Anda Ada Spa? Kami Pengeluar Serta Pembekal Produk Berasaskan Aromaterapi
Tropical Bioessence @ Pengeluar Serta Pembekal Produk Aromaterapi Bagi Spa, Hotel dan Rangkaian Kosmetik - Fri 10/Feb/2012 4:16pm [Last Comment]
Anda ada SPA? ATAU ingin memliki SPA sendiri? tetapi tiada produk?tak tahu nak beli kat mana? tak perlu risau.Kami adalah pengeluar serta pembekal produk berasaskan aromaterapi dan sudah semestinya ia dikeluarkan dengan harga yang berpatutan sesuai untuk perniagaan baru atau sedia ada anda!.

Jika berminat sila hubungi kami di talian :06-3842800 atau layari website
http://www.sutraromatherapy.wordpress.com/

Kami juga akan menghantar email serta lampiran catalog untuk pengetahuan lanjut anda!.Jangan lepaskan peluang keemasan ini!.

Niche: Bisnes Spa Dan Facial | Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Kamariah 6 - Sun 12/Feb/2012, 3:27pm
    detail pada saya di:marcute595@gmail.com minat perniagaan spa tapi tak dapat cari sleeping patner '-'  
  2. Tropical Bioessence - Mon 13/Feb/2012, 10:40am
    Detail beserta lampiran telah disertakan.Terima Kasih :)  
  3. Akmal Tawau - Mon 13/Feb/2012, 10:03pm
    kalau minat nak masukkan sabun homemade & handmade saya sendiri (sabun madu asli tualang, sabun susu kambing & sabun tanah liat) boleh contact saya. beian pukal/blh jd agen...  
  4. Ozil Faiz - Tue 14/Feb/2012, 9:03pm
    ada masalah mata..?nak cuba produk shinepluz..?tengok dulu video nie..lepas tengok hubungi saya utk dapatkan produk nie..!!http://www.youtube.com/watch?v=6jHjavFVtT8

    0162577473  
  5. Didi 14 - Wed 15/Feb/2012, 5:21pm
    detox foot patch..
    dapatkan harga borong..
    50% untung..

    http://stalkandshop.blogspot.com/
    biz_didi@yahoo.com  
  6. Nurul Shafikah 2 - Fri 17/Feb/2012, 10:32am
    the latest Hycollagen in town!!!
    20min can see results! Very goood!
    Supplier diperlukan, profit margin yang tinggi! untuk free trial sila hubungi saya di 0197993149  
  7. Hafiez 4 - Mon 20/Feb/2012, 2:27pm
    Salam.. tumpang promo..

    Kami pengilang & pengeluar produk berasakan herba sesuai untuk Spa/butik kecantikkan antaranya:-

    Lulur (scrub), Masker wajah/badan, Rendaman kaki, minyak urutan Organik, Minyak Aromaterapi Organik, Herba mandian sauna, Herba Tangas, bengkung, tungku herba, dan lain-lain.

    Berminat? e-mail ke srisari_herbs@yahoo.com untuk info selanjutnya. Terima Kasih.  
  8. Azira 25 - Wed 21/Mar/2012, 1:55am
    tropical > sys,,,tolong email sye.. ke norisma_azirah@yahoo.com  
  9. Yul Minho - Thu 9/Aug/2012, 12:07pm
    salam.. tlg email detail ke syurberry@yahoo.com.. tq...  
  10. Tropical Bioessence - Thu 30/May/2013, 9:41am
    Salam Azira dan Yul..Kami telah menghantar email kepada anda. tq  
  11. Zaman 20 - Tue 27/Aug/2013, 11:48am
    email detail kat sy zamanmajutrading@gmail.com  
  12. Tropical Bioessence - Fri 13/Sep/2013, 5:26pm
    kami telah menghantar detail pada email anda.tq.  
  13. Yaya 75 - Mon 30/Dec/2013, 10:51pm
    email saya catalog violetyaya88@gmail.com  
  14. Tropical Bioessence - Sat 4/Jan/2014, 12:55pm
    say dah emailkan detail ke email puan. terima kasih  
  15. Tikah 4 - Tue 25/Mar/2014, 3:33pm
    Boleh emel katalog?  
  16. Meer 3 - Fri 24/Apr/2015, 3:12pm
    Email detail fmeerislamic@gmail.com
    01110633733  
Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)