Agent Direct Dari China
June 8 - Wed 19/May/2010 3:21pm [Last Comment]
Saya merupakan agent direct yang berhubung dengan pembekal dari negara China. Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan bekalan seperti baju kanak-kanak, baju-baju wanita, cenderamata dan lain-lain barangan dari negara tersebut boleh menghubungi saya melalui email chinadirectagent@yahoo.com

Anda digalakkan memberikan spesifikasi lengkap (gambar,material,gred barang yang diperlukan,kuantiti,budget dan lain2). Sesuai bagi mereka yang berminat untuk menjalankan perniagaan & yang telah menjalankan perniagaan. Saya base di Melaka.

Niche: Produk Dari China | Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Wanita | Kedai Cenderahati Dan Kraf
     
  1. Reen 5 - Wed 19/May/2010, 3:31pm
    Kat kl/selangor takde ajen ke? kat mana nak tengok katalog?  
  2. Basha Marjan - Wed 19/May/2010, 4:28pm
    tolong hantar katalog n harga kepada shameer04@yahoo.com  
  3. Normaini 2 - Wed 19/May/2010, 8:58pm
    Nak tanya ada tak bekal Selimut brand Chuai Li?  
  4. Cik Kak - Thu 20/May/2010, 8:18am
    boleh bagi quotation untuk harga kain ela direct dari china ...
    sittiaisah@yahoo.com  
  5. Annahcollection - Thu 20/May/2010, 10:44am
    boleh email kat saya annahcollection@yahoo.com saya berminat nk ambik bj kanak2 n dewasa  
  6. Viryuni - Thu 20/May/2010, 2:41pm
    emailkan pada saya juga. yusevirtualmart@yahoo.com  
  7. Alin 5 - Thu 20/May/2010, 6:17pm
    tlg emailkan saya katalog, harga borong, moq n syarat nak jadik agent ke email add. faizatuladdlina@hotmail.com
    tq  
  8. Yatynizam - Fri 21/May/2010, 8:33am
    email saya quotation untk kain cotton
    sholehat@yahoo.com.my  
  9. Hazwani 2 - Fri 21/May/2010, 10:43am
    boleh x emailkn ke sya detail brg yg ada... base kt melaka tu melaka ktne?

    ni email add : rh_haziqah@yahoo.com  
  10. Jue 18 - Fri 21/May/2010, 2:06pm
    boleh x emailkan sye katalog,hrga borong brg2 spti kain ela,baju knk2 n lain2...sye tgl kaws.dkt dgn melake, u tgl kt kaws. mne ek??email jueliea_81@yahoo.com  
  11. Haryati - Sun 23/May/2010, 9:16pm
    tlg emailkan saya katalog, harga borong, moq n syarat nak jadik agent ke email add. haryatiazami@yahoo.com  
  12. Afiq 2 - Mon 24/May/2010, 10:38am
    email saya qoutation and harga baju baby di afiqanizam@ymail.com. Ape syarat nya?  
  13. Roslinda Binti Yaakob - Mon 24/May/2010, 3:00pm
    boleh tak emailkan detail kepada email address saya ndaa_955@yahoo.com  
  14. Nikalyna - Tue 25/May/2010, 9:14am
    june8.kami adalah agent forwarding.kami sedia memberi pakej terbaik utk anda.harga boleh dirunding.TQ.  
  15. Sheikh Mohd Najid - Tue 25/May/2010, 9:58pm
    tolong bagi harga borong untuk cenderamata dan contoh2 cenderamata...
    terima kasih...
    email sheikh5485@yahoo.com  
  16. Zila 6 - Wed 26/May/2010, 11:31am
    Boleh bagi contoh gambar dan harga untuk kain cotton semeter dan contoh cenderamata yg sesuai untuk dijadikan cenderahati perkahwinan berserta dgn harga ke azilayasin@gmail.com  
  17. Nor Azida 2 - Mon 31/May/2010, 11:00pm
    Boleh emailkan katalog patung teddy bear dan karector kartun lain sekiranya ada..
    terima kasih.
    norazida22@yahoo.com  
  18. Fatnin - Tue 1/Jun/2010, 10:36am
    boleh email details

