Agen Hartanah dan Funder Projek
M Sany Bin A Malik @ Green Lane Resources - Fri 7/Jan/2011 9:13pm [Last Comment]
Perkhidmatan yang disediakan adalah menjadi agen yang sah kepada owner tanah yang nak jual tanah, mencari mana-mana kontraktor/developer yang memerlukan fund untuk projek yang telah di award(Proof of LA or LOI). Tak kira apa projek pun. Kepada yang sedang mencari tanah juga boleh call saya.

Call saya untuk perbincangan serius di 019-377 2545 (Sany).

Niche: Tanah Untuk Dijual | Mencari Pelabur | Agen Hartanah
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Hairi 5 2 - Sat 8/Jan/2011, 2:15am
    salam en sani,
    saya berminat nak jadi egen hartanah..di mana saya boleh belajar...  
  2. Amygold - Sat 8/Jan/2011, 11:56am
    send detail fazdiey09@gmail.com  
  3. Saifuddin 2 - Sat 8/Jan/2011, 1:52pm
    Salam En Sany,
    Sila visit tanah saya dkt ruangan rumah untuk dijual kt cemerlang heights. Rsnya boleh klik dekat nama saifuddin 2 and it will show the advertisement. If boleh direvalue blk...and contact me 0173493831, tg emma.  
  4. M Sany Bin A Malik - Sat 8/Jan/2011, 10:06pm
    salam...saya akan reply you all very soon.

    Kepada en.hairi anda boleh mendaftar dgn sykt hartanah atau call saya.  
  5. Andy 10 - Sat 8/Jan/2011, 10:27pm
    aqw da tanah yg mau di jual di daerah sabah luas 1 ekar....macam mana En sany bleh tlong niagakan  
  6. M Sany Bin A Malik - Sat 8/Jan/2011, 10:37pm
    boleh..sila call saya atau emel ke floortrap@hotmail.com detailnya.....apa pun blh discuss.  
  7. Boss 2 - Sun 9/Jan/2011, 11:41pm
    macam mana kalau saya ada satu teknologi yg dibawa dari china..teknologi hijau(highly recomended by the government) tapi perlu berjumpa untuk bincang lanjut...bleh dapat fund jugak ke?  
  8. Ikhtiaruddin - Mon 10/Jan/2011, 8:39am
    boleh email kan detail kat saya? admin@malaysianrecruitment.com  
  9. Suzaini - Mon 10/Jan/2011, 8:43am
    tanah 2ekar suku untuk dijual segera di batu 14 jalan kapar.
    contact owner 0102691353 - zaini  
  10. M Sany Bin A Malik - Tue 11/Jan/2011, 10:49am
    kepada boss 2...blh kita jumpa?....klu ada buyer or sponsor blh dibincangkan..  
  11. Mohdkhairani - Wed 19/Jan/2011, 12:53am
    area mana...lokasi ...diutamakan pulau indah dan sekitar pelabuhan klang barat...sekitar lembah klang ...klu projek cantik boleh buat duit ok  
  12. Mahadi Sulaiman - Mon 7/Feb/2011, 9:29pm
    Tanah area Kepong 7-8 ekar dikehendaki. Jika ada, call 012.358.5207  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.