Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang?
Kopi3g @ Cipta Success Marketing - Sun 16/Jun/2019 5:38pm [Last Comment]
Kami adalah KILANG PENGELUAR produk minuman berasaskan susu kambing, koko dan kopi jenama Tok' Ali
Kilang kami adalah kilang OEM susu kambing terkenal di Malaysia.
Produk susu kambing keluaran dari kilang kami telah 10 tahun berada di pasaran dan telah di percayai oleh pengguna...

KILANG SUSU KAMBING JENAMA SENDIRI

KILANG OEM SUSU KAMBING TERBAIK

KILANG OEM SUSU KAMBING POPULAR

KILANG OEM SUSU KAMBING TERKENAL

KILANG OEM CIPTA SUCCESS MARKETING

Selain itu, kami masih membuka peluang kepada usahawan yang berminat mengeluarkan produk OEM dari kilang kami...

Buat masa ini, bilangan usahawan muda yang mengeluarkan produk susu kambing jenama sendiri dari kilang kami makin meningkat!!

Tahniah kepada usahawan yang telah berjaya!!

Anda bila lagi??

Anda tidak perlu risau kerana....

- Segala bahan mentah produk

- Formulasi ( campuran madu, kismis, kurma, koko)

- Reka bentuk kotak dan pembungkusan produk

Kami sedia berbincang dan mengeluarkan produk tersebut yang telah tersedia untuk di jual!!!

Kilang kami beroperasi di Seremban, Negeri Sembilan.

CONTOH PRODUK KELUARAN DARI KILANG KAMI ADALAH:

- Susu Kambing Asli atau Coklat 500g (kotak)

- Susu Kambing Asli atau Coklat 1kg (softpack)

- Kopi Tongkat Sauda (bentuk kotak dan sachet)

- Kopi Tok? Ali (bentuk papan dan sachet)

Berminat sila hubungi:

http://wassapme.com/?0192203025/nak-oem-susu-kambing

Email : kopi3g@yahoo.com.my

http://www.csm2u.com.my

http://rajacafe.blogspot.com

Fb: Susu Kambing Tok' Ali

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Minuman
     
  1. Gunter - Tue 21/Nov/2017, 7:36am
    Saya nak dapatkan detail harga dan pakej ditawarkan boleh? Minta emel ke shahril.gunter@gmail.com  
  2. Abdul Halim Bin Mamat - Thu 7/Dec/2017, 11:19am
    emailkan butiran lengkap kesemua produk, pic beserta modal ke A.halim_88@yahoo.com@yahoo.com  
  3. Natalie 3 - Thu 14/Dec/2017, 10:35pm
    Emailkan details ke iejamse@gmail.com  
  4. Dyn Yas - Sun 24/Dec/2017, 10:37pm
    Modal brape  
  5. Muafakat Bina Ibs Resources - Wed 10/Jan/2018, 3:57am
    0183788334 Zul ..... Whatsapp@call info lanjut  
  6. Mohd Tarmizi 12 - Sun 21/Jan/2018, 1:21pm
    pm detail 01112264438
    kopi pracampuran sachet  
  7. Herrywahab 2 - Sun 21/Jan/2018, 4:38pm
    email detail price dn pakej2 yg ditawar kan,,herry_27@yahoo.com.my  
  8. M Al Amin Razali - Sat 7/Jul/2018, 10:14pm
    at bermnat.. tlg email sy
    getechmalaysia@gmail.com  
  9. Hasan Alwi - Sun 22/Jul/2018, 3:46am
    Susu kambing dlm bentuk secet modal?  
  10. Cbiznes - Sun 22/Jul/2018, 4:52pm
    https://youtu.be/4iC6Gemt90o  
  11. Masli Bohri - Sun 22/Jul/2018, 7:27pm
    Email tuan pasal ni masli2u@gmail.com  
  12. Dino San - Sat 4/Aug/2018, 9:13pm
    email quatation please. tq.
    dinerodino77@gmail.com  
  13. Lasa - Sat 8/Sep/2018, 6:02pm
    Boleh emailkan detail
    ahulasah@gmail.com  
  14. Bedh - Sun 16/Sep/2018, 7:54am
    Nak tahu lebih lanjut
    Email sy butterfingersz802@gmail.com  
  15. Rohaya 23 - Tue 16/Oct/2018, 8:58pm
    Saya ingin tahu tentang OEM  
  16. Kay 146 - Fri 16/Nov/2018, 4:05pm
    saya berminat..
    tlg hantarkan info dan maklumat kpd sy... untuk susu kambing
    muhammadkamal_ahmad@yahoo.com  
  17. Azizul 84 - Sun 25/Nov/2018, 7:46pm
    email butiran .. modal ke azizultj@gmail.com  
  18. Zacky Zack - Sun 20/Jan/2019, 1:29am
    Pm 01151623421
    Mr.zack  
  19. Firdaus 492 - Fri 15/Feb/2019, 10:31pm
    Berapa MOQ untuk buat minuman coklat susu kambing untuk kanak2 dalam bentuk sachet.
    Email: suadrif69@gmail.com  
  20. Muhd Hadi Abdullah - Mon 1/Apr/2019, 6:19pm
    call@ whatsApp 0105252621  
  21. Rosnymusa - Mon 29/Apr/2019, 3:06pm
    Give me some info about this
    Susu kambing with price  
< Prev | Page 10 | End >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 471 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia