Anda Ingin Buat Label Produk atau Sticker Produk?
Hafiz 44 - Sat 11/Jun/2011 2:34pm [Last Comment]
adakah anda ingin membuat label produk atau penjenamaan untuk produk anda sila hubungi

metaforalabel@gmail.com

serta kan
saiz label :
warna :
dan tulisan atau jenama yang ingin di print:

kami juga membuat label print untuk baju dan tudung..

harga adalah bergantung kepada saiz label..

minimum kuantiti 1000

harga adalah antara 0.08 - 0.30 untuk label biasa

ini adalah label professional dimana anda hanya perlu lekatkan shj.

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan
 
1. Mcg - Sat 11/Jun/2011, 3:40pm
bleh bg quatation tuk label tdung??

maziahi@yahoo.com  
2. Ghome - Sat 11/Jun/2011, 4:47pm
bleh bg quatation utk stiker produk rahman9924@yahoo.com  
3. Hafiz 44 - Sat 11/Jun/2011, 5:06pm
jumlah harga adalah bergantung kepada saiz label yang ingin dibuat dan jumlahnya.

saya tidak boleh beri quotation kepada rakan2 jika tiada saiz disertakan. sila email utk ketahui harga sebenar

saya dah beritahu range harga untuk label produk biasa ada antara RM 0.08 sen - 0.30 sen (10000 pcs - 1000 pcs)  
4. Pandi - Sat 11/Jun/2011, 5:18pm
are.funde@yahoo.com

nk tampal stiker kat botol. kuantiti 1 juta botol. apa maklumat lain, sila email  
5. Hafiz 44 - Sat 11/Jun/2011, 6:16pm
SAYA DAH EMAIL  
6. Ida 21 - Sat 11/Jun/2011, 11:38pm
salam.

boleh emailkan saya contoh2 label (gambar) ?

dorida@doramail.com

t.kasih  
7. Mimie 11 - Sun 12/Jun/2011, 2:01am
salam,saya adalah pengilang bagi beverage food seperti kopi/teh/coklat. berminat dan ada pertanyaan blh direct contact sy di qis_iman2000@yahoo.com  
8. Nur Anis - Sun 12/Jun/2011, 11:10am
Salam,

boleh emelkan kepada saya contoh juga?

---> ratushoppe@yahoo.com

syukran~

('',)  
9. Syed 20 - Sun 12/Jun/2011, 2:39pm
kalau dapat hantarkan Quotation detail (saiz,warna dan design)
dan juga contoh2 ke email: syed.easteam@gmail.com

tqvm  
10. Manesa - Sun 12/Jun/2011, 5:14pm
Salam,
Saudara boleh emailkan kepada saya contoh saiz dan harga untuk sticker sesuatu produk seperti bungkusan makanan seperti kerepek pisang dsb.email saya mann2688@gmail.com.Tq  
11. Hafiz 44 - Sun 12/Jun/2011, 5:38pm
sebagai seorang pengeluar barangan saya pasti rakan2 dah ada idea nak letak label berapa besar dan saiz yang anda perlukan.

jika tiada design kami boleh designkan..ttp ada bayaran utk design ( bergantung kepada kerumitan sesuatu design ) charge artwork standard label adalah RM 30.

dan jika anda serius nak buat label produk sila hantar email kepada yg disebut di atas....dan kami tidak perlukan resseller utk mewakili kami...  
12. Zamzarina - Sun 12/Jun/2011, 11:20pm
boleh bg hrg utk sticker size oval..
lebar-6cm
tinggi-3cm
qty 1000 pcs  
13. Hayazi - Mon 13/Jun/2011, 1:59am
salam.. saya berminat nak tempah sticker boleh e mailkan quotation ke hayazi_72@yahoo.com, t kasih  
14. Anne 52 - Mon 13/Jun/2011, 10:52am
boleh email detail.nzdah@hotmail.com  
15. Aieda Ali - Mon 13/Jun/2011, 6:01pm
ada buat printing untuk plastik bungkus makanan x???bole emelkan alamat??
aieda_2904@yahoo.com  
16. Nur Anis - Wed 15/Jun/2011, 2:32pm
Boleh tau quotation harga tak??

Saiz label : 2.5 cm x 4.5 cm
Sulam 2 warna (hitam & putih)
Nak 9000 pcs, berapa harga yang Encik boleh tawarkan??  
17. Nur Anis - Sun 19/Jun/2011, 8:21am
dah 4 hari saya tunggu ni.... ('',)  
18. Hafiz 44 - Sun 19/Jun/2011, 9:20pm
nur anis baca dulu ...kami buat label printing bukan sulaman.

kalau harga label printing hitam dan putih dalam dalam RM 0.15 sen per pcs
utk 9000 pcs

dan awak tiada beri email utk dibalas.  
19. Nur Anis - Mon 20/Jun/2011, 7:16am
Oh...fooo... maafkan saya....  
20. Azizul 23 - Mon 20/Jun/2011, 9:21pm
saiz=15cm x 5cm
tulisan hitam
background putih
print nama company dan address.
expired dan bahan2.
sticker utk frozen food produk.  
21. Azizul 23 - Mon 20/Jun/2011, 9:25pm
email saya lancaangku@yahoo.com
tq.  
22. Farhana 22 - Fri 5/Aug/2011, 11:38am
salam,
sy nk bt stcker label tok produk makanan sy.sy perlukan stcker yg kalis air.berapa harga utk 1000pcs dgn saiz 10x10

0193956810/0172876994  
23. Bhrniaga - Thu 15/Sep/2011, 5:10pm
Salam,
boleh emailkan quotation untuk sticker produk? saiz 9.5cm x 8.5cm.
email: bhrniaga@gmail.com
trm kasih.  
24. Aziz 67 - Sat 4/Feb/2012, 8:01am
Kami pembekal keropok frozen. Sedang cari pembekal sticker untuk produk kami. Hubungi saya email - youlekor@gmail.com  
25. Razaksapawi - Mon 20/Feb/2012, 1:27am
msg no awk ke razaksapawi 012-625 7672..
nak buat sticker smggu lbh kurang 1juta pcs..send qoutation plez  
26. Harni 2 - Mon 19/Mar/2012, 3:11pm
harniawit@hotmail.com
nak buat label plastik  
27. Hanz 3 - Mon 23/Apr/2012, 8:17pm
Boleh beri alamat? dan hntr quatation utk 1000 pcs to duke_hanz@ymail.com.. terima kasih  
28. Mohd Ikhwan - Fri 27/Apr/2012, 10:16am
sy ada produk yg baru nak keluar...masalahnya laber stiker yg sy amik nei terlalu mahal...boleh x email sy laber stiker dan harga di email sy...
mikhwan23@yahoo.com.my..secepat mungkin..terima kasih  
29. Tinie Ali - Thu 28/Jun/2012, 12:22pm
Assalam, Bole sy dpt tau lbh lanjut details sekiranye ingin membuat label baju ukuran 30mm x 50mm just nk simple design, mins pcs & quotation nye ke fandinienterprise@gmail.com. Tq.  
30. Syuk Amien - Tue 11/Sep/2012, 7:18pm
emel kt sy utk sticker produk

csyuk90@gmail.com  
31. Ahmad N - Wed 12/Sep/2012, 4:19pm
A'salam, boleh minta sampel label dan stiker untuk botol air mineral bergaris pusat 6cm dan lebar 6cm. Adakah harga yang tuan nyatakan untuk satu warna saja? Mohon email tuan supaya dapat saya urus terus dengan tuan.  
32. Aisyah 117 - Wed 12/Sep/2012, 10:20pm
Salam. Ada label tudung/baju yang dijahit pada belakang baju? jika ada email saya quotation harga dan kuantiti minimum. email: aisyah.business@gmail.com  
33. Apit 15 - Tue 16/Oct/2012, 10:19am
Salam.boleh tgglkan contact number ke email saya. apiz_shahmie@yahoo.com  
34. Zamir 15 - Fri 14/Dec/2012, 4:17pm
Salam..nk tanya quotation price untuk sticker full color bersaiz 10 inch(panjang)
8 inch(lebar)..1000pcs..plz reply me asap..thanks..

Haifa_muaza229@yahoo.com  
35. Serania Msb - Thu 20/Dec/2012, 7:02pm
Tolong email kepada saya contoh dan sampel design yang ada serta quotation. S yarikat saya terlibatdalam pengeluaran produk makanan/ botol. EMail : serania2u@gmail.com  
36. Aqil 6 - Tue 29/Jan/2013, 12:16am
salam.. saya nak botol kan air dlm botol size, 500ml dam 1.25 ml perlukan stiker jenama sendiri.brapa lama bleh siap dlm 1000 pcs dulu.. email rnsepadu@yahoo.com ..tq
urgent  
37. Syafiqah 10 - Mon 25/Feb/2013, 6:29pm
assalmualaikum dan salam sejahtera,
saya nak buat label stiker plastik utk botol air dlm botol size, 500ml dam 1l perlukan stiker jenama sendiri.brapa lama bleh siap dlm 1000 pcs dulu.. email fiqah_nas@ymail.com
urgent  
38. Faizahsulaiman - Wed 6/Mar/2013, 6:09pm
saya ingin mencetak pembungkus minuman sachet..berapa minimum order? harga ..email saya quotation.. izahsulaiman@yahoo.com
tq  
39. Rambo - Fri 8/Mar/2013, 3:30am
Boleh bg quotation x untuk stiker. Bg bekas atau plastic.
Email : iejalokman64@gmail.com  
40. Hafizayu - Tue 30/Apr/2013, 9:27am
boleh email kpd sy contoh2 sticker produk yg ade? norhidayubtbasir@gmail.com...tq  
41. Meah Ail - Tue 2/Jul/2013, 2:19pm
assalmualaikum dan salam sejahtera,
saya nak buat label stiker plastik utk botol sabun dlm botol size, 500ml dam 1l perlukan stiker jenama sendiri.brapa lama bleh siap dlm 1000 pcs dulu  
42. Airis11 - Fri 23/Aug/2013, 12:29pm
Assalamualaikum.

Saya nak buat label pada produk makanan saya. Boleh emailkan kepada saya contoh dan sampel design label /sticker yang ada. TQ.
email : farisya_love11@yahoo.com.my  
43. Nor 77 - Thu 3/Oct/2013, 4:51pm
nak wat sticker pada makanan
size lebih kurang 5cm (w) x 2cm (h)

tlg emailkan quotation n sample at syiqh1360@gmail.com  
44. Yatie Cha - Sun 13/Oct/2013, 3:06pm
sticker kalis air untuk botol air mineral. jumlah 10000 pcs.

saiz 4.5 cm x 3cm
email ke syazmira0401@gmail.com  
45. Redretro - Fri 25/Oct/2013, 4:09pm
saya nak buat label stiker untuk botol air mineral dan siller cup bulat jenis plastik

tolong hantarkan quotation

pancamasld@gmail.com  
46. Gdine - Tue 29/Oct/2013, 2:38pm
Saya ingin buat sticker untuk detergent (sabun dobi) untuk botol 5kg dan 10kg. Boleh bagi contoh dan quotation tk emel ke dds.exce@gmail.com  
47. Aiman Din - Wed 13/Nov/2013, 11:37am
Saya mencari stiker biasa utk biznes nasi lemak..tlg bg cth & quotation..Klu blh dkt2 area Jalan Raja Laut, Kuala Lumpur...Send kt email Sy, Tq...aimandin78@gmail.com  
48. Nazly 2 - Thu 21/Nov/2013, 11:15pm
saya nak buat label 5cm x 3cm untuk produk roti, kalis air, ada logo dan tulisan. bilangan 5000
email sebut harga ke nazlywf@gmail.com  
49. Lud 2 - Mon 2/Dec/2013, 6:45pm
saya nak tau quotation stiker
utk botol kaca 100ml..

anggaran 1000pcs..

luthzan@yahoo.com..

kalau boleh emel sample  
50. Ina Ahmad - Tue 4/Feb/2014, 5:17pm
sy just nak design jer..sbb sy akan print sendiri.. tolong emailkan ke nasrina_78@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 62 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..