Anda Ada Kemahiran dan Ingin Dijadikan Sumber Pendapatan?
Kuazman 7 - Thu 3/Jan/2013 2:59pm [Last Comment]
hubungi kami di:

kuazmans@gmail.com

Niche: Iklan Terbuka
 
1. Jayz 3 - Thu 3/Jan/2013, 3:04pm
kemahiran apa yang tuan maksudkan?  
2. Kuazman 7 - Thu 3/Jan/2013, 3:12pm
Kami mengajurkan kursus. So kalau tuan ada kemahiran yang boleh membantu orang lain, boleh jadi pengajar dalam kursus kami. :)  
3. Nazman 7 - Thu 3/Jan/2013, 3:27pm
saya ialah salah seotang tyeam konsultan latihan pemanduan advance driving dan mempunyai sijil2 kemahiran yang diiktiraf oleh jpj dan kementerian sumber manusian (TTT,TOT dan QTO) jika pihak tuan anjrkan kursus pemanduan berhemah atau pemanduan lanjutan boleh berhubung di nazmantalib@yahoo.com atau add fb nazt trading kami alah team consultan JPJ (pegawai-pegawai jpj) kamisedia membantu dengan kadar bayaran yang berpatutan tq  
4. Kedai Online Automatik - Thu 3/Jan/2013, 3:39pm
Panduan ini dah dilancarkan agak lama tapi sampai sekarang ada je feedback positif daripada pembeli-pembeli panduan ni..

Even sampai sekarang masih ada orang tanya,
Jadi bagi sesiapa yang belum dapatkan boleh
dapatkan di forum ni:

http://tekniksimpleclickbank.com/hop.php?ref=specialoffer

http://s7.postimage.org/uenwe9a5n/untitled.png  
5. Ismailba - Thu 3/Jan/2013, 3:47pm
salam En Kuazman,

saya dan rakan-rakan2 adalah agensi pembelajaran membekalkan tutor-tutor and pengajar.

kesemua kami adalah bekas penuntut sekolah berasrama penuh dan lulusan luar negara.

servis kami meliputi perkhidmatan tutor persednirian untuk UPSR, PMR, SPM STPM A LEVEL dan sebagainya.

pengajar untuk kelas-kelas kursus bahasa asing seperti:

Arab
Mandarin
Perancis
Korea
Jepun
Jerman

modul disediakan oleh kami

sekiranya berminat En Kuazman boleh hubungi saya

ismail
principal tutor
kelesum learning services
ismailgroup@ovi.com
0136012207

sila search dan like facebook page kami

"Kelesum Learning Services"  
6. Ariff 56 - Thu 3/Jan/2013, 3:51pm
kemahiran bermain gitar boleh?  
7. Cik Iera 2 - Thu 3/Jan/2013, 3:54pm
Kemahiran jurusan dandanan rambut dan solekan boley.?  
8. Tempahblogniaga - Thu 3/Jan/2013, 4:08pm
iklan percuma di jomiklan.my
website bru lepas upgraded...:)  
9. Kedaistarfruit - Thu 3/Jan/2013, 5:11pm
tumpang iklan tuan tanah

kami menganjurkan "KURSUS PERNIAGAAN PERCETAKAN"

siapa yang harus mengikuti kursus ini?
1) yang nak cari side income
2) student, orang yang nak berniaga
3) Orang yang nak berkahwin/adik beradik nak kahwin
4) Pekerja kerajaan yang selalu uruskan LO atau PO
5) sesiapa saja la

anda tak perlu ada kedai, tak perlu ada mesin, tak perlu ruang opis untuk berniaga printing.

Percayakah anda perniagaan percetakan kebanyakan tak perlukan modal permulaan/modal yang sedikit.

margin keuntungan 50% - 300%,

cetak kad kahwin full colour pun boleh dapat 20sen sekeping, sesuai bagi yang nak kahwin

selalunya customer printing perlu membayar deposit sebanyak 70% dahulu baru kita confirm printing

Perniagaan percetakan adalah 1 perniagaan yang bagus,
90% orang yang nak kahwin memerlukan kad kahwin
70% syarikat/ kerajaan menggunakan bahan percetakan

Dalam kursus kami :
kami akan bagitahu teknik serta suplier yang paling murah.

Kursus secara amali serta terus pergi tempat direct kepada suplier. setiap kali kursus hanya antara 1 - 3 orang sahaja.


