Alat Jimat Elektrik No. 1 di Malaysia
Rafik Bin Mohamad Kusin - Sat 25/Aug/2018 2:59pm
'bro, aku baru dapat bil letrik apasal bil aku turun byk nie? Kang diorg tangkap aku kata mencuri pulakk? Power betul la alat kecik nii… Bulan lepas kena cekik bil RM450… tapi bulan ni kena RM115 jerrr… biar betollll??''

http://www.alatjimatelektrik.com/

Aircond kat rumah ade 3 - 4 bijikkk.. hentam pulak hari-hari siang malam 24 jam… pakai pulakk pemanas air ngan peti ais besarrr… mane tak kuat pakai letrik kan… lagi2 musim panas ni mana tahan beb… tu pasal on 24 jam jer…

Senang je nak guna NEED FOR SAVER 2018 ni… cume Plug n Play je kat soket.. tak perlu buat wiring… yang penting ianya tak curi letrik atau usik meter.. ade yg dah pakai NEED FOR SAVER 2018 ni pakai aircond siang dan malam… bil tak sampai RM100 pon… WOW!!

*100% BERKESAN!! JAMINAN 1 TAHUN warranty jika alat rosak.. Kami akan gantikan dengan yang baru.. serta kami bagi lagi money back guarantee...

Betul ke ni? Ke testimoni reka2? Anda boleh tgk sendiri testimoni customer yg berjaya turunkan bil elektrik… 100% testimoni dari customer.. bukan kami reka… nak tengok semua testimoni?

http://www.alatjimatelektrik.com/
http://www.alatjimatelektrik.com/
http://www.alatjimatelektrik.com/

*Alat ni boleh guna sehingga 7-8 TAHUN.. untung ke tak? Beli cuma sekali… jimat berkali-kali…

. 100% BERKESAN
. 100% BERKESAN
. 100% BERKESAN

Berminat nak pasang NEED FOR SAVER 2018 ni di rumah anda?

Klik link di bawah utk terus Wassap KAMI!!

================
http://alatjimatelektrik.wasap.my/
http://alatjimatelektrik.wasap.my/
http://alatjimatelektrik.wasap.my/

==================
Kenapa anda perlukan penjimat elektrik TERBARU 2018 ni?
==================

➨ Menstabilkan arus elektrik yg masuk supaya tiada pembaziran & jimat sehingga 50%
➨ Beli hanya sekali.. anda jimat berkali-kali.. boleh gunakan sehingga 5 tahun
➨ Menjaga perkakas elektrik di rumah anda supaya tidak OVERLOAD.
➨ Mudah digunakan.. Cuma PLUG & PLAY.. tak perlu wiring bagai..
➨ 100% tidak menyalahi undang2.. sebab tak usikk meter pun…

*100% BERKESAN!!
*100% BERKESAN!!
*100% BERKESAN!!

================

http://www.alatjimatelektrik.com/
http://www.alatjimatelektrik.com/
http://www.alatjimatelektrik.com/

Niche: Perkakas Elektrik | Wiring Aircond Plumbing Repair
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.