Anda di Buang Kerja? Vss? Bakal Pesara? Nak Cari Peluang Perniagaan? Nak Tambah Pendapatan? Jika Ya, Jom Baca Ni!
Sulbie 2 - Wed 29/Apr/2020 1:00pm [Last Comment]
Tambah Pendapatan Bersih RM1500 - RM2600 Melalui Perniagaan Vending Machine (Vm). Baca sampai habis!

Saya merupakan perunding yang pakar dalam perniagaan vending machine. Saya berpengalaman dalam membantu anda yang ingin mula berniaga vending machine dari proses anda memilih tapak untuk vending machine, beli vending machine dan memperoleh pendapatan berterusan setiap hari.

Apa kelebihan jika anda menghubungi saya :
1) Anda akan tahu cara untuk dapatkan modal
2) Anda akan tahu cara dapatkan tapak yang strategik
3) Anda akan tahu memilih vending machine yang sesuai untuk lokasi tapak yang anda dapat
4) Anda akan tahu jenis vending machine yang boleh hasilkan pendapatan yang lumayan
5) Anda akan tahu potensi mengembangkan bisnes ini dari 1 VM ke 5 VM
6) Anda akan tahu jaminan warranty dan keselamatan vending machine anda

Kelebihan memiliki Bisnes Vending Mesin :

1) Pendapatan PASIF, Duit masuk walau Anda sedang Tidur
2) DUIT CASH setiap Hari ????
3) Mudah diuruskan (30minit sehari)
4) TAK PERLU BERHENTI KERJA
5) TAK PERLU GAJI PEKERJA
6) Jualan yg Tinggi bergantung pada lokasi
7) Operasi 24 jam sehari / 7 hari seminggu
8) ROI yg Cepat (10-18 bulan)
9) Tak Perlu Cari Orang, Org cari vending mesin Anda
10) Vending mesin ialah revolusi bisnes kedai runcit/restoran layan diri.

Whatsapp Sekarang.
0173554819 Mohd
Perunding Perniagaan

Niche: Vending Machine | Ingin Berniaga
 
1. Shahreza Bin Shah Budin - Wed 29/Apr/2020, 2:14pm
Hello,

Nama saya Shahreza Bin Shah Budin dari Pulau Pinang

saya berminat nak tahu lebih detail

email - shahco44@yahoo.com  
2. Aziz 214 - Thu 7/May/2020, 4:13am
Saya berminat. Dari pandan indah ampang. Wasup saya 0194379604  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..