Agen Menjual Coklat Diperlukan
Najihati An Nur Sabarudin - Sat 25/Dec/2010 12:01pm [Last Comment]
sesiapa yang berminat untuk menjual coklat,boleh lah menghubungi saya.

anda akan di beri komisyen dengan setiap jualan yang di buat....

Niche: Program Dropship
     
  1. Shouta - Sat 25/Dec/2010, 12:15pm
    emailkan takumi.yako@gmail.com  
  2. Najihati An Nur Sabarudin - Sat 25/Dec/2010, 12:28pm
    jap lagi sy emailkan senarai harga ya...  
  3. Nur Adilah - Sat 25/Dec/2010, 12:31pm
    :)  
  4. Najihati An Nur Sabarudin - Sat 25/Dec/2010, 12:40pm
    TQ Adilah  
  5. E9rose - Sat 25/Dec/2010, 12:42pm
    email details...

    e9rose@yahoo.com  
  6. Suraida Rahmat - Sat 25/Dec/2010, 12:56pm
    emailkan details kt sy jugk ye.. suraidarahmat@gmail.com  
  7. Najihati An Nur Sabarudin - Sat 25/Dec/2010, 12:59pm
    saya dah emailkan pn...sila lah lihat ya..  
  8. Rohazni - Sat 25/Dec/2010, 1:00pm
    salam.semua org suka coklat.sy ingin jd pengedar..berapa komisen sy dpt.email rohz51@yahoo.com  
  9. Najihati An Nur Sabarudin - Sat 25/Dec/2010, 1:24pm
    TQ..sy da pn email kan pada kamu....  
  10. Isha 2 - Sat 25/Dec/2010, 1:35pm
    emel details Aishfa_17@yahoo.com  
  11. Usna - Sat 25/Dec/2010, 1:37pm
    email...hamalina@bluehyppo.com  
  12. Siti07 - Sat 25/Dec/2010, 1:55pm
    salam..
    sile email : juzme_ash@yahoo.com

    tq  
  13. Emma69 - Sat 25/Dec/2010, 2:12pm
    email detail produk sbg agen ke irmaz69@yahoo.com  
  14. Aina 15 - Sat 25/Dec/2010, 2:36pm
    email me : aina.ira95@gmail.com  
  15. Al Attas Generation - Sat 25/Dec/2010, 2:46pm
    sy minat alattasgeneration@yahoo.com  
  16. Izaliza - Sat 25/Dec/2010, 3:21pm
    email me

    izaliza09@yahoo.com  
  17. Nur Adilah - Sat 25/Dec/2010, 4:13pm
    sama2...org melayu,kna tolg bangsa kita...good luck:)  
  18. Farahjusoh - Sat 25/Dec/2010, 4:42pm
    Salam...sy menjalankan biz consignment u homemade chocolate. Jika berminat blh emailkan di nfr_shah@yahoo.com  
  19. Kedai Cikjan - Sat 25/Dec/2010, 4:48pm
    email detail plis.. kedaicikjan@gmail.com  
  20. Ms Nora - Sat 25/Dec/2010, 8:58pm
    catalog plz..
    sna.amin@gmail.com  
  21. Shop - Sat 25/Dec/2010, 9:15pm
    email katalog & price plz...detail also ya..
    ishshaaisya@rocketmail.com  
  22. Faizal 49 - Sat 25/Dec/2010, 10:17pm
    email me : faizal.atan768@gmail.com  
  23. Hyszura - Sat 25/Dec/2010, 10:26pm
    email saya..izuranordin@gmail.com  
  24. Khalida - Sat 25/Dec/2010, 11:39pm
    Email saya skss_05@yahoo.com  
  25. Mohd Faisal 4 - Sat 25/Dec/2010, 11:47pm
    email detail irfa_5@yahoo.com.my  
  26. Nisa 8 - Sun 26/Dec/2010, 12:19am
    vannesa8829@yahoo.com  
  27. Ziah - Sun 26/Dec/2010, 12:33am
    berminat jugak
    shaziah.alfaiz@gmail.com  
  28. Springfair - Sun 26/Dec/2010, 1:35am
    Semua Usahawan Coklat dan produks kering. Kita ada Exhibition Booth untuk di sewa di Spring Fair 2011 ke-6 yang berada dari Januari 27-30, 2011 di EXPO @ Danga City Mall, Johor Bahru. Spring Fair 2011 ialah Promosi Menyambut Tahun Baru Cina dan coklat ialah se-jenis gift Cina yang suka. Usahawan boleh kumpul sekali dan sewa booth lagi kurang murah. Promosi ada dalam dewan air-con yang baik untuk coklat. Kita ada terima buyers dari luar negara, eg: USA, Hungary and lain2. Minta hubungi 016-360 6956 atau email: pacizone@gmail.com http://www.pacizone. com  
  29. Harraz - Sun 26/Dec/2010, 7:17am
    email pada saya harraz291@yahoo.com  
  30. Syuhaimin - Sun 26/Dec/2010, 9:31am
    TART SPECIAL BENTUK SAYURAN DAB BUAH SILA LAWAT http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=17131&id=100001897676470  
  31. Noreeliana Mohammad - Sun 26/Dec/2010, 12:51pm
    tlg emailkan sy..berapa komisyen diberikan zuhaina83@gmail.com...asap..tq  
  32. Najihati An Nur Sabarudin - Sun 26/Dec/2010, 11:33pm
    best nya...ada karnival...kalau free boleh jugak joint kan...tapi kalau sesapa yang nak jualkan kat sana pn ok...sapa orang johor...  
  33. Najihati An Nur Sabarudin - Sun 26/Dec/2010, 11:55pm
    Ada tak yang nak jualkan kat ofis or pada kawan2...kalau ada yang berminat boleh kita bincang....just bagi email korang....  
  34. Syida 3 - Mon 27/Dec/2010, 11:10am
    emailkn kt saye..tq
    mizz_syida@yahoo.co.uk  
  35. Alieza 2 - Mon 27/Dec/2010, 11:56am
    salam
    emailkan kat saya aliezaliza@yahoo.com.my  
  36. Rimbun - Mon 27/Dec/2010, 12:40pm
    boleh email sy pic coklat n harga?

    rimbunemas@gmail.com  
  37. Intan Rahayu Hamid - Mon 27/Dec/2010, 6:10pm
    sila emailkan ke intanrahayu@hotmail.com. Jgn lupa gambar, k.  
  38. Umi 8 - Tue 28/Dec/2010, 2:10pm
    nj_umi@yahoo.com  
  39. Najihati An Nur Sabarudin - Wed 29/Dec/2010, 3:22pm
    kalau nak oreo choc with edible image pn saya ada buat...
    please email sy jika ada sebarang pertanyaan...
    jihacute87@yahoo.com.my  
  40. Ahmadyani - Wed 29/Dec/2010, 3:46pm
    Salam, boleh emel kan senarai harga coklat dan juga gambar2 coklat tersebut ke emel sya ahmadyaniemrizal@gmail.com

    terima kasih..  
  41. Harraz - Fri 31/Dec/2010, 3:30pm
    mana ni? saya tak dapat email pun? harraz291@yahoo.com  
  42. Fiqaa - Sun 2/Jan/2011, 6:18pm
    emelkan pade saye,

    mesejtome@gmail.com  
  43. Norea - Mon 3/Jan/2011, 10:42pm
    salam, emailkan pada saya boleh....hadiff_haniff@yahoo.co.my  
  44. Zaanie - Thu 6/Jan/2011, 3:32pm
    assalam e mel sya zaanie2512@gmail.com  
  45. Najihati An Nur Sabarudin - Fri 7/Jan/2011, 12:21am
    misah,ur email please...  
  46. Akuismeudy - Sun 9/Jan/2011, 12:27am
    email saya tiaharidz@yahoo.com  
  47. Fiq 6 - Sun 9/Jan/2011, 4:43pm
    sy bermint tlg email details kt
    mohd_fiq57@yahoo.com  
  48. Intan 51 - Sun 9/Jan/2011, 4:50pm
    june_tij@yahoo.com
    pls email details..  
  49. Najihati An Nur Sabarudin - Fri 14/Jan/2011, 9:22am
    salam...kalau berminat nk order box choc..harga murah...pls email me....
    jihacute87@yahoo.com.my  
  50. Atikah 4 - Fri 21/Jan/2011, 6:11pm
    sila emel saya senarai harga coklat dan gambar.. terima kasih.

    mizwika@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 64 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)