Agent Gel Tahan Lama Lelaki Diperlukan! Keuntungan 100%. Margin Tinggi.
Alif 8258 - Thu 30/May/2013 2:59pm [Last Comment]
Salam dan salam sejahtera. Saya ingin membuka tawaran kepada Tuan/Puan untuk menjadi agent Zara SuperGel. Produk yang masih baru di pasaran, telah dilancarkan pada 15 April 2013.

Zara SuperGel bukan seperti gel tahan lama yang lain. Produk ini telah mendapat sambutan yang hebat daripada testimoni sebelum hari perlancaran lagi.

Zara SuperGel telah diadun khas menggunakan 100% herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu anda tahan lebih lama dan menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang. Antara kelebihan utama yang terdapat pada ZaraSuperGel adalah:

✔ Mudah dibawa dan mudah digunakan.
✔ Berkesan memulihkan ejakulasi pramatang.
✔ Tidak menimbulkan rasa kebas dan panas pada "senjata" anda.
✔ Meningkatkan kenyakitan diri dan kenikmatan seksual.
✔ Meningkatkan kualiti hubungan intim dan dapat memuaskan pasangan.
✔ Bersih dan suci (boleh dibawa solat).
✔ Tiada campuran bahan kimia. 100% herba terpilih. Selamat, mudah dan sangat berkesan.
✔ Boleh guna sebanyak 50 - 70 kali untuk sebotol.
✔ Membuat "senjata" anda kelihatan lebih bersih dan akan bertukar kepada warna kemerah-merahan (warna kulit asli).

Anda tidak perlu risau dengan keselamatan produk Zara SuperGel. Ianya di jamin selamat dan formulanya dikawal agar tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Zara SuperGel mudah, selamat, dan berkesan.

Saya dengan berbesar hati ingin memperlawa Tuan/Puan untuk menjadi agen jualan Zara SuperGel.

Kelulusan KKM masih dalam permohonan. Permohonan mengambil tempoh selama 3 tahun.

Produk saiz: 5 ML (Gel) - Boleh guna 50 - 70 kali.
Harga Jualan: (Sila Hubungi Kami)
Harga Agent: (Sila Hubungi Kami)

Tunggu apa lagi? Tawaran dibuka hanya untuk 10 orang sahaja.

SMS AGENT ke 017-5195758 atau email lot898@gmail.com.

Niche: Dewasa 18sx
 
1. Namza 2 - Sat 6/Jul/2013, 2:02am
berminat jadi agen emailkan harga dan syarat

teknova7968@gmail.com  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..