@gmail.com  
  28. Kopi3g - Thu 14/Mar/2013, 8:27pm
    Ownproduk

    Anda ingin buat produk apa?
    Kilang kami sedia buatkan untuk anda.
    Contoh produk kami, anda dan usahawan lain boleh lihat di:

    http://rajacafe.blogspot.com  
  29. Yore769 - Sat 16/Mar/2013, 11:29am
    berminat email saya su_769@yahoo.com  
  30. Faizah 4 - Sun 17/Mar/2013, 9:08am
    slm.boleh bg detail ke bejie306@yahoo.com.my  
  31. Kopi3g - Sun 17/Mar/2013, 9:32pm
    Yore769,
    Faizah 4,

    Anda minat buat produk susu kambing atau kopi?
    Saya akan hubungi anda segera dan berbincang.
    Anda boleh lihat produk kami di:

    http://rajacafe.blogspot.com  
  32. Nurul84 2 - Mon 18/Mar/2013, 11:59am
    email detail untuk semua produk.. brape modal... fasya_fadzil@yahoo.com  
  33. Sya 99 - Wed 20/Mar/2013, 2:34am
    Email details red.raiden@yahoo.com  
  34. Kopi3g - Wed 20/Mar/2013, 8:42pm
    Nurul84 2
    Sya 99

    Saya sudah emel.
    Anda boleh lihat produk kami di

    http://rajacafe.blogspot.com  
  35. Mohamad 212 - Mon 25/Mar/2013, 6:19pm
    Jana DUIT SECARA ONLINE 2012

    berminat email ke
    hairul769@gmail.com  
  36. Matt Don - Tue 26/Mar/2013, 12:59am
    Sila klik laman ini. Memang mudah dan segera duit masuk.

    http://goo.gl/rXQn6  
  37. Zuliana 9 - Tue 26/Mar/2013, 1:28am
    tolong email blog kopi tu eek.0127756377  
  38. Mohd Saifulnizan B Mohamad Nor - Tue 26/Mar/2013, 7:29am
    Salam, saya berminat.. Sila emailto mohdsaifulnizan@hotmail.com
    Detail produk/price/khasiat/kelebihan dlm membantu dan menambah kesihatan badan. Sertakan gambar produk2 sekali. TQ
    Saiful@rawang- 0126634842  
  39. Kopi3g - Wed 27/Mar/2013, 6:59am
    Zuliana 9..
    Saiful@rawang

    Kilang kami sedia membuat produk jenama sendiri untuk syarikat anda.
    Anda boleh lihat blog kopi saya di:

    http://rajacafe.blogspot.com  
  40. Sallehuddin Al Helmy - Wed 27/Mar/2013, 1:36pm
    salam,
    boleh berikan details di idane@ymail.com?
    terima kasih..
    sy sgt berminat utk mmulakan perniagaan mnjual produk susu kambing pelbagai perisa sendiri  
  41. Shukri Am - Thu 28/Mar/2013, 3:37pm
    Kami menyediakan perkhidmatan logistic seperti pengangkutan dan penyimpanan.

    Jika berminat sila email : shukriabd.optimum@gmail.com  
  42. Kopi3g - Mon 1/Apr/2013, 4:28pm
    Sallehuddin,
    Setelah perbincangan, saya tunggu kehadiran anda di kilang kami.

    Lihat produk kami di
    http://rajacafe.blogspot.com  
  43. Mohamad 212 - Mon 1/Apr/2013, 6:30pm
    Jana DUIT SECARA ONLINE 2013
    Modal RM10 seumur hidup.

    Pasti berjaya
    www.janaduitsampingan.weebly.com  
  44. Ghazali 31 - Mon 1/Apr/2013, 10:23pm
    malas nak ckp dah...ni bkn mlm atau skim cepat kaya k...tapi komuniti yg join sebulan dua dah bleh pakai superbike http://www.Pioneer4u.com/ggmj4u  
  45. Muhammad Kamal - Tue 2/Apr/2013, 10:56pm
    assalam, sy berminat dgn tawaran ini, eym_83@yahoo.co.uk, ingin tahu details  
  46. Kopi3g - Wed 3/Apr/2013, 11:34am
    Muhammad Kamal

    Saya sudah emel.
    Sila baca emel anda.
    Anda boleh lihat produk kami di

    http://rajacafe.blogspot.com  
  47. Azri 143 - Tue 9/Apr/2013, 6:04pm
    KELAPA TUA: sesipa nak cari kelapa tua lebih 100 tan boleh call saya di talian 016- 4154 701 azri  
  48. Azeme - Wed 10/Apr/2013, 9:29am
    saya pun berminat, handsetman@gmail.com  
  49. Ahmad 531 - Wed 10/Apr/2013, 10:05am
    salam..kalau saya nak beli susu kambing ..1 papan berapa harga...saya nak pelbagai jenis perisa susu kambing..nak letak di cafe saya...  
  50. Cikgu Cah - Wed 10/Apr/2013, 3:38pm
    Email hg semua jenis ke. asiahsamsi@gmail.com  
< Prev | Page 2 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 472 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)