Agen Topup Diperlukan. Nak Mini Server Pon Boleh
Topuprimaalliq @ AMS Multihub Enterprise - Mon 9/May/2011 12:27pm [Last Comment]
join saya di www.rimaalliq.com .dengan harga yg murah dari segi pendaftaran dan kadar keuntungan yang tggi .bagi agen biasa maxis 2.5%,celcom 3%,dg 1.5%,hot ticket 3% dan banyak lg dengan yuran rm25 shj! bg yg meminati MINI SERVER,1% dr jualan agen anda dpt keuntungan dan yuran agen anda ambil 100%.yuran terendah iaitu rm500 sahaja.sms 0177860670 jika berminat

Niche: Ejen Topup | Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Jojie 3 - Wed 11/May/2011, 3:05am
Agent E-Reload Diperlukan .
Maxis 3%
Celcom 4%
Digi 2.5%
Pendaftaran PERCUMA
Sms nama penuh dan no.h/p yang
nak didaftarkan ke 0123888414.
Pendaftaran hanya untuk pengguna
no.celcom sahaja.  
2. Bisnes Prepaid Dan Reload - Wed 11/May/2011, 11:14pm
Celcom 4.5%
U-Mobile 4.0%
Hot Ticket 4.0%
Maxis 3.2%
Digi 2.1%

No Celcom,Maxis,Digi Boleh Daftar..

www.superreload.co.cc  
3. Faiz 36 - Wed 18/May/2011, 1:11pm
MINI SERVER untuk dijual...harga buka rm500...harga boleh nego lagi...harga asal mini server ni rm750..boleh tgk kt web dia..so, sy nk jual murah2 jer..
http://www.myprepaid2u.com/bm/pakej.html

setiap penambahan modal rm100 akan mendapat 1% daripada rm100..contohnya anda msukkan modal rm100..anda akan dapat rm101..

jika anda masukkan modal sebanyak rm500, anda akan dapat rm505...


-Anda mengurus sendiri perniagaan anda
-MEMPUNYAI JENAMA ANDA SENDIRI (ezyprepaid4u, starreload, kilattopup atau lain2.)
-Yuran pendaftaran AGEN ditentukan sendiri oleh anda
-Anda dapat mendaftarkan AGEN tanpa had secara percuma
-100% yuran pendaftaran AGEN milik anda
-Dapat SMS report transaksi
-Support customer service 12jam/hari dari 9pg-9mlm
-Cepat, pantas, dan tepat
-Format sms mudah menggunakan HP dan yahoo messenger
-4% Celcom, 3% Maxis, 2% Digi, 4% Umobile& 10% iTalk


ANDA BOLEH DAFTAR AGEN ANDA SECARA PERCUMA...
YURAN ANDA YANG TENTUKAN...

HUBUNGI SAYA JIKA BERMINAT..

0139359973
0179284580  
4. Topuprimaalliq - Sat 21/May/2011, 10:27pm
celcom ko kecik bro...aku 3.5% then italk aku 13%  
5. Imransyakir - Fri 17/Jun/2011, 6:53pm
nk topup 4.50% celcom? aku bagi discoun... 50 ringgit je... msj o call aku
0132567908.. cepat2 selagi promosi masih ada...  
6. Airul 2 - Sat 9/Jul/2011, 12:44am
TokeyTopup.com merupakan General Manager yang berdaftar dengan serve A&A Mobile yang diterajui oleh ZM Easy Mobile (KT0230033-M) carian SSM. Serve A&A Mobile merupakan serve yang terbaru dengan pelan pemasaran yang hebat pernah dikeluarkan oleh ZM Easy Mobile. Antara produk yang disediakan oleh syarikat ialah e-reload iaitu menjual topup secara sms tanpa kad kepada pelanggan dengan hanya menghantar code sms mudah kepada serve dan serve akan menghantar topup kepada pelanggan.

TokeyTopup.com dikendalikan oleh Airul Nizam yang berada di Shah Alam. TokeyTopup.com diwujudkan adalah untuk menaja agen yang ingin mendaftar dan memperoleh keuntungan yang tinggi dari syarikat selain berkongsi pelan pemasaran kepada anda yang berminat untuk menjadi usahawan topup.

Dengan pelbagai pakej yang menarik dan yuran pendaftaran yang murah, sesiapa pun boleh menyertai TokeyTopup.com. Jika anda berminat untuk menjadi Tokey Topup, anda amat dialu-alukan untuk mendaftar dengan TokeyTopup.com.

Jika anda mempunyai masalah pendaftaran dan dan tidak faham, anda boleh menghubungi saya melalui sms/call 019-2921144.

Jika anda mempunyai masalah topup tidak masuk,masalah tambah modal atau masalah teknikal, sila hubungi careline di talian 014-8307732.

Sekian terima kasih,

Airul Nizam,
Admin TokeyTopup.com.
H/p: 019-2921144


Read more: http://www.tokeytopup.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..