Anda Ada Masalah nak Bayar Kereta Setiap Bulan? Risau Kereta Kena Tarik Bank? Kami Boleh Tolong Bayarkan!
Bayarkereta - Thu 20/Sep/2012 6:53am [Last Comment]
Salam,

Kami mencari mana2 kereta terpakai untuk disambung bayar dan dijadikan kereta sewa.

Peluang terbuka untuk :
*pemilik yang tak mampu nak bayar installment bulanan kereta mereka dan risau kereta ditarik bank
*pemilik yang nak cover semula duit gaji mereka yang dipotong bank untuk installment kereta
*Kereta yang berhutang dengan bank selama 3 bulan dan keatas tidak digalakkan.
*sesiapa yang ada kereta lebih yang dibiarkan di rumah
*Kancil,viva,myvi dan sedan proton/perodua diutamakan.

Kami akan membayar mengikut jumlah yang dikenakan oleh bank kepada anda secara bulanan.
Kontrak 12 bulan akan disediakan.Based on trust.Kita akan berjumpa untuk proses ambil
kereta dan sign kontrak.Lepas 12 bulan,kami akan pulangkan semula kereta anda.

Lebih detail mengenai kami :
*Kami telah menjalankan niaga kereta sewa di universiti dan sekitar Penang selama 7 bulan.
*Sebarang saman,eksiden dan kerosakan kereta adalah tanggungjawab kami/penyewa.
*Kos maintanance ditanggung.
*Roadtax dan bayaran insurans tahunan ditanggung(perlu renew kontrak selepas tamat kontrak 12 bulan)

Tak ada detail yang boleh diemailkan.Jika ada kemusykilan bolehlah email ke :
encikdownloader@gmail.com

BOLEH ABAIKAN THREAD INI JIKA TAK SANGGUP TANGGUNG RISIKO

Tiada muslihat lain,just nak bantu sesiapa yang memerlukan.Win2 situation.Terima kasih =)

Niche: Kereta Terpakai
 
1. Pojie79 - Thu 20/Sep/2012, 12:04pm
kancil yang dah abis bayar boleh ker???
thn 2000.... nak pajak setahun
berapa???  
2. Bayarkereta - Thu 20/Sep/2012, 12:18pm
Pojie : Boleh.Auto atau manual?Untuk kancil kami akan bayar RM400 untuk manual.Dan RM450 untuk auto.  
3. Sheela 5 - Mon 8/Oct/2012, 1:41pm
kalau kelisa auto..untuk pajak setahun berapa.....? anything please email to lacokelat@yahoo.com  
4. Bayarkereta - Tue 9/Oct/2012, 7:46pm
Sheela : saya dah email. =)  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..