Agen Streamyx dan Unifi, Pampers, Syampoo dan Air Berkabonat
Nazli Bin Tamri @ Nash Restu - Tue 22/Mar/2011 5:30pm [Last Comment]
salam warga majalah semua.

Disini saya ada menawarkan peluang-peluang menambah pendapatan secara sambilan ataupun sepenuh masa.
1)agen streamyx dan unifi untuk kawasan lembah kelang
2)menjual pampers jenama huggies dan mamy poko
3)menjual syampoo rambut dan badan jenama winter
4)menjual air berkabonat dan lain-lain lagi

Hubungi saya ataupun sms 013-3286020

Disamping itu juga saya sedang mencari ruang perniagaan didalam kedai luas 8x8 dikawasan meru kelang dengan kadar sewa 100-150.hubungi saya ataupun sms 013-3286020

Niche: Pemborong Lampin | Bisnes Broadband
     
  1. Narumi - Tue 22/Mar/2011, 7:34pm
    salam sye bermnat nak tmbh pndptn smbiln..-haqifa1@yahoo.com.my  
  2. Nazli Bin Tamri - Tue 22/Mar/2011, 8:37pm
    salam
    narumi dari mana ya,bisnes apa yang nak buat.kalau boleh sms saya je,nanti saya call balik.terimakasih  
  3. Rizal Azami - Wed 23/Mar/2011, 11:27am
    pampers tu packing ori tak?kalo packing sama mcm kedai sy nak..email mohdmasrizalazami@yahoo.com  
  4. Noorazlin Bt Nordin - Mon 4/Apr/2011, 7:39am
    minat jd agen unifi/streamyx-azlin@maxoildistribution.com  
  5. Miss Ema - Fri 8/Apr/2011, 2:53pm
    quality pampers same mcm kat kedai ker? klau sama, email saya, suzushii_gurl@yahoo.com  
  6. Nazli Bin Tamri - Sat 9/Apr/2011, 5:25pm
    noorazlin dan miss ema sms no anda supaya saya boleh hubungi anda semula  
  7. Media Global Enterprise 2 - Sun 10/Apr/2011, 8:26am
    sila emel harga, saiz, kuantiti pampers ke pampers.murah@yahoo.com. tksh  
  8. Nazli Bin Tamri - Sun 10/Apr/2011, 12:20pm
    salam buat semua warga majalah,sekiranya anda perlukan info apa yang saya iklankan sila terus tel/sms ke no 0133286020 untuk info yang lebih cepat kerana saya jarang online  
  9. Yoo - Mon 11/Apr/2011, 9:10am
    en.Nazli, boleh x bg senarai harga untuk pampers. Saya pn ada buka kdi pamper di perak. klu berpatutan kita boleh jd biz partner.
    yoocmazrul@yahoo.com  
  10. Jual Wifi - Thu 14/Apr/2011, 2:15am
    internet percuma tiap2 bulan tanpa perlu risau bil bulanan. 100% terbukti. emel sy di freewifi4all@yahoo.com  
  11. Borabora - Thu 14/Apr/2011, 9:10am
    en.nazri, emailkan sy detail biz pampers n air berkarbonat.tQ

    cylabora@gmail.com  
  12. Norishah 2 - Sun 17/Apr/2011, 12:40am
    salam,tlg emailkan kpd saya biz pampers & air karbonat

    aisyalizal_82@yahoo.com.my  
  13. Nazli Bin Tamri - Sun 17/Apr/2011, 9:08pm
    assalamualaikum kepada yoo,jual wifi,borabora dan norishah 2 sila sms saya untuk keterangan yang lebih cepat sebab saya jarang online.terimakasih  
  14. Ahmad Fikry - Fri 6/May/2011, 4:28pm
    saya nak detail air karbonat
    tw_1199@yahoo.com  
  15. Semalu - Sun 19/Jun/2011, 10:08am
    kalo area jb boleh tak? kalo boleh sila e mail detail berkenaan agen streamyx dan air berkarbonat

    semalu7@gmail.com  
  16. Myfasha - Fri 8/Jul/2011, 4:57pm
    email dekat saya price.

    myfasha  
  17. Kocok - Mon 18/Jul/2011, 12:09pm
    sy minat email sy iezmanaries@yahoo.com  
  18. Aida 103 - Sun 24/Jul/2011, 4:59pm
    sy minat nak jual lampin baby. sweet_eyeda@yahoo.com  
  19. Wan Suhaimi Bin Wan Jusoh - Wed 9/Nov/2011, 11:24pm
    salam saya berminat nak jadi ejen unifi mcmana wan 0192091325 atau email isanabil@yahoo.com,my  
  20. Nazli Bin Tamri - Mon 18/Mar/2013, 12:09pm
    topic c1ose for pampers  
Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)