Amaran Kepada Majikan Terhadap Penama Mohd Fahmi
Hr Office Putrajaya - Thu 24/Mar/2022 11:57am [Last Comment]
Syarikat kami telah memberhentikan pekerja bernama :

Nama : MOHD FAHMI BIN ABD RAHxxx
Keturunan : Melayu
No KP : 95031706xxxx
No Tel : 017-2044xxx
Email : tomy_ami95@xxxxx.com
Alamat : BANDAR BARU BANGI, SELANGOR

Pekerja ini didapati telah mencuri wang syarikat, tidak mematuhi peraturan syarikat dan menipu syarikat dalam pekerjaan seharian.
Antara kesalahan lain ialah sexual harassments dengan staff wanita, memakai short pant ketika bekerja, mengambil wang customer dan lain-lain.

Anggaran kerugian dipihak kami melebihi 4 angka.
Pekerja ini juga telah merompak wang syarikat dengan mengarahkan kawannya datang ke syarikat kami pada waktu malam dan mencuri wang syarikat dalam peti simpanan kami.

Laporan polis telah dibuat.

Majikan diharapkan berhati-hati dengan modus operandi penama ini agar tidak mudah tertipu dengan watak yang dipamerkan.
Penama ini sama sekali tidak boleh memegang duit seperti cashier atau seumpama dengannya.

Kami mengesyaki penama ini seorang penagih.

Harap semua majikan mengambil maklum.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
 
1. Mustafa Bin Hassan - Thu 24/Mar/2022, 12:00pm
Oiccc  
2. Andy 42 - Fri 25/Mar/2022, 7:37pm
Yg dh terkne tu redha aje lh.
Pada yg kaki (menipu) tu moga2 Allah beri hidayah x buat lgi.
Moga Allah beri pengakhiran yg baik buat kita semua. Amin  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..