Agent/Runner Dengan Harga Borong
T Tech Enterprise @ T-tech realty sdn bhd - Sun 20/Feb/2011 1:42pm [Last Comment]
Salam 1 malaysia t-tech one stop center 100% syarikat bumiputra menawarkan pencarian agent untuk barangan seperti
1: souviner,
2:t-shirt,
3:printing,
4:paper bag,
5:keychain,
6:cadar,
7:towel,
8:f1 corprate,
9:perkhidmatan emboidry dan banyak lagi

dapatkan price list untuk agent beserta katalog

sila e-melkan ke t_tech2010@yahoo.com
019-47836545-aril

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf | Pemborong Tshirt Dan Uniform
     
  1. Khaian Enoch - Sun 20/Feb/2011, 1:50pm
    antarkan pada sy...
    union_armed@yahoo.com  
  2. Siti Zarinah - Sun 20/Feb/2011, 1:53pm
    please detail in4..
    rina79zz@gmail.com  
  3. Zahid 3 - Sun 20/Feb/2011, 2:01pm
    Saya berniaga office equipment/cenderamata sila email saya di umizahsupplies.yahoo.com  
  4. T Tech Enterprise - Sun 20/Feb/2011, 2:08pm
    salam 1 malaysia,plz check ur emel..TQ  
  5. Aizu Wsn - Sun 20/Feb/2011, 3:10pm
    please email me
    aizudin.borhan@gmail.com  
  6. Muhammad Taufiq - Sun 20/Feb/2011, 4:19pm
    email please - tobtrex@yahoo.com  
  7. Shahrul 31 - Sun 20/Feb/2011, 6:07pm
    please email :

    sharul.ek9@gmail.com  
  8. Talkbiznes - Sun 20/Feb/2011, 9:42pm
    please email to...
    amzack@rocketmail.com  
  9. Kid 2 - Sun 20/Feb/2011, 9:48pm
    berminat .. send email penjejakrezeki@yahoo.com TQ  
  10. Haniff 3 - Sun 20/Feb/2011, 11:30pm
    saya berminat sila emailkan kepada sya

    topup2me@gmail.com  
  11. Mudiki - Mon 21/Feb/2011, 12:23am
    saya berminat nk tau lebih lnjut..email ke...mudiki_ent@yahoo.com.my
    tq  
  12. T Tech Enterprise - Mon 21/Feb/2011, 12:40pm
    thanks 4 all to bcome my agent
    t-tech one stop center

    plz check ur inbox.....  
  13. Saiful 46 - Tue 22/Feb/2011, 2:06am
    saya berminat nk tau lebih lnjut..email ke...saifulayopt@yahoo.com
    tq  
  14. Tokeskrap - Wed 23/Feb/2011, 12:16am
    email me.. bomberman8997@yahoo.com  
  15. Syairazali - Wed 23/Feb/2011, 11:37am
    tolong send kan senarai gamba dan harga

    sekian
    ;)  
  16. Lynn 45 - Wed 23/Feb/2011, 12:38pm
    email details for me lynnmel0504@gmail.com
    tq..  
  17. Hasdey - Wed 23/Feb/2011, 8:11pm
    interested email me at hasdeyharimin@gmail.com  
  18. Effendy 6 - Fri 25/Feb/2011, 4:43pm
    pls email me the cataque n price list to effendy.ahwan@yahoo.com.my  
  19. Mmarienaa - Fri 25/Feb/2011, 11:37pm
    email sy detail..tq..
    mmarienaa@yahoo.com  
  20. Lienda - Sat 26/Feb/2011, 7:07pm
    email sy lienda09@yahoo.com  
  21. Jelir 2 - Sun 27/Feb/2011, 1:09pm
    emailkan ke
    jelir2003(at)hotmail(dot)com  
  22. Keliman - Tue 1/Mar/2011, 2:12pm
    pls email to isnsaujana@gmail.com  
  23. Alieseramm - Tue 1/Mar/2011, 4:49pm
    saya berminat..boleh send email kt saya.........nk cari duit lebih ni  
  24. Rohana Edi - Tue 1/Mar/2011, 11:12pm
    emailkan katalog kepada saya.
    rohanaedi@gmail.com  
  25. Aminrazali - Wed 2/Mar/2011, 3:04am
    please sent your catalogue with agent price list to aminrazali712@gmail.com  
  26. Onestopsolutioncentre - Thu 3/Mar/2011, 10:04am
    Salam....

    Bro,email kat gua skali...
    http://www.majalah.com/?classified:berminat-untuk-menjadi-agent-keuntungan-50-50-dengan-kami:6KM1BRLVL4

    Best Regards ,

    onestopsolutioncentre

    Tel : + 604 4489501
    Fax : + 604 4489501
    Mobile : + 6016 4234936
    Email : izedteguhjaya@gmail.com
    Website: onestopsolutioncentre.blogspot.com  
  27. Hazwan 3 - Sun 6/Mar/2011, 12:42am
    berminat.emelkan hazwan17cbc@gmail.com  
  28. Khaian Enoch - Mon 7/Mar/2011, 12:13am
    saya pun berminat

    union_armed@yahoo.com  
  29. Zack 56 - Mon 7/Mar/2011, 9:34pm
    email me too as soon as possible '' zackween_zaci@yahoo.com  
  30. Adiba - Tue 8/Mar/2011, 5:55pm
    plz email 2 me
    berg_mka@yahoo.com
    tq  
  31. Embun 3 - Sat 12/Mar/2011, 1:33am
    interest!!!
    please email me. TQ
    daalish_ayunis@yahoo.com  
  32. Ummuraudhah - Mon 14/Mar/2011, 9:57pm
    sy berminat..email sy di ummuraudhah01@yahoo.com  
  33. Anna 26 - Thu 17/Mar/2011, 8:33pm
    email saya...
    rohanaedi@gmail.com  
  34. Chrome Creative - Tue 19/Apr/2011, 10:53pm
    kedai ktne yer?.

    emelkan katalog &price list kt chromecreative.co@gmail.com  
  35. Zirah - Tue 24/May/2011, 1:42pm
    email saya
    hazirahmdnoor@yahoo,com  
  36. Juta1 - Thu 26/May/2011, 7:10pm
    sy juga kayadoit@yahoo.com.my  
  37. Zack 50 - Sun 29/May/2011, 11:38pm
    tawaran yg menarik. tlg email kpd saya juga. tq.  
  38. T Tech Enterprise - Tue 31/May/2011, 1:02am
    sila tinggalkan emel anda.- col 0194341211-aril..TQVM  
  39. Syifa - Tue 31/May/2011, 11:48am
    tlg emailkan kpd sy juga..

    selodimohdghazali@gmail.com  
  40. Phaa - Thu 2/Jun/2011, 2:00pm
    antarkan pada sy...
    phaa_89@yahoo.com  
  41. Nuar11 - Fri 3/Jun/2011, 10:35am
    saya pun nak juga.
    nwdynamic@yahoo.com  
  42. Mardhiah 5 - Sat 22/Oct/2011, 4:23am
    salam saya pun nk jg.saya duk kulim jg.email kat sy mardhiah.dieya@yahoo.com  
  43. Candy 7 - Wed 24/Oct/2012, 10:25pm
    Berminat..
    emel details....
    cute_maruko@hotmail.com  
  44. Mohd Fauzi Salman - Sun 28/Oct/2012, 11:03pm
    nak join.bole emailkan detail x? foji_grunge@yahoo.com  
Page 1   (Total 44 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)