Agen Hartanah dan Funder Projek
M Sany Bin A Malik @ Green Lane Resources - Fri 7/Jan/2011 9:13pm [Last Comment]
Perkhidmatan yang disediakan adalah menjadi agen yang sah kepada owner tanah yang nak jual tanah, mencari mana-mana kontraktor/developer yang memerlukan fund untuk projek yang telah di award(Proof of LA or LOI). Tak kira apa projek pun. Kepada yang sedang mencari tanah juga boleh call saya.

Call saya untuk perbincangan serius di 019-377 2545 (Sany).

Niche: Tanah Untuk Dijual | Mencari Pelabur | Agen Hartanah
     
  1. Hairi 5 2 - Sat 8/Jan/2011, 2:15am
    salam en sani,
    saya berminat nak jadi egen hartanah..di mana saya boleh belajar...  
  2. Amygold - Sat 8/Jan/2011, 11:56am
    send detail fazdiey09@gmail.com  
  3. Saifuddin 2 - Sat 8/Jan/2011, 1:52pm
    Salam En Sany,
    Sila visit tanah saya dkt ruangan rumah untuk dijual kt cemerlang heights. Rsnya boleh klik dekat nama saifuddin 2 and it will show the advertisement. If boleh direvalue blk...and contact me 0173493831, tg emma.  
  4. M Sany Bin A Malik - Sat 8/Jan/2011, 10:06pm
    salam...saya akan reply you all very soon.

    Kepada en.hairi anda boleh mendaftar dgn sykt hartanah atau call saya.  
  5. Andy 10 - Sat 8/Jan/2011, 10:27pm
    aqw da tanah yg mau di jual di daerah sabah luas 1 ekar....macam mana En sany bleh tlong niagakan  
  6. M Sany Bin A Malik - Sat 8/Jan/2011, 10:37pm
    boleh..sila call saya atau emel ke floortrap@hotmail.com detailnya.....apa pun blh discuss.  
  7. Boss 2 - Sun 9/Jan/2011, 11:41pm
    macam mana kalau saya ada satu teknologi yg dibawa dari china..teknologi hijau(highly recomended by the government) tapi perlu berjumpa untuk bincang lanjut...bleh dapat fund jugak ke?  
  8. Ikhtiaruddin - Mon 10/Jan/2011, 8:39am
    boleh email kan detail kat saya? admin@malaysianrecruitment.com  
  9. Suzaini - Mon 10/Jan/2011, 8:43am
    tanah 2ekar suku untuk dijual segera di batu 14 jalan kapar.
    contact owner 0102691353 - zaini  
  10. M Sany Bin A Malik - Tue 11/Jan/2011, 10:49am
    kepada boss 2...blh kita jumpa?....klu ada buyer or sponsor blh dibincangkan..  
  11. Mohdkhairani - Wed 19/Jan/2011, 12:53am
    area mana...lokasi ...diutamakan pulau indah dan sekitar pelabuhan klang barat...sekitar lembah klang ...klu projek cantik boleh buat duit ok  
  12. Mahadi Sulaiman - Mon 7/Feb/2011, 9:29pm
    Tanah area Kepong 7-8 ekar dikehendaki. Jika ada, call 012.358.5207  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.