Aiskrim Goreng @ Fried Ice Cream Frozen
Ag Frozen - Mon 25/Mar/2013 1:31pm [Last Comment]
Aiskrim Goreng
Fried Ice Cream

Panas hanya diluar dan sejuk didalamnya..
Cubalah dan Anda pasti sukainya...
Mmmmmm Sedapnyaaa..
Sekali cuba pasti nak lagi...


kami menyediakan
Perisa / flavor

Oreo ( OR )
Chocolate ( C )
Vanilla ( V )
Strawberry ( S )
Rasberry ( RB )
Vanilla Chip( VC )
Choco Mint Chip ( CM )
Durian ( D )
Pistachio Almond ( PA )
Mangga / Mango ( M )
Jagung / Corn ( J )
Keladi / Yam ( K )

Kami sedia membekalkan stok Aiskrim Goreng kepada Restoran,katering,majlis harijadi,
Gerai-gerai,Kiosk pasaraya,Kafe atau sebarang jamuan, Ekspo, karnival dan lain-lain.
Rasanya yang enak pasti digemari ramai.
Produk kami dijamin berkualiti,bersih,Halal dan sangat sedap!
Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi pengedar kecil kecilan amatlah dialu2kan..
(utk dijual kepada rakan2 kerja,rakan2 kolej, jiran2)

Aiskrim Goreng kami juga mendapat sambutan baik dari kebanyakkan
pelanggan-pelanggan kami dimana feedback yang diberikan sangat menggalakkan.
Ini kerana kami sangat menitikberatkan dari segi rasa dan kualiti produk aiskrim goreng demi kepuasan pelanggan2 kami.

Kepada yg masih tercari-cari peluang untuk menambah pendapatan
inilah masanya utk anda memulakan perniagaan yg berpotensi tinggi utk
membuat keuntungan yang lumayan...

Mereka yang berada di Lokasi : Sekitar KL, Shah Alam, PJ , Klang , Port Klang, Kuala Selangor,Sungai buluh,Damansara, Subang dan sekitar dengannya..
Boleh dapat bekalan stok dengan kami.
Harga Borong Ikut kuantiti tempahan..
Tempahan dengan kuantiti yang banyak kena tempah lebih awal...

sebarang masalah dan tempahan
Jika berminat hubungi kami utk keterangan lanjut.
Tel/sms AG Frozen 016-9066544
Email : Aiskrimgorengfrozen@yahoo.com
Facebook : https://www.facebook.com/aiskrimgoreng.frozen

Niche: Bisnes Ais Krim | Produk Sejuk Beku
 
1. Nashrieyn14 - Sat 30/Mar/2013, 3:29am
salam nk tnya.. hanya lokasi d ats je ka y ble wat temphan?? untu area klntan or sabah,, ada tak?
nashrieyn@gmail.com  
2. Santan Berkat - Tue 28/May/2013, 9:56am
anda memerlukan santan kelapa dengan kuantiti yang banyak ?
kami adalah kilang santan kelapa..
jika berminat ..sila ke email / call kami..
email : santanberkat@gmail.com
ofice : 03-8082 4119
terima kasih.  
3. Eamy - Wed 10/Jul/2013, 11:47pm
Boleh email sy senarai harga tak? Terima kasih.. eamy8284@yahoo.com.sg  
4. Leanne - Tue 19/Nov/2013, 6:17pm
Boleh bg details. md.liyana@gmail.com  
5. Wu Yang Hui - Sun 16/Feb/2014, 3:49pm
Boleh bagi saya senarai harga? wuyanghui@yahoo.com  
6. Djabbar - Sun 4/May/2014, 11:03pm
tolong anta details harga
qntelecommunication@gmail.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..