Alat Pengesan Kelajuan (Speed Trap Detector)
Mohamad 64 - Wed 9/Nov/2011 2:59pm [Last Comment]
- Sesuai untuk anda yang selalu travel. Kenapa perlu buang duit untuk bayar saman speed trap
- Berminat? Hanya RM399 hubungi speedtrapdetector@gmail.com

p.s hrp tak buat iklan kat sini,tolong hormat hak org lain

Niche: Butik Gajet Dan Elektronik
 
1. Ekin 13 - Wed 9/Nov/2011, 3:25pm
sekarang nihh dia org pakai kemera bawah jembatan laaa... so aper citerr??  
2. Zura81 2 - Wed 9/Nov/2011, 3:40pm
haa... sy berminat ni..=) mcm Ekin 13 ckp tu boleh detect jugak ke..?? tlong jwap tuan tanah..=)  
3. Fitri 58 - Wed 9/Nov/2011, 4:00pm
pls email details kat fit2881@hotmail.my@017-5537767  
4. Sbxtreme - Wed 9/Nov/2011, 4:02pm
kalau betul produk ni boleh pakai,buat blog atau website,tunjukkan gambar nye tn..mcm sy buat di RahsiaIbuDuit.com  
5. Mohamad 64 - Wed 9/Nov/2011, 4:07pm
Fitri, maklumat akan diemel ptg ni. Tq  
6. Fitri 58 - Wed 9/Nov/2011, 4:13pm
Tq Bro....  
7. Haleem - Wed 9/Nov/2011, 4:40pm
Salam En Mohamed, tolong email infor marha9831@yahoo.com  
8. Adan Bin Ibrahim - Wed 9/Nov/2011, 4:52pm
nak jugak, tlg emelkan kt aredan_87@yahoo.com  
9. Pakngah Li 2 - Wed 9/Nov/2011, 5:03pm
Yang lebih selamat detek la kelajuan sendiri punya kendraan supaya jangan lebih laju drp yang dbenarkan , kalau nak beli jugak maknanya telah degil dengan apa yang didegilkan oleh kerjaan , ada ka dijalan biasa had laju 60kmj yang haiway 110 , hang laju sikit ja drp KL ke Kdah ikut jln lama siap kena laaa .yang ni semua orang faham .Yang laju nak buang nyawa biaq la kedepa yang nak idup la nak jaga .Pakngah pun tak faham apa yang pn cakap maka faham2 la tengok nooo .  
10. Sharif 5 - Wed 9/Nov/2011, 5:11pm
email kepada saya..tq  
11. Tengku Ahmad Taufiq - Wed 9/Nov/2011, 6:39pm
email kt tat_tazs@yahoo.com plizz  
12. Idi81 - Wed 9/Nov/2011, 9:17pm
emel sy zumaidi4life@yahoo.com  
13. Mohd Zuhdi - Wed 9/Nov/2011, 10:06pm
emailkan details alat ni kepada saya zh.asper@yahoo.com  
14. Wan Khairudin Wan Hassan - Wed 9/Nov/2011, 10:35pm
Email to wandin_81@yahoo.com  
15. Asyraf 38 - Wed 9/Nov/2011, 11:04pm
emel kan kt sy saiful_asyraf@ymail.com  
16. Sam369 2 - Wed 9/Nov/2011, 11:31pm
Tahniah pd yg berminat coz beliau tlh brjaya memiliki kenderaan mewah dan yg TERbesar.. Tp harus ingat kadang2 nasib tidak menyebelahi kita......sang kancil jer....  
17. Scorpion - Wed 9/Nov/2011, 11:44pm
berhati2 dgn jualan alat tersebut.saya telah membeli tp xde detect pun.masa beli janji mcm2 bila dh kena saman nk pulangkan semula mcm yg d janjikan..hampeh mcm2 alasan d baginya.pada saya belajarlah memandu ikut peraturan.skrg saya dh buang dlm sungai alat tu sbb xde fungsi.kepada yg nk membeli lebihbaik duit tu taruk minyak gi jalan2.sekian  
18. Hamizan - Thu 10/Nov/2011, 12:03am
Sesiapa yg berminat untuk jadi broker dialukan.sila bagi name dan no.fon anda yg berminat utk jadi broker.komisyen RM1000++ ..keje senang..bagi je name kpd sy and no.fon customer tersebut. Kalo semua dah selesai anda dapat komisyen yg lumayan. Kereta yg terdapat di tempat kami adalah seperti Toyota Caldina, Toyota Alphard, Estima, Nissan Fairlady, Ferrari, BMW, Mercedes dan lain2.bagitau je jenis kereta yg anda minat dan kami akan bagi harga yg berpatutan sampai jadi beli.. - MZ Automobile..Hubungi saya Mizan 016-6045017,email: darwisy_cr7@yahoo.com  
19. Mohd Fadzlin - Thu 10/Nov/2011, 12:42pm
asslm...
dh try produk tu... xberkesan... ikut jer peraturan... bknnya sepanjang jalan tu kner slow.... anak ciner makn pengat, sendri mau ingat....
asslm....  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..