Harga kursus :
Jika 1 orang : RM350
jika 2 orang (anda + 1 Rakan anda ) : RM500
Jika 3 orang (anda + 2 Rakan anda ): RM600


Jika berminat
emailkan : nama,
No. h/p,
( berkumpulan atau persendirian )

emailkan : kedaistarfruit@gmail.com
lokasi saya : cheras  
10. Hafiy 4 - Thu 3/Jan/2013, 5:53pm
biz baru..percuma n leh dapat income rm100 sehari..wlupown x byk leh wat tambah income..de jaminan..www.biodinar.com/furqan  
11. Syahril 5 - Thu 3/Jan/2013, 6:25pm
Berkemahiran dgn sistem komputer. Dari pengenalan hingga servis. Lain dari cara kedai dan yg ada dalam buku. Skill lain macam.
ariel_selama06@yahoo.com.my  
12. Janaduit769 2 - Thu 3/Jan/2013, 7:16pm
Mari jana duit selepas waktu kerja

klik sini
http://ll.my/partime

Ikhlas,
Mohamad Hairul Nizam  
13. Ali Idrus - Thu 3/Jan/2013, 9:15pm
Bisnes Pure Marine Collagen dr Sabah. Tak perlu modal; anda jadi pengedar dan buat keuntungan dari itu.Buat permulaan offer ni utk warga MC di Lembah Kelang sahaja. Tq MC

Berminat; hubungi- Ali: 019 5702061 / 019 3528257  
14. En Jeri - Thu 3/Jan/2013, 10:01pm
salam.. nak bagitahu jer.. nak berjual beli hartanah boleh layari website hartanah terkini yg tengah top iaitu
www.hartanahmurah.com
ok.. tq..  
15. Dotbiz - Thu 3/Jan/2013, 10:05pm
Salam,
Kemahiran bidang automotive, boleh?  
16. Nazyan - Thu 3/Jan/2013, 10:08pm
saya berminat....  
17. Maarof81 - Thu 3/Jan/2013, 10:44pm
Saya mempunyai kemahiran dalam memberi ceramah brkaitan motivasi dan personaliti.Selalu terlibat dlm sesi ceramah dengan persatuan belia dan badan sukan  
18. Azalia - Thu 3/Jan/2013, 11:17pm
saya mempunyai kemahiran menggunakan software autocad. . . . dan boleh menjadi tenaga pengajar jika pihak tuan berminat. .  
19. Biz On Air - Thu 3/Jan/2013, 11:58pm
Salam, saya bekas pekerja kilang electronik multinational, 18 tahun sbagai technician dan 4 tahun sbagai engineer.
mungkin saya boleh menyumbang sesuatu yang berkaitan..
andai saya diperlukan bolehlah email saya di netronie@gmail.com.  
20. A G 4 - Fri 4/Jan/2013, 7:34am
Assalamualaikum..saya berminat untuk buat seminar perniagaan baju bundle..azizie..0176629586  
21. Matt Don - Fri 4/Jan/2013, 8:49am
Boleh cuba kat sini klau nak duit extra melalui internet. http://goo.gl/rXQn6. Ianya mudah dan tak perlu modal.TQ  
22. Matsenggara - Fri 4/Jan/2013, 9:45am
Dotbiz,awak mengajar dalam bidang automotif ke? leh email detail ke bumisenggara@gmail.com  
23. Matt Don - Mon 7/Jan/2013, 4:19pm
Di sini boleh dapat USD1 bgi setiap klik. http://goo.gl/SvmJC.

Sila cuba, baru tahu.  
24. Syahrul 28 - Wed 9/Jan/2013, 7:42pm
Salam
Minta Perhatian, tolong jangan percayakan pada sipenipu dan bedebah Nazyan tender klinik sbb rm 25k kawan aku ditipunya....Sapa2 dpt tgkap nazyan ni, aku bg upah rm 5k sehingga dia byar hutangnya itu. Sekarang dia dh lari dgn fmly ke seremban....babi kau nazyan  
25. Shah 170 - Tue 29/Jan/2013, 12:52am
sy mempunyai pengalaman dalam security system, cctv system, alarm system dan card access system...boleh menjadi pengajar untuk bidang ini..bidang ini banyak dimonopoli oleh org cina...memang masyuk bidang security system  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..