    rien1303@yahoo.com  
  19. Aeroct - Wed 2/Jun/2010, 3:47pm
    saya berminat nerniaga pakaian seperti tshirt, cardigan. blouse, n aksesori pakaian.. boleh sy tau harga?  
  20. Aiqlan - Sat 5/Jun/2010, 12:20am
    saya berminat untuk berniaga utk blouse, dress. maxi...email saya aiqlan@yahoo.com  
  21. Fazura - Sat 5/Jun/2010, 9:46pm
    tlg emel kat sy catalog baju tshirt dewasa n kanak2...dgn sebutharga ye  
  22. Eleannor77 - Mon 7/Jun/2010, 10:43am
    sy berminat, boleh tolong emailkan catalog baju kanak2 + dewasa n sebutharga kepada sy.k..Eleannor@yahoo.com.my  
  23. Gie 3 - Mon 7/Jun/2010, 11:04am
    boleh bagi qt utk kain pasang dan baju dewasa ke zifah73@gmail.com  
  24. Suhaila 3 - Mon 7/Jun/2010, 1:17pm
    saya pun berminat untuk berniaga blouse, dress, maxi da blouse. email saya sheilav6@yahoo.com  
  25. Norzihan - Tue 8/Jun/2010, 2:52pm
    saya berminat.pls email me katalog n quotation at norzihanmy@yahoo.com  
  26. Gee 10 - Tue 8/Jun/2010, 3:03pm
    boleh kasih detail kat saya tak? terima kasih
    email: geecollection@hotmail.com  
  27. Mas 14 - Wed 9/Jun/2010, 10:25am
    plz email katalog and quotation at niasyazana@yahoo.com.my  
  28. Hazlin 2 - Thu 10/Jun/2010, 6:03pm
    saya amat berminat untuk berniaga blouse, dress, maxi dan blouse dan baju kanak-kanak terutamanya. tolong email katalog dan harga di lin.hazlin@gmail.com  
  29. Sitibeauty - Wed 16/Jun/2010, 1:22pm
    tolong emailkan saya katalog, harga borong, moq n syarat nak jadik agent ke email add. sitie03@yahoo.com
    tq  
  30. Mefaa - Thu 17/Jun/2010, 12:55am
    sy berminat.boleh hantar detail(katalog barang,harga) ke fukunomesi@gmail.com  
  31. Shanie - Fri 18/Jun/2010, 3:07pm
    boleh send detail katalog / price kat saya coz skarang sedang cari pembekal tuk baju baby n kanak2 yang berjenama dari china...
    tq...shaniz_ross@yahoo.com  
  32. Sera - Sat 19/Jun/2010, 12:47pm
    boleh email gambar dan harga untuk baju N seluar kanak2 3thn ke atas, jika ada katalog lagi bagus ke maserao@yahoo.com.my  
  33. Pinat - Sun 20/Jun/2010, 4:12am
    Saya pun nak tahu lebih lanjut berkaitan perkara ni. Kalau dapat tengok katalog sekali lagi bagus. E-mail saya di shfinas@gmail.com  
  34. Ila Ahmad - Wed 23/Jun/2010, 10:17pm
    boleh send katalog & quotation. saya berminat nak beli kain cotton, baju kanak2 & dewasa
    email ke jutawanila@gmail.com  
  35. Syuhaida 2 - Wed 30/Jun/2010, 1:09am
    boleh bagi katalog/harga untuk baju kanak-kanak perempuan : syuhaida7419@ovi.com
    timakasih  
  36. Nafiza - Wed 30/Jun/2010, 6:34pm
    boleh bg i harga untuk pakaian kanak2,baby n dewasa..kalau ada kasut pun blh jugak..na_fiza81@yahoo.com ( ASAP )  
  37. Dinani Boutique - Fri 2/Jul/2010, 1:45pm
    Salam..

    Tlg emailkn quotation untuk beli kain2 ela yer...

    dinani2u_gallery@yahoo.com  
  38. Rohayu 2 - Sun 4/Jul/2010, 9:07pm
    sy berminat.boleh hantar detail(katalog barang,harga) ke ayumi822004@yahoo.com  
  39. Bai 3 - Thu 22/Jul/2010, 1:31pm
    email saya katalog utk pakaian kanak2, tq
    baibagus@gmail.com  
  40. Aida 28 - Sat 7/Aug/2010, 11:24am
    tolomg hantar katalog ke email saggy_rose@yahoo.com  
  41. Kairulshril - Sun 8/Aug/2010, 7:36am
    tolong email kepada saya katalog beserta harga plz....taufiq1808@yahoo.com  
  42. Awin 2 - Sun 22/Aug/2010, 9:48pm
    email kpd awien1610@yahoo.com  
  43. Encikbisnes - Sat 11/Sep/2010, 3:01pm
    hantar katalog ke razmantino@gmail.com  
  44. Man 17 - Fri 1/Oct/2010, 9:08pm
    boleh dapatkan gps?

    email kepada saya abd_rahman1105@yahoo.com  
  45. Sharifah 13 - Wed 13/Oct/2010, 12:12am
    pls send katalog barang2 seperti bag cartoon princess,ben 10,water bottle,water bottle holder,tuala budak2 cartoon barney n many more.
    sharifah29@ymail.com  
  46. Lina 23 - Mon 18/Oct/2010, 12:01am
    tolong email full katalog.kedai di mana?tq
    dewilina7@yahoo.com  
  47. Ayi1727 - Sun 7/Nov/2010, 12:46am
    please email kpd saya....memang berminat...kalu bleh barangan berkaitan perkhemahan, memancing.. or survival set...atau apa2 yg berkaitan...emailkan ke ayi1727@live.com  
  48. Matzerk - Tue 7/Dec/2010, 9:46pm
    Salam,

    Saye tgh mencari2 supplier replika barang antik untuk diletakkan dlm frame. saiz yang sederhana kecil..tlg email ke mat_zerky@yahoo.com.my  
  49. Saiful 24 - Tue 7/Dec/2010, 11:53pm
    nk beli pendrive berkapasiti tinggi seperti 64GB,128GB, dan 256Gb..
    blh bg hrga dan minimum order..
    sy di melaka..

    antivirus2508@yahoo.com  
  50. Hajahnur 2 - Fri 17/Dec/2010, 6:32pm
    email kan saya cataloge handbag, brooch, gelang, cincin & kasut kat email saya...... Harganye jugak ye.... hajahnur82@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 61 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)