Air Mineral Aqua Sense atau Jenama Sendiri, Kami Sudi Membantu Anda
Alif 20 - Mon 20/Aug/2018 12:03pm
Salam,

Syarikat kami Alif & Harish Global terlibat secara langsung dalam pengilangan dan pemasaran produk Air Mineral dan (R.O) Drinking Water serta mempunyai rekod jualan yang besar.

Setiap produk mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia. Kini kami dalam usaha untuk meluaskan jalinan perniagaan bersama pemborong/ peruncit/ pengedar atau pembelian dalam kuantiti kecil bagi tujuan perniagaan/ majlis/ catering/ kegunaan sendiri dan sebagainya.

Jenama Aqua Sense milik in-house kami telah mendapat sentuhan yang baik dari warga PUTRAJAYA sehingga membolehkan kami mengusai pasaran peruncitan Air Mineral di pasaran tersebut. Ianya mencerminkan kualiti dan jenama kami sebagai salah satu jenama pilihan. Di antara kredibiliti kami adalah :

1. Harga yang munasabah- PASTI LEBIH REALISTIK DARI HARGA ANDA SEKARANG2

2. Tiada syarat kuantiti belian (LEMBAH KLANG) DAN TIDAK TERMASUK OEM

3. Harga boleh runding

4. Boleh buat jenama sendiri (OEM) untuk Syarikat/ sekolah/ jabatan/ kelab/ pertubuhan/ organisasi/sendiri. Design mengikut citarasa sendiri.

5. Mempunyai pendaftaran Kementerian Kewangan (MOF) dan boleh membekalkan kepada mana-mana agensi kerajaan.

6. Produk mempunyai pengiktifrafan HALAL dari JAKIM, HACCP DAN GMP dari Kem. Kesihatan

SMS KUANTITI PESANAN UNTUK MENDAPATKAN HARGA TERHEBAT KAMI DAN BANDINGKAN DENGAN HARGA BELIAN ANDA SEKARANG!!!
SILA HUBUNGI : 013 7470767

Niche: Bisnes Air Mineral | Bisnes Minuman | Konsultan Perniagaan
   
 1. Mohd Hafis Bin Arshad - Sat 1/Sep/2018, 10:04pm
  Sekiranya syarikat atau anda merupakan usahawan yang baru menceburi bidang perniagaan, kami menawarkan khidmat nasihat dan rundingan serta khusus yang dapat membantu anda untuk memenuhi kriteria sijil HALAL, GMP & HACCP dan lain-lain.

  Bayaran bermula serendah RM30 per jam.

  Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan quotation atau mahu mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan perkhidmatan kami , anda boleh menghubungi saya di nombor telefon 016-2787016 atau di 03-61783031 (Mohd Hafis Bin Arshad)
  dan juga boleh email kepada mohdhafisarshad@gmail.com

  Terima Kasih  